Digidexo.com

for liten blodtrykksmansjett

Blodtrykksmansjett Instruksjoner

Anaeroid blodtrykksmansjetter er den typen blodtrykksmåling enhet som har en mansjett og en ekstern. Disse mansjettene er mye mer nøyaktig enn "gratis" automatene som finnes i supermarkedet som ikke alltid vedlikeholdt og ofte gi falske resultater og "automatisk" maskiner som brukes til å overvåke blodtrykk som må skiftes mye oftere. Retninger for å måle blodtrykket med en aneroid mansjett er nødvendig for å måle blodtrykket med denne enheten inntil vi får erfaring. Aneroid mansjetter er den mest kostnadseffektive og nøyaktige måten å ta blodtrykket, men også kreve flere tiltak som må gjøres forsiktig.

Blodtrykksmansjett Instruksjoner

•  Sjekk mansjetten å sørge for at det er riktig størrelse. Det bør ikke være løs på den nakne arm og bør ha plass for en finger for å skyve inn før den blåses opp. I henhold til den 12. utgave av Handbook of Drugs Nonprescription (APHA, 2000) størrelsen øvre arm for det faste voksen mansjetten bør være mindre enn 31 cm, mens den store voksen mansjetten skal brukes hvis størrelse ligger mellom armen 31 til 40cm. Hvis armen er større enn det, anbefales det at et lår mansjetten anvendes. På mansjetten bør være en indikator som viser hvor borrelås bør feste hvis mansjetten er til å passe skikkelig. Hvis mansjetten er for stor, vil indikatoren bli dekket opp med overflødig mansjett og det vil løsne som det blåses og gi tall som er ikke nøyaktig. Hvis armen er for liten for den vanlige voksne mansjetten en liten eller barn størrelse mansjetten kan anvendes etter ønske. Mark mansjetten størrelsen som brukes i en registrering av blodtrykket holdt i en liten notisbok eller på et stykke papir. Også ta opp armen blir målt fra så rett til venstre.

Klargjør for måling ved å fjerne restriktive klær fra armen. Armen skal være bart der mansjetten skal plasseres. Flytt beina slik at føttene hviler flatt uten å kutte av sirkulasjon i kortere pasienter. Pasienten bør ikke krysse bena mens du sitter fordi det kan forstyrre målingene. Plasser armen for å være målt palm-up med mansjetten noen inches over svingen av albuen. Posisjoneringen av armen bør være på ca nippel nivå slik at den ikke er over for under hjertet. En pute kan være nødvendig for enkelte pasienter for å bringe armen til dette nivå for en konsistent blodtrykksmåling. Hvil armen i minst 5 minutter i denne posisjonen. Plasser skiven i en lesbar posisjon (klippet er et sted eller hold den løst).

Finn brachialis og radial pulser. Radial puls er funnet ved å plassere pekefingeren og langfingeren tips inn i den ytre press i håndleddet ved siden av sener. Trykk ned og en puls skal kjennes. Dette er den radielle puls. Ved hjelp av stetoskop, finner brachialis puls bare 2-3 fingre over litt bøyd albue på den indre tredel av armen. Dette finner du ved å trykke hardt med fingertuppene. Den brachialis pulstrykk punktet bør løpe parallelt på innersiden av armen. Hvis pulsen er ikke åpenbart, føler rundt for det før pulsen er funnet. Plasser markøren på mansjetten (en linje på mansjetten) rett over brakialarterien når den er funnet. Sørg for at rommet er stille før du fortsetter videre.

kan det være nødvendig å bevege mansjetten opptil en tomme eller mer for å gjøre plass. Brachialis pulstrykk poenget er hvor du vil plassere stetoskopet til å lytte etter en puls. Plasser stetoskopet lett på plasseringen og ikke la det berøre mansjetten, hvis mulig. Hvis du tar blodtrykket alene, kan dette være den eneste måten å holde stetoskopet på plass mens du lytter til brachialis puls. Uten blåse mansjetten, ta en tretti sekunder måling av hjerteslag per minutt ved hjelp av radial puls. Lukk tommelen ventilen (metallskive / ventil på slangen som går fra pæren til mansjetten). Ved å trykke på stetoskop godt inn brakialarterien med den ene hånden, raskt blåse opp mansjetten til 80mmHg med den andre hånden. Lytt nøye hver 10 mmHg samtidig legge press i trinn inntil pulsen forsvinner. Holde det gående i en annen 30mmHg bare for å være sikker på at pulsen er borte. Skrive ned dette nummeret som det maksimale trykknivå.

Gjenta prosedyren, men ikke gå på 30mmHg ovenfor stedet der hjerterytme stoppet på maksimalt trykknivå. Sakte (ved 2 mmHg / sekund) redusere trykket ved å åpne ventilen tommel passende mengde med den samme hånd som ble brukt til å blåse opp mansjetten ved å klemme på lyspæren. Lytt nøye for pulsen å begynne å lage lyder igjen som cuff tømmes og registrere lesing i mmHg (på tall) som det systoliske trykket nivå. Hold lytter etter det punktet hvor den siste hjerteslag høres for det diastoliske trykket måling. Fortsette å lytte til 20mmHg mer å være sikker på at det var den siste varmen slo hørt. Registrere disse to tallene i en notatbok eller på et stykke papir. Gjøre disse målingene tre ganger med dette trinnet.

Hint

 • Måle blodtrykket på samme tid hver dag (for dag til dag overvåking i ikke-diagnostiske omstendigheter) og skrive det ned med et notat som beskriver stillingen som målingen foregår (sittende eller liggende, for eksempel) fordi disse tingene kan endre blodtrykket og vilkårene bør være det samme hver gang målingene er tatt. Pass også på at det ikke beveger seg rundt og å forbli rolig under testen. Selv å ha en lege i rommet kan endre blodtrykket hos noen mennesker i en tilstand som kalles white-coat hypertensjon (høyt blodtrykk fra stress av å være rundt en lege). Øve på trinnene med en lege på neste besøk. Hvis fastlegen ikke har tid til overs, vil en farmasøyt gjøre jobben (gratis). Unngå koffein, røyking, og andre stoffer som kan kaste av målingene ved å stimulere eller dempe hjertefrekvens. Kontroller at romtemperaturen er behagelig når du tar målingene. Ikke endre medisiner uten å konsultere lege.
 • Følg nøye veiledning av en lege og øvelse i å ta blodtrykket foran henne slik at hun kan rette opp eventuelle feil som kan kaste av tallene. Spør også legen på hvilket punkt å kontakte henne eller gå til legevakten siden dette antallet vil variere avhengig av samtidige medisinske tilstander som diabetes, nyresvikt, tidligere hjerte, og medisiner som er spesifikke for situasjonen.

Trenger en liten Cuff øke blodtrykket?

For å få en mer nøyaktig, godt avrundet visning av blodtrykk, legen din vil sannsynligvis anbefale at du kjøper en bolig blodtrykksmåler og ta målinger i løpet av dagen. Den mest vanlige feilen du kan unngå er å velge en blodtrykksmansjett som er for liten for armen.

Normalt blodtrykk

University of Michigan Health System indikerer et blodtrykk under 140/90 er normalt. For pasienter som lider av ulike medisinske sykdommer som følge av eller relatert til diabetes eller hjertesykdom, bør en optimal lesing være under 135/80. Blodtrykket varierer naturlig gjennom hele dagen, senking om natten og øker når du er aktