Digidexo.com

Ernæringsmessige verdien av Popcorn

Den ernæringsmessige verdien av popcorn endres litt når du legger ting til det som smør, ost, karamell og salt. Men fortsatt popcorn en sunn snack for barn, voksne og for de som har diabetes.

Luft poppet

Air-poppet popcorn, basert på en en-kopp servering størrelse på ca 11 gram, har 30 kalorier (fem er fra fett). Det er ingen trans-fett, ingen kolesterol og ingen natrium i luft poppet popcorn. De 6 gram karbohydrater, 1 gram fiber og protein lage popcorn en sunn snack for personer med diabetes.

Olje Ferdig

Olje-poppet popcorn har 60 kalorier (25 kalorier er fra fett). Olje-poppet popcorn har 5 g mettet fett, 95 mg natrium og ingen kolesterol. De totale karbohydrater i olje-poppet popcorn er 6 gram. Olje-poppet popcorn er litt rikere på jern og magnesium.

Cheese Flavored

Cheese-flavored popcorn er fortsatt en sunn snack med 60 kalorier (30 fra fett) og 2 prosent av daglig Riboflavin. Selv om natrium er høyere ved 100 mg, den karbohydrater, fiber og protein er de samme som luft-og olje-Ferdig poppet popcorn.

Karamell Coated

Carmel belagt er den høyeste i kalorier. Med peanøtter, kaloriinntak (ved en porsjon størrelse på 56,7 gram) er 230. Mettet fett er på 5 gram, og det er ingen kolesterol. Natrium er 170 mg, og karbohydrater er 45 gram. Fiber og protein er litt høyere enn luft-poppet, olje-popped og ost-flavored popcorn.

Sunn Fact

Ifølge popcorn.org, fordi popcorn er ansett som en fullkorn og er rik på komplekse karbohydrater og fiber, er det en nyttig og sunn snack for personer som krever en spesiell diett på grunn av diabetes.