Digidexo.com

skjoldbruskkjertelen sink

Selen og sink for Håravfall

Selen og sink for Håravfall


Mineraler er nødvendig for normal funksjon av kroppens celler. To mineraler som trengs av kroppen for å holde seg frisk, selen og sink kan ha skadelige effekter, inkludert håravfall, hvis for lite eller overflødig finnes i kroppen.

Hva er Selen?

Selen, et mineral som fungerer som en antioksidant, er nødvendig for riktig immunsystemet og hjertefunksjoner, og er bare nødvendig i svært små mengder. Selen overflødig, selenosis, er diagnostisert basert på symptomer, spesielt raske hårtap.

Selen mangel og skjoldbruskkjertelen

Selen er også nødvendig for at skjoldbruskkjertelen til å fungere normalt. Hvis skjoldbruskkjertelen er aktiv eller underactive, alopecia hårtap resultere, i henhold til Merck online medisinsk bibliotek. Selen mangel kan også føre til virussykdom på grunn av mangel på antioksidanter.

Hva er sink?

Sink er nødvendig for en sunn hud, helende sår og vekst, og er fordelt over hele kroppen, inkludert i håret. Hvis sink ikke kan absorberes av kroppen på grunn av en arvelig lidelse, kan håravfall oppstå. Personer med sinkmangel kan miste håret i patcher, ifølge Merck online medisinsk bibliotek.

Sink overflødig

Overdreven sink inntak vil påvirke balansen og riktig absorpsjon av andre viktige
næringsstoffer som for eksempel kalsium, vitamin A, B-vitaminer og magnesium. Ubalansen og utilbørlige prosenter av disse vitaminer og mineraler kan bidra til håravfall, blant diverse andre problemer.

Behandling

Behandling for selenosis og overskudd av sink innebærer å redusere forbruket av mineraler. Behandling med et selen i tillegg kan føre til en fullstendig gjenvinning for de med mineralmangel. Sink kosttilskudd kan tas oralt til symptomene forsvinner.

Kan du ta Sink Hvis du har skjoldbrusk problemer?

Sink er kjent for å øke i skjoldbruskkjertelen og kan tas i kombinasjon med andre metalliske mineraler. Du kan ta sink hvis du har en aktiv skjoldbruskkjertel som det kan bidra til å øke thyroid produksjon. Selv om det kan virke counterintuitive, kan du ta sink hvis du har en overaktiv skjoldbruskkjertel eller hyperthyroidsm, som skjoldbruskkjertelen kan behandle sink for fort, og skaper en mangel i blodet ditt.

Thyroid

Skjoldbruskkjertelen, som ligger i halsen, produserer skjoldbrusk hormoner som regulerer stoffskiftet. Mange mineraler, inkludert jod, sink, kobber og jern er nøkkelen til skjoldbruskkjertelen funksjon og kan legges til eller trekkes fra kosten din, avhengig av din skjoldbrusk tilstand.

Hva er sink?

Sink er et metallisk mineral som spiller en rolle i funksjon av proteinsyntesen, healing, DNA-syntese og celledeling, ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd. Det er også viktig for funksjonen av omtrent 100-enzymer.

Effekten av sink på Thyroid

Ifølge nettstedet Ithyroid.com, kan kroppen din har for mye sink hvis skjoldbruskkjertelen er overaktiv (hyperthyroid) eller for lite sink hvis skjoldbruskkjertelen er underactive (hypothyroid). En studie 2007 gjennomført på to college-alderen kvinner ved universitetene i Massachusetts og Pennsylvania viste en direkte kobling mellom skjoldbrusk aktivitet og sink nivåer. I studien ble to sink-manglende kvinner administrert 26.4 mcg av sink, og på slutten av fire måneder både hadde økte nivåer av T-3 hormon produseres av skjoldbruskkjertelen.

Komme Sink

Sink kan legges til kosthold gjennom pille-skjema kosttilskudd eller ved å legge til flere matvarer høy i sink, som for eksempel østers, krabbe, biff shank, svinekjøtt skulder, forsterkede frokostblandinger eller yoghurt, til kosthold, ifølge NIH Office of Kosttilskudd . Sink lagres ikke i kroppen og må fornyes med jevne mellomrom. Den anbefalte daglige rasjon for sink for voksne er 8 mg for kvinner og 11 for menn.

Andre mineraler og sporstoffer

Mens sink er kritisk til skjoldbruskkjertelen funksjon, kobber og jern er, også, og disse tre mineralene bør vurderes sammen. For en overaktiv skjoldbruskkjertel, anbefaler Ithyroid.com supplere kobber, deretter jern og, til slutt, sink. De med underactive thyroids bør bruke sink kosttilskudd først.

Absorpsjon av skjoldbrusk erstatning hormoner

Hvis du tar skjoldbrusk erstatning piller, være oppmerksom på at sink kan hemme kroppens evne til å absorbere syntetisk hormon. Thyroid erstatning piller bør tas på samme tid hver dag, på tom mage, og noen ekstra kosttilskudd bør tas senere på dagen for å unngå interaksjoner, ifølge Revolution Health.

Sink & Tongue Misfarging

I de fleste mennesker, deres tunger er en jevn farge. Det er mulig å utvikle en tilstand som resulterer i misfarging av tungen. Ingen kobling mellom mangel på sink i kostholdet ditt og tungen misfarging har blitt bevist.

Erythema migrans

Erythema migrans, eller geografisk tunge, er en form for muntlig betennelse. Det påvirker vanligvis tungen din, men kan også påvirke andre deler av munnen, ifølge American Family Physician.

Betydning

Tungen misfarging av erythema migrans kan forekomme hos barn og voksne, og er mer vanlig hos kvinner enn menn.

Symptomer

Sjefen symptom på erythema migrans er tunge misfarging. Tungen kan slå hvitt eller gulaktig i enkelte områder, mens resterende rosa i andre, i henhold til "Walker er pediatric gastrointestinal sykdom."

