Digidexo.com

Behandlinger for isjiasnerven Injury

Isjiasnerven begynner i en persons korsryggen og går ned på baksiden av hver av hans ben. Isjiasnerven skade forårsaker symptomer som smerter i korsryggen, smerter, svakhet i bena og i alvorlige tilfeller, inkontinens. Behandlinger for isjiasnerven skade kan stoppe smerten og unngå tap av muskelkontrollen.

Fakta

Isjiasnerven skade oppstår som oftest hos voksne mellom 30 og 50. De ulike påkjenninger satt på kroppen som en aldre er ofte årsaken til isjiassmerter. En skade i bekkenet kan også skade på isjiasnerven. Plutselig komprimering av nedre ryggraden kan føre til en herniated disk å stikke og sette ødeleggende press på nerve. Behandlinger for isjiasnerven skade avhenge av årsaken til skaden og hvor mye skade har blitt gjort.

Kirurgi

Hvis en herniated disk er å trykke ned på roten av isjiasnerven, kan kirurgi være den beste behandling for skaden. Kalt en laminotomy med diskektomi, kan operasjonen utføres med generell eller lokal anestesi. En kirurg vil finne herniated disk som er årsak til skaden og fjerne den delen av det som er å komprimere isjiasnerven. Denne operasjonen er en svært effektiv behandling hvis det viktigste symptomet på isjiasnerven skade er smerte i pasientens ben.

Fysioterapi

For former for isjiasnerven skade som ikke involverer herniated disker, er fysioterapi et behandlingsalternativ. Ved å følge anvisningene fra en medisinsk faglig, kan en pasient utføre øvelser som styrker musklene i ryggen og forbedre sin holdning. Mens fysioterapi ikke vil reparere skade på nerve i seg selv, kan det hindre ytterligere forverrer skaden og opplever mer smerte.

Medisinering

Smertebehandling er en viktig del av en leges behandling av isjiasnerven skade. Over the counter medisiner som aspirin, ibuprofen og paracetamol kan bidra til å avlaste nedre rygg og ben smerter forbundet med skade på isjiasnerven. Muskelavslappende kan også hjelpe. Sjeldnere, kan en lege injisere steroide medisiner inn i hans pasientens rygg å behandle smerte.

Andre

Hos noen pasienter, spinal stenose, eller en innsnevring av ryggraden, kan komprimere den skiatiske nerve. Kirurgi og tannregulering er behandlingstilbud for disse pasientene. I andre land, er det ingen kjent årsak til skade på isjiasnerven. I slike tilfeller kan smertebehandling og mosjon bringe lettelse. Men tiden er den eneste behandlingen legene kan tilby. De fleste mennesker med isjiasnerven smerte gjenopprette gitt tid.