Digidexo.com

Hvordan Konsumere Mint Leaf Juice Cure Kronisk hoste

Hvordan Konsumere Mint Leaf Juice Cure Kronisk hoste


Som en av de mest behandlet symptomene, kan kronisk hoste ha en negativ innvirkning på livet ditt. De mest sannsynlige årsakene er astma, allergier, postnasal drypp og sure oppstøt. Det er ikke uvanlig for en hoste som dette til å vare i opptil sju uker - selv om du blir behandlet av en lege - i så fall en hjemme bøte med mynte blad juice kan hjelpe.

Bruksanvisning

•  Bland 1 kopp mynte blad juice med en kopp vann og drikke tre ganger om dagen. Det kan forbrukes varm, kald eller romtemperert, i henhold til dine preferanser.

Kombiner en kopp mynte blad juice med en kopp vann i en kjele og kok opp på komfyren, og slå av komfyren. Bend over komfyr med ansiktet rett over kjele, nær nok til at du kan puste inn dampen, men ikke så nær at du vil bli brent fra dampen. Legg et håndkle over hodet for å holde dampen vedlagt. Gjenta tre ganger om dagen i ca 10 minutter eller til damp forsvinner.

Kok en kopp vann med ca 10 mynteblader på en treg småkoke i fem minutter. Legg en te-pose hvis ønskelig og bratt for ytterligere tre minutter. Fjern tepose, tilsett honning og en klype salt.

Hint

  • Eucalyptus blader kan brukes i tillegg til, eller i stedet for, mynteblader.
  • Søk medisinsk behandling for en kronisk hoste.