Behandling

De fleste mennesker ikke trenger behandling for denne formen for tunge misfarging. (Se AFP) Noen mennesker tror sink kosttilskudd vil behandle den, men dette har ikke blitt bevist.

Betraktninger

Mens sink mangel kan føre til at noen blemmer i munnen, har ingen definitive koblingen blitt funnet mellom en mangel på sink og tunge misfarging.

Virkningene av sink på nyre funksjoner

Når en person begynner å innse tapet av nyrefunksjon, nivåer av sink-et viktig element for kroppslig helse-begynne å avta. Leger er usikre på årsaken, bu sinkmangel er mer utbredt i visse typer nyresykdom.

Betydning

Mineraler som sink, jern og kobber hjelpe kroppen bedre prosess og utnytte mat. "De er nødvendig for å gjøre energi til cellene og fremme vekst og reparere kroppens vev," ifølge National Kidney Foundation. "Kronisk nyresykdom endrer kroppens behov for vitaminer og mineraler."

Funksjon

Sink spiller en viktig rolle i mange kroppsfunksjoner inkludert metabolisme, immunsystem, lukt og smak og sårheling.

Effekter

Personer med nedsatt nyrefunksjon vanligvis opplever mangelfull nivåer av kroppslig sink. "Unormale Zn (sink) metabolisme er godt dokumentert hos pasienter med kronisk nyresykdom," sier Dr. SK Mahajan i en 1989 rapport for Journal of American College of Nutrition.

Betraktninger

Den eksakte årsaken til sinkmangel i nyresykdom er fortsatt uklart, men det er mer utbredt i de som lider av nefrotisk nyresykdom, en lidelse der glomeruli, minutt blodkar som hjelper filtrere blodet, er skadet.

Advarsel

Mens logikk tilsier kanskje at sinkmangel bør tas opp med tilskudd, kan høye nivåer av sink også være giftig. "Alvorlig nyresykdom kan gjøre det nødvendig å redusere eller utelate krom og sink doser fordi disse elementene er primært elimineres i urinen," skriver Drugs.com

Funksjoner av Adrenal & skjoldbruskkjertelen

Binyrene og skjoldbruskkjertelen er lokalisert i halsen og over nyrene, henholdsvis. Disse kjertlene produserer hormoner, som er kjemikalier som bidrar til å gi ordre i hele kroppen. Binyrene og skjoldbruskkjertelen faktisk fungerer sammen, hormoner de produserer fôring av hverandre og kombinere for å regulere virksomheten til kroppen din.

Binyrene

Binyrene ligger like over nyrene. De ser ut som små pyramider. Binyrene er ansvarlig for sekresjon en rekke hormoner i blodet. Adrenalin, for eksempel, øker din bevissthet i tider med fare og lar deg utføre bedre fysisk. De binyrene er også ansvarlig for å gjøre corticosterone og hydrokortison, som er to hormoner som påvirker immunsystemet og hjelper kroppen skal bruke fett, næringsstoffer og andre materialer.

Skjoldbruskkjertelen

Skjoldbruskkjertelen, som er plassert i halsen, produserer sitt eget sett av hormoner. Hormonene produseres av skjoldbruskkjertelen er trijodtyronin, eller T3 og tyroksin, eller T4. T3 og T4 hjelpe kroppen å gjøre energi og regulere temperaturen på rundt 98,6 grader F. T3 og T4 er også viktig for normal organfunksjon, og begge blir brukt av alle kroppens organer.

Tilkobling

En dokumentert sammenheng mellom binyrene og skjoldbruskkjertelen og hormonene de slipper inn i kroppen. Ifølge thyroid-info.com, når du har en problemer med skjoldbruskkjertelen din utgang, kalt lav skjoldbrusk, det kan bli forverret av lav produksjon av hormoner fra binyrene. Det motsatte kan også være sant, at skjoldbrusk problemer kan føre til problemer i binyrene, eller forverre eksisterende problemer.

Sink Cure for Herpes

Herpes, en virusinfeksjon som produserer lesjoner og sår, spres gjennom direkte kontakt med sår eller kontakt med kroppsvæske av en person infisert med viruset. Om lag 25 prosent av amerikanere lider av genital herpes, og om lag 70 til 80 prosent lider av oral herpes. For å redusere graden og hyppigheten av utbrudd forårsaket av både oral og genital herpes, prøve behandling med sink.

Hvor befinner Zinc

Selv om ingen kjent kur for herpes eksisterer, vil leger ofte foreslå å bruke sink, et mineral som ofte finnes i sjømat og andre proteiner, som et middel for å bidra til å helbrede blemmer og minimere kviser.

Daglig sink inntak hjelper i vekst og utvikling, metabolisme funksjon og styrking av immunsystemet, som det bidrar til å produsere T lymfocyttceller --- viktige i kampen mot virus. Mens kosttilskudd gir en god sinkkilde, kan du også finne dem mineral i slike matvarer som biff, krabbe og svinekjøtt. For en stor sink boost, spise østers; de inneholder omtrent over 76 mg eller mer sink per porsjon (seks østers).

Hvordan Sink Hjelper

Hvis du lider av herpes viruset, øke inntaket av sink, pluss gjelder sink kremer og salver på lesjoner forårsaket av et utbrudd. Sink er en komponent i mer enn 300 enzymer som trengs for å reparere skader. Leger anbefaler at menn gjelder det lokalt for å hjelpe tørke ut blemmer og ofte lindre kløe og brenning forårsaket utbruddene. Ikke påfør sink topically til herpes blemmer hvis du er en kvinner; Tørkemidler kan skade slimhinnene der blemmene ofte vises i kvinner.

Bruk også sink topically på forkjølelsessår. Sink hjelper velig redusere varigheten av forkjølelsessår med 30 til 40 prosent og lindrer smerten de ofte føre. For forkjølelsessår påvirker munn, tannkjøttet eller lepper, vil noen leger gir et bilde av en liten mengde protamin-sink --- en protein-sink kombinasjon.

Sink & the Flu

Sink & the Flu


Influensa, vanligvis referert til som influensa, er en vanlig sykdom som er forårsaket av en rekke beslektede virus. For de fleste friske mennesker, kan influensa føre til mild til alvorlig ubehag, men de vanligvis gjenopprette uten alvorlige komplikasjoner. Personer med nedsatt immunforsvar, eldre og de helt unge kan oppleve mer alvorlige symptomer og til og med død. Mange behandlinger og forebyggende tiltak har blitt brukt til å bekjempe influensa, inkludert sink kosttilskudd.

Typer

Ifølge flu.com, US Department of Health and Human Services 'offisielle influensa hjemmeside, var det to stammer av influensa som sirkulerer i USA i april 2010 Den sesonginfluensa rammer mellom 5 prosent og 20 prosent av befolkningen hvert år, og resulterer i opptil 36.000 influensarelaterte dødsfall. Pandemien H1N1 svineinfluensa ble også sirkulerer. Det var ingen bekreftede tilfeller av den mer dødelige H5N1 fugleinfluensa, som hadde dukket opp i deler av Asia, Europa og Stillehavet.

Identifikasjon

Ifølge flu.com, er sesonginfluensa vanligvis diagnostisert ved å identifisere symptomene, som vanligvis inkluderer en feber som kan være høy, sår hals, hoste, rennende nese, tett nese, hodepine, tretthet, smerter i kroppen og frysninger. H1N1 influensa kan føre til alle symptomene på sesonginfluensa, og kan også føre til oppkast og diaré.

Forebygging / Recovery

The US Department of Health and Human Services (HHS) talsmenn vaksinasjon som det beste middel for beskyttelse mot kontrahering enten sesonginfluensa eller H1N1 svineinfluensa. Avdelingen påpeker at visse antivirale medisiner, som er vanligvis tilgjengelig på resept bare, kan bidra til å lindre symptomer på influensa og kan fremskynde utvinning perioden. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), hjemme behandling som involverer sengeleie, bor hydrert og ved hjelp av over-the-counter smertestillende midler og feber reduksjonsgir er vanligvis tilstrekkelig til å behandle de fleste tilfeller av influensa.

UMM bemerket at behandling med hjem rettsmidler, inkludert sink pastiller, ser ut til å være ineffektiv.

Betraktninger

Ifølge US Department of Health and Human Services 'Agency for giftige stoffer og Disease Registry, lave nivåer av sink er avgjørende for å opprettholde god helse. Sink spiller en viktig rolle i kroppens immunsystem, men for mye sink kan ha negativ innvirkning på kroppen, inkludert magekramper, kvalme og oppkast. Langsiktig høy sink nivåer kan føre til anemi, redusere gode kolesterolet og muligens føre til infertilitet.

Fordeler

Ifølge Volkswagen, kan sink nasal spray være effektiv i å redusere nasal stuffiness. Folk som velger å behandle influensa med sink bør være oppmerksom på mengden sink de inntar, og holde antall på mindre enn 50 mg per dag. Rådfør deg med helsepersonell før du bruker noen hjemme rette, inkludert sink, for å bekjempe influensa.

Hvordan øke sink med østrogen dominans

Østrogen er et viktig hormon for helsen. I en kvinnes kropp, menstruasjonssyklusen fører nivåer av hormoner som progesteron og østrogen til å svinge gjennom hele måneden. Overskudd av østrogen, men fører til hva som er kjent som østrogen dominans og forårsaker en rekke symptomer som forstyrret søvn sykluser, tretthet, og humørsvingninger. Hos menn er det produsert i mindre mengder og overflødig østrogen kan føre til ufruktbarhet, erektil dysfunksjon, forstørret prostata og visse typer kreft. Fra et næringsmiddel-synspunkt er en av virkningene av østrogen dominans er uttømming av viktige næringsstoffer slik som sink. Konsekvenser av lave sink nivåer inkluderer nedskrivning av smak, ekstreme reaksjoner på stress, hudlidelser, humørsvingninger og depresjon. Heldigvis, dette er reversibel.

Hvordan øke sink med østrogen dominans

•  Øk inntaket av matvarer rike på sink. Gode ​​kilder inkluderer kalv leveren, biff indrefilet, lam og vilt. Animalsk kilder til sink inkluderer sesamfrø, rå gresskarfrø, grønne erter, og rå crimini sopp.

Ta en daglig multivitamin. Fordi den spiller en avgjørende rolle i hormonutvikling, supplere din diett med en multivitamin som inneholder sink kan bidra til å redusere østrogen dominans og gjenopprette hormonell balanse. I USA, er anbefalt daglig inntak av sink 8 milligram for kvinner og 11 milligram for menn.

Ta en sink supplement. Vær forsiktig, vil for mye sink forstyrre metabolismen av andre essensielle som jern og kobber. Sink toksisitet vil være etter inntak av 2 gram eller mer. Symptomer på sink toksisitet inkluderer kvalme, oppkast og feber. På grunn av dette, er det anbefales at du ikke overskrider den daglige anbefalte mengden med mindre spesifikt bedt om å gjøre det av en lege.

Hint

  • Kroppens systemer er alle sammen og stole på hverandre for optimal helse og velvære. Sink malabsorpsjon kan også være en konsekvens av andre tilstander slik som kronisk leversykdom, renal sykdom, sigdcelleanemi, og diabetes. Snakk med legen din om dine symptomer for å hjelpe ham bestemme lave nivåer av sink blir utløst av en underliggende sykdom.

Hvordan å miste vekt Med active skjoldbruskkjertelen

Den skjoldbrusk er en liten kjertel som ligger på forsiden av halsen som er ansvarlig for å regulere en rekke viktige funksjoner, inkludert hjertefrekvens og metabolisme. En underactive skjoldbruskkjertelen kan svekke din vekt-tap innsats, som en svak metabolisme reduserer antall kalorier du forbrenner i løpet av dagen. Heldigvis finnes det enkle kosthold og mosjon tips du kan bruke til å øke din metabolic rate og skjoldbrusk-funksjon, slik at du kan kaste disse uønskede pounds.

Hvordan å miste vekt Med active skjoldbruskkjertelen

•  Spis rikelig med matvarer rike på jod og selen, som for eksempel spinat, gulrøtter, asparges, avokado, hele korn, bananer, frø, sjømat, havsalt og tang. Øke inntaket av selen og jod kan bidra til å stimulere skjoldbruskkjertelen funksjon.

Unngå følgende matvarer, noe som potensielt kan forstyrre denne prosessen med jod absorpsjon: cruciferous grønnsaker (som inkluderer kål og brokkoli), peanøtter, soya, yams og lima bønner.

Endre ditt daglige kosthold for å inkludere seks mindre måltider per dag (i motsetning til tre større måltider), noe som gjør at hvert måltid er ernæringsmessig balansert og inneholder en mager proteinkilde, en frukt eller grønnsak, og hele korn.

Øk frekvensen av trening til minst en gang annenhver dag, utføre moderat intensitet trening i 30 til 45 minutter per dag. Økende ditt nivå av fysisk aktivitet kan bidra til å øke stoffskiftet, noe du forbrenne mer kalorier selv med en underactive skjoldbruskkjertelen.

Hint

  • Protein er spesielt viktig å konsumere til hvert måltid, som protein "koster" kroppen mer kalorier å fordøye enn noen annen type makronæringsstoff, hjelpe kroppen din øke metabolsk aktivitet.
  • Ta kontakt med din primære omsorg lege eller endokrinolog før vedta noen diett eller trening plan mens lider av en underactive skjoldbruskkjertelen.

Sykdom i skjoldbruskkjertelen og reproduktive hormoner

Sykdom i skjoldbruskkjertelen og reproduktive hormoner


Behandlinger er tilgjengelig for skjoldbrusk lidelser som påvirker fruktbarhet og hormonnivåer. Ifølge Harvard Medical School ved Health.harvard.edu, over 12 millioner mennesker i USA lider av skjoldbrusk lidelser, og mange mennesker er fortsatt uvitende om den ubalansen som det kan være asymptomatiske (uten merkbare symptomer). Ved første mistanke om skjoldbruskkjertelen mangel, bør en person konsultere hennes familie utøveren å diskutere tilgjengelige alternativer. De fleste hormonelle ubalanser, en gang diagnostisert, er enkle å korrigere.

Identifikasjon

Skjoldbruskkjertelen er en sommerfugl-formet organ som ligger i frontal området av halsen, og den er ansvarlig for produksjon av skjoldbrusk hormoner T4 og T3. Hypotyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke tilstrekkelig produsere disse hormonene, senere upsetting riktig balanse av kroppens kjemi. Ifølge Mayo Clinic på Mayoclinic.com, kan en ubalanse i disse hormonene resultere i komplikasjoner med forskjellige kroppsfunksjoner, inkludert reproduksjon.

Typer

En forstyrrelse referert til som Hashimotos tyreoiditt fører til at kroppen til å produsere antistoffer som søker ut og ødelegge thyroid-celler, noe som reduserer kjertelen evne til å produsere vesentlige hormoner. Til andre tider hormonnivået bli ubalansert på grunn av medikamenter, inkludert litium, eller strålebehandlinger for kreft som Hodgkins sykdom, hvor strålingen er rettet mot halsen, i umiddelbar nærhet av skjoldbruskkjertelen. Noen ganger er imidlertid hormon ubalanse idiopatisk (for noen kjent årsak).

Effekter

Uansett hva den underliggende årsaken, vil en underactive skjoldbruskkjertelen forstyrre en kvinnes evne til eggløsning, og dermed skape fertilitetsproblemer. Hvis skjoldbruskkjertelen er sterkt lite aktiv, vil en kvinne produsere en overskytende mengde av hormonet prolaktin, som også forhindrer eggløsning. Ifølge US National Library of Medicine i en artikkel på Ncbi.nlm.nih.gov, er menn påvirket på samme måte siden unormal skjoldbrusk aktivitet vil hindre normal spermieproduksjon. The Thyroid Society for utdanning og forskning rapporterer at en overaktiv skjoldbruskkjertel, men mindre vanlig, kan gi de samme symptomene og komplikasjoner.

Diagnose

Å diagnostisere skjoldbrusk lidelser, vil de fleste leger vanligvis begynne med å spørre pasienten om hun er uvanlig trøtt, eller hvis hun føler unaturlig kald eller varm når andre i samme rom synes å være komfortabel. Legen generelt legger hånden på det området hvor skjoldbruskkjertelen ligger for å se etter hevelse. Blodprøver er tatt for å bestemme TSH nivåer. Dette er et hormon som produseres av hypofysen, og vil være til stede i enten normal, forhøyet eller redusert nivå.

Behandlinger

På sin hjemmeside på Cdc.gov, Center for Disease Control sier det ikke er noen direkte kur for skjoldbrusk lidelser, snarere behandlingsmål sentrum rundt retur hormonnivået til normalområdet og overvåke dem til å sørge for at de behandlinger er konsekvent effektive. Dette oppnås ved medikamenter, radioaktivt jod behandling, og til tider, kirurgi, selv om sistnevnte er mindre ønskelig alternativ. Medisiner for en lite aktiv skjoldbruskkjertelen inkluderer synthroid og levathyroxine. En overaktiv skjoldbruskkjertel behandles vanligvis med Antityroidlegemidler, og i sjeldne tilfeller, til kirurgi fjerne hele eller deler av skjoldbruskkjertelen.

Hvor mye Sink er nødvendig å senke blodtrykket?

Høyt blodtrykk oppstår når kraften av blodet mot blodårene blir mer enn normalt. Sink er et spor mineral i kroppen din som du får i hovedsak gjennom matvarer som østers og rødt kjøtt. Sink fremmer helbredelse, riktig immunforsvar, og viser antioksidantegenskaper. Sink spiller en avgjørende rolle i å eliminere frie radikaler.

Misforståelse

Mens sink er en av kroppens viktigste mineraler, det er ingen direkte bevis som tyder sink bidrar til å senke blodtrykket.

Advarsel

Hvis du for tiden tar medisiner for høyt blodtrykk, er bruken av sink anbefales ikke

Funksjoner

Du kan ta sink i tablettform. Siden kroppen din ikke trenger mye sink er det best for voksne å ta mellom 8 og 11 mg daglig. Du bør rådføre deg med legen din før du tar sink eller andre kosttilskudd.

Advarsel

Høye sink dosering kan føre til hodepine, forhøyet kolesterol, svimmelhet og kvalme.

Expert Insight

På deres nettside, University of Maryland Medical Center viser "forskning har vist at mindre enn 40 mg om dagen er et trygt beløp for å ta over tid, men forskerne er ikke sikker på hva som skjer hvis flere er tatt over en lang periode."

Har sink fart på forbrenningen?

Når det kommer til vekttap, vil en raskere metabolisme bidra til å miste vekt og holde vekten av. Så mange ser for kosttilskudd som vil hjelpe fremskynde sin metabolisme, og øke dem inches tapt. Kan sink fart på forbrenningen? Det korte svaret er ja, men det er litt mer komplisert at bare å ta en pille.

Funksjon

Sink er et viktig mineral, noe som betyr at det må innhentes fra kostholdet. Det er involvert i mange funksjoner i kroppen, inkludert cellulær metabolisme, produksjon av enzymer, proteinsyntese, immunfunksjon og sårheling. Det er en spesielt viktig mineral for gravide kvinner, barn og de med lav immunforsvar. Det er også mineral ansvarlig for å stimulere hypofysen til å produsere thyroid hormon (TSH). Ifølge klinisk ernæringsfysiolog, Byron Richards, de som sliter med å gå ned i vekt på grunn av lav skjoldbrusk-funksjonen vil dra nytte av ekstra sink.

Kilder

Kosten kilder til sink er mange. Matvarene har de høyeste naturlige nivåer av sink er kjøtt, spesielt skalldyr. Østers rangerer høyest i sink på mer enn 76 mg per porsjon. Oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, hummer, krabbe og bakte bønner er også gode kilder til sink. Noen frokostblandinger er beriket med sink og andre mineraler i tillegg. Fordi de høyeste nivåene av sink finnes i kjøtt, bør vegetarianere og veganere vurdere å ta en daglig sink supplement.

Fordeler

Fordi sink må anskaffes fra kostholdet, kan ekstra sink være gunstig, spesielt for dem som er å kutte ned på kalorier for å gå ned i vekt. Ytterligere sink i kosten antas å bidra til å kontrollere appetitten og hjelp i vekttap. Ifølge en studie av USDA, sitert av Progressive Health, kan lave sink nivåer selv svekke en persons evne til å utøve. Som trening er en viktig del av noe vekttap program, bør supplerende sink bli inkludert med dette regimet.

Time Frame

Etter begynner å ta en sink supplement, vil det ta tid før stoffskiftet begynner å øke. Den ovenfor nevnte USDA studie av virkningene av sink på mosjon, for eksempel, ble utført over en ni-ukers periode. Det er også viktig å spise en balansert diett og får regelmessig mosjon for å maksimere fordelene. Ifølge National Institute of Health, er én til to pounds per uke regnes som trygt vekttap. Noe mer enn det er, mest sannsynlig, bare vann vekt, og kommer tilbake i tid.

Forholdsregler

Vær oppmerksom på, tar sink kan føre til kvalme og oppkast hvis tatt i store mengder eller på tom mage. Også ved å ta høye nivåer av sink over en lengre periode kan forårsake svikt av andre mineraler. Ifølge American Academy of Anti-Aging Medicine, 50 mg per dag er det høyeste beløpet av sink som regnes som trygt. Det er best tatt i mindre doser, to til tre ganger per dag, med måltider.

Sink Therapy for tilstoppede arterier

Ifølge National Institutes of Health, sunne arterier er blodårer som frakter oksygen til hele kroppen fra hodet til føttene. Tilstoppede arterier er forårsaket av en opphoping av plakk på veggene i blodårene. Avhengig av hvilken type av tette blodårer, kan de forårsake hjertebank, slurring av ord eller ben smerter. Sink terapi er en av de behandlingstilbud for tilstoppede arterier. Sink er et mineral som støtter normal vekst, kjemper infeksjoner og leger sår. Det kan finnes i rødt kjøtt, østers, hele korn og bønner og nøtter.

Tilstoppede arterier

Plakk funnet i tilstoppede arterier består av fett, kalsium innskudd, mobilnettet avfall, fibrin og kolesterol. Ettersom dette plakk stivner, det hindrer blodårene fra sirkulerende oksygen til kroppen. Som mer plakk bygger seg opp i blodårene dine, kan dette føre til flere stoffer som også bidrar til blokkering. Som plakk fortsetter å utvikle seg, skaper det en tilstand som kalles aterosklerose. Åreforkalkning fører til at blodårene til å begrense og herde. Som et resultat, kan dette føre til koronarsykdom (hjertesykdom), carotisar sykdom (slag) og perifer arteriell sykdom (ben og føtter infeksjoner).

Sink Therapy

Selv om sink kan finnes i mange typer mat, det kommer også i tabletter og multivitaminer. Ifølge Natural News nettsted, forskere oppdaget at sink redusert gamle kolesterol blokkering forårsaket på arterieveggene hos kaniner. Basert på disse resultatene, fant forskerne at sink terapi kan forbedre immunforsvaret, hjelpe sår til å gro raskere, og unclog plakk på arterieveggene. Basert på ditt nivå av tette blodårer, kan legen utføre flere tester, for eksempel en kiste x-ray, en ultralyd, eller en kolesterol screening. Basert på disse funnene og din medisinske historie, kan legen din foreslå å spise en diett lav på mettet fett og kolesterol og høyt i frukt og grønnsaker. Sink kosttilskudd kan også bli foreslått for personer med alvorlige sink mangler, inkludert vegetarianere, alkohol misbrukere, og de med svært dårlig kosthold.

Sink Effects

Sink kosttilskudd kan irritere munn og mage. For eksempel kan sink pastiller endre din oppfatning av lukt og smak etter noen dagers regelmessig bruk. Over en lang tidsperiode, kan dette føre til at et permanent tap av lukt, og kan senke nivået av kobber i kroppen. Sink kan også ha bivirkninger med andre medisiner. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan ved hjelp av sink med blodtrykket medisiner redusere nivåene av sink i blodet. Hvis noen er allergisk mot sink eller har HIV, kan sink i hans system forårsake kvalme, kolesterol endringer, hoste, feber og nedsatt immunforsvar. Hos gravide kvinner, kan det også skade fosteret.

Hva gjør Sink gjøre for kroppen?

Hva gjør Sink gjøre for kroppen?


Sink er bare et spor mineral, noe som betyr at du ikke trenger mye av det. Men beløpene du gjøre forbruker har mange funksjoner i kroppen din. Sink aktiverer hundrevis av forskjellige enzymer som er involvert i de pågående metaboliske prosesser. Mineralet kjører immunforsvaret, hjelper du smake og lukte, gjør cellene gjør jobben sin og holder deg generelt sunt.

Øker sensoriske funksjoner

Sansene er sterkest når sink er til stede i systemet. Dette mineralet er avgjørende for at du kan sanse omgivelsene og smake på maten du spiser. Når du ikke har nok sink i kroppen din, kan du miste din evne til å lukte eller smake ting. Du kan selv begynne å ha problemer med en annen forstand - din visjon - å minimere din evne til å se om natten.

Forbedrer immun Prosesser

T-lymfocytter, kjent bare som T-celler, er den type celler som skattekart i blodet på jakt etter bakterier som ikke er ment å være der. Disse spesialiserte celler bedre immunitet ved å beskytte deg mot infeksjoner. En av sink arbeidsplasser er å bidra til å skape nye T-celler, og å bidra til å aktivere dem når en fremmed inntrenger kommer inn i kroppen. Uten tilstrekkelig nivå av sink, svekker immunfunksjon, slik at du mer utsatt for sykdom.

Gjør cellene fungerer

Fjerning av døde celler og erstatte dem med nye friske celler er noe som gjør at kroppen på en daglig basis. En av sink roller er å hjelpe disse nye cellene vokse skikkelig og deretter dele etter behov, for eksempel når healing et sår. Noen sink selv utgjør en del av membran rundt cellene, som beskytter de indre mitokondrier, i tillegg til å regulere gen-funksjoner i celler. Lave nivåer av sink ofte føre til forsinket utvikling og vekst, siden cellene ikke er i stand til å fungere som de skal.

Spiller andre roller

Små mengder sink går på å tillate hormoner for å bli utgitt i kroppen. Sende nerveimpulser for muskelbevegelser og cellesignalering er en annen jobb av sink. Sink har også en rolle i stoffskiftet ved å bryte ned karbohydrater for energi. Som om alt dette ikke var nok, sink arbeider døgnet rundt for å beskytte hver eneste celle - som en antioksidant - ved nixing frie radikaler som permanent skade celler.

Anbefalte Beløp

Du trenger bare 8 til 13 milligram sink hver dag, avhengig av graviditet status, kjønn og alder. Biff, sjømat, svinekjøtt, yoghurt, nøtter, bønner og belgfrukter er noen av de rikeste kildene til sink. For mye sink, spesielt fra kosttilskudd, kan være farlig, skjønt. Du bør ikke ha mer enn 40 milligram sink fra enhver kilde på en enkelt dag, råder Food and Nutrition Board av Institute of Medicine. Høyt inntak av mineralet fører til alvorlig gastrointestinal opprørt, nedsatt funksjon av andre mineraler, svekket immunforsvaret og dårlig arbeids hormoner.

Om Sink

Om Sink


Interessen for sink og hvor viktig en rolle den spiller i menneskekroppen er økende blant de i det medisinske forskningsfeltet. Takket være disse anstrengelser har sink vist seg å effektivt redusere symptomer assosiert med Crohns sykdom, Alzheimers sykdom, alopeci og akne, bare for å nevne noen. Et sunt kosthold fortsetter å spille en betydelig rolle i å opprettholde riktig nivå av sink i kroppen, og i de fleste tilfeller hver av de matvaregruppene kan være gunstige leverandører.

Identifikasjon

Sink er et grunnstoff som vanligvis finnes over hele jorden, og et viktig sporstoff som er nødvendig for eksistensen av levende ting. I sin naturlige form, er sink et hvitt metall med en blålig fargetone og svært blanke. Betegnet med forkortelsen (Zn) på den periodiske tabell, er sink lett oppløselig i syre, spesielt de syrer som finnes i magesekken hos mennesket.

Historie

Historien av sink kan spores så langt som 2500 år tilbake. Arkeologer har avdekket gamle messing relikvier og pyntegjenstander med høye sinkkonsentrasjoner, sammen med andre kombinerte elementer som, bly og antimon. Nytten av sink langsomt ble kjent over hele verden og selv den berømte oppdageren Marco Polo, refererte bruk av sink for helbredelse av øye sår under trettende århundre Persia. Ved begynnelsen av 1300-tallet, sink mynter var de viktigste enhetene for pengeveksling under Ming-dynastiet i Kina. Men før det attende århundre, dette viktige metall hadde noe offisielt navn. Det var ikke før Antoine Laurent Lavoisier, en fransk kjemiker, utviklet prosessen med å liste alle de kjente elementene, og sink fikk sitt navn.

Funksjon

Sink er viktig for utvikling og vedlikehold av sunt immunforsvar og generelle funksjon av kroppens systemer. Ikke bare er det funnet i muskler og ben, men også på huden, hvor den spiller en viktig rolle i helbredelse av åpne sår og sår. Hver celle i kroppen inneholder spormengder av sink, og hormoner i kroppen slik som de kontrollerende kjønn og vekst, krever sinkelement til å gjøre jobben. Syntesen av insulin er også avhengig av nærvær av sink, selv om forskere er ikke klart hvorfor.

Typer

Når det kombineres med mineralull calamine, er sink ofte referert til sinkoksyd (ZnO), og når spor av jernoksyd (Fe2O3) blir tilsatt til blandingen, blir forbindelsen omdannes til den populære topisk salve salven. Når påføres huden, dette sinkforbindelse vellykket behandler irritasjon, stikk, utslett og insektbitt. Sink fosfid er en kjemisk forbindelse som er beregnet for bruk som en gnager frastøtende. Ikke bare er denne kjemiske kombinasjonen giftig, men det er også svært brannfarlig.

Når sink elementet er kombinert med citrat glukonat syre, er resultatet en fordelaktig, immun forsterke forbindelsen. Denne sink kombinasjon, som er den samme forbindelse som kan finnes i produsert sink pastiller, antas å være nyttige ved bekjempelse av vanlig forkjølelse. Disse pastiller kan være svært effektivt hvis det brukes hver time, inntil en følelse av velvære er i gang igjen.

Advarsel

Mens kroppens behov for sink er viktig, er det mulig å ha for mye av en god ting. Over bruk av sink kosttilskudd kan forstyrre kroppens opptak av kobber, magnesium og jern nivåer, forårsaker et scenario som er mot sin hensikt fordi immunforsvaret er nok en gang utsatt. Høye nivåer av sink kan også redusere de gode cholesterol (HDL) nivåer i blodet. Av denne grunn FDA antyder at en frisk person ikke overstiger 40 mg pr dag. Det er også viktig å merke seg at det å spise eller drikke noe sammen med sink kosttilskudd eller pastiller er ikke suggestible. Citrus faktisk forstyrrer kroppens opptak av sink, rendering dose ineffektiv.

Betraktninger

De beste kildene til sink kan finnes i mat. Rødt kjøtt, fjørfe og sjømat er gode kilder til sink, med østers ledende pakken. Meieriprodukter inneholder også sink, som gjør bønner, nøtter, korn og gresskarfrø. Greens kan også gi en sunn dose av sink, og noen eksempler er, spinat, asparges, basilikum, brokkoli og erter.

Potensiell

Nyere forskning har antydet at sink kosttilskudd kan spille en positiv rolle i å redusere sjansene for en person å anskaffe visse typer kreft. De som lider av prostatakreft har vist lovende resultater i krympende av forstørrede prostrates med tillegg av sink kosttilskudd. Sink har også gitt positive resultater i å redusere symptomene forbundet med strålingsterapi.

Sink for sunt hår

Sink for sunt hår


Mineralet sink lagres ikke naturlig i kroppen din, så det er viktig å få en daglig servering av sink for å supplere kroppens behov. Kroppen din absolutt trenger det: sink er nødvendig for alle slags viktige happenings som cellenes stoffskifte, sårheling, friske svangerskap, riktig smak og lukt, og funksjonene til immunsystemet. Det burde ikke komme som noen overraskelse, da, at denne viktige mineralet er også viktig for håret ditt.

Fordelene

Sink hjelper til med produksjonen av sebum, den naturlige olje produsert av hodebunnen som er viktig for sunn, fuktig hår. Det holder hodebunnen condition, som bidrar til å forhindre flass. Sink holder også håret sunt og sterkt, minimere hårtap.

Uten tilstrekkelig sink, kan du legge merke til at håret brekker lett og er treg til å re-vokse. Tidlig gråning, tynning og balding kan alle være tegn på en sinkmangel.

Hvor å få det

De beste kildene til sink er gjær, eggeplommer, kjøtt, østers, lever, hvetekim, nøtter, soya, gresskarfrø, reker og blåskjell. Kroppen kan ikke alltid absorbere all sink i en gitt matkilde, så tar sink tillegg er ikke en dårlig idé.

Den anbefalte kosten kvote (RDA) av sink for voksne menn er 11 milligram per dag. Voksne kvinner trenger mindre: 8 milligram per dag. Sink skal ikke tas i forbindelse med kalsium, som kalsium-sink hemmer absorpsjon. Ikke ta sink med høy-fiber matvarer, heller, som mineralet vil binde seg til fiber og få spylt ut av deg.

Ulempene

Ironisk nok, er for mye sink også en årsak til bremset hårvekst og hårtap. Sink kan også føre til andre mineralmangel, som for eksempel kobber, magnesium og jern, som alle er nødvendige for sunn hårvekst. For å unngå denne onde sirkelen, aldri ta mer enn den anbefalte mengden av sink kosttilskudd, og se ditt inntak av høy-sink matvarer.

Gode ​​kilder til sink i mat

Gode ​​kilder til sink i mat


Sink er et viktig spormineral som er nødvendig i dietten på en daglig basis, men bare i små mengder. Sink finnes i en rekke matvarer, kokt og rå. Sink finnes i menneskekroppen, for det meste i de sterke muskler, de røde og hvite blodlegemer, øye netthinnen, hud, nyrer, bein og bukspyttkjertel. Hvis du har en sinkmangel, som er sjeldne, er det mange kosttilskudd på markedet.

Funksjon av sink

Sink utfører mange nødvendige funksjoner i menneskekroppen, herunder holde immunforsvaret sunn, hjelpe fordøyelsen, kontrollere diabetes, og healing sår. Det er veldig gunstig for øye helse, appetitt, nattblindhet, sunn graviditet, hår og hud. Sink spray er ofte brukt for sår, brannskader eller andre skader å fremme helbredelse. Sink er blitt et populært middel for å redusere lengden av forkjølelse; ifølge American Cancer Society, er det blandede anmeldelser på dette.

Symptomer på sinkmangel

Du vil ha svært klare symptomer bør du være mangler tilstrekkelig sink i ditt daglige kosthold. Noen av disse forholdene er lavt blodtrykk, tap av matlyst, tretthet, depresjon og tap av sansene av lukt og smak. Du kan også være gjenstand for hyppige forkjølelser og infeksjoner. Det kan være vekstforstyrrelser hos barn fra sinkmangel.

Raw Foods

Det er et bredt utvalg av rå matvarer som inneholder tilstrekkelige mengder av sink. Gresskarfrø: 1/4 kopp inneholder 2.18mg; sesamfrø: 1/4 kopp inneholder 2.80mg; lønnesirup: .55mg i 2 ts .; og fettfattig yoghurt: 2.18mg i en kopp. Crimini sopp har 1.56mg i en fem-oz. servering.

Tilberedt mat

Det Aris et bredt utvalg av kokt mat som inneholder sink, med animalsk protein den rikeste kilden. Det høyeste innholdet av sink går til kalv leveren med en heidundrende 10.80mg per 4-oz. servering, biff indrefilet med 6.33mg for en 4-oz servering, og grønnsaker som asparges, sommer squash, grønne grønnsaker og grønne erter med mellom 1 og 3 mg per en kopp servering. Seafood har høyt sinkinnhold, spesielt østers.

Daglig dose

Den nødvendige daglige dose av sink er ganske små og lett å nå. Menn som er 14 år og eldre krever approximatley 11mg, og kvinner i alderen 14 og 18 år må ha 9 mg. Kvinner som er 19 år og over krever 8 mg per dag. Gravide kvinner krever litt høyere dose, 10 eller 11 mg.

Too Much Zinc

Det er mulig å konsumere for mye sink i ditt daglige kosthold. The National Academy of Sciences satt en tålelig øvre grense på 40 mg sink for personer over 19. Du vil ha åpenbare symptomer som en metallisk bitter smak sammen med mulig kvalme, oppkast, kramper og magesmerter. Dr. John Swartzberg av UC Berkeley anbefaler at du får den nødvendige dosen av sink fra mat kilder og ikke kosttilskudd.

Hvem bør ikke ta sink picolinate?

Hvem bør ikke ta sink picolinate?


Plenty av troverdig bevis eksisterer for å støtte rollen sink i god helse. Tar sink kosttilskudd kan forbedre på dette. Men under visse betingelser for mye sink kan også ha negative konsekvenser.

Zinc Toxicity

En rapport fra GJ Fosmire, med tittelen "Zinc Toxicity» i American Journal of Clinical Nutrition, sier høyt sinkinntak kan skape giftige bivirkninger i kroppen.

Bivirkninger

Fosmire rapport bemerker en bivirkning av overdreven sink inntak er kobbermangel som fører til anemi. Andre inkluderer tap av jern absorpsjon, et svekket immunforsvar, og øke såkalte "dårlige" kolesterolet.

Legemiddelinteraksjoner

En rapport med tittelen "Sink", fra University of Maryland Medical Center advarer at sink kan redusere effekten av antibiotika.

Sink picolinate

Sink picolinate kan kroppen absorbere mer sink raskt når målt mot andre sink kosttilskudd, ifølge en rapport i det amerikanske National Library of Medicine.

Advarsel

Fordi det gir for økt, rask absorpsjon av sink, noen tar medisiner, særlig antibiotika, eller som har et svekket immunforsvar, unormal kolesterol, eller anemi bør unngå å ta sink picolinate uten først å konsultere med henne helsepersonell.

Hudreaksjon til sink piller

Sink er et viktig mineral i mange matvarer av det amerikanske kostholdet. Forbrukes i riktige mengder, kan det føre til sunnere hud. Du må kanskje kosttilskudd for å få de anbefalte mengder oppført av National Institute of Health (NIH).

Hudproblemer

NIH angir at egnede mengder av sink kan bidra til å kurere vanlige plager, slik som akne og koker, så vel som mer alvorlige hudsykdommer som leggsår. Det oppnår denne effekten ved å bidra til å opprettholde integriteten av hud og slimhinner.

Funksjon

Ifølge livsglede, produsent av spesialiserte vitamintilskudd, kjemper sink hudlidelser effektivt på grunn av sin rolle i syntesen av protein og kollagen, samt grunnleggende celledeling.

Dosering

Jane Clark, ernæringsfysiolog rapportering for Dailymail.co.uk (MailOnline), sier at 300 mg sink per dag kan føre til bedre hud helse, selv om konkrete beløp avhengig av alder og kjønn.

Pris

Sammenligning shopping nettside NexTag.com lister enkeltflasker av sink for $ 10 til $ 30.

Advarsel

Sink toksisitet resultater fra overdrevent inntak av supplement, og symptomer kan være kvalme, oppkast, diaré og magekramper. NIH publiserer de anbefalte mengder sink for menn, kvinner og barn.

Gresskarfrø og sink

Gresskarfrø og sink


Ristet gresskar frø er standard høst fare for mange mennesker, men de fleste ikke er klar over at disse frøene er faktisk veldig næringsrik samt velsmakende. Gresskarfrø er høy i sink, som er svært viktig for kroppens funksjon.

Skin

Sink hjelpemidler i utviklingen av sunn hud, og akne og psoriasis behandlinger ofte inneholder sink.

Fertilitet

Seksuelt aktive menn trenger mer sink enn kvinner gjør fordi det er sink i sæd. Sink mangler kan føre til mannlig infertilitet.

Immunitet

Sink spiller en stor rolle i immunsystemfunksjoner og cellevekst. En av de første tegn på sinkmangel er nedsatt immunitet.

Cooking

Spre rå gresskarfrø på en stekeplate med litt olivenolje og litt krydder å steke dem for en matbit. En servering av gresskarkjerner, eller om lag en fjerdedel cup, tilbyr 20 prosent av en typisk voksen daglige verdi av sink.

Lagring

Butikken gresskarfrø i en lufttett beholder på et tørt, kjølig område. For lengre lagring, bruker kjøleskapet eller fryseren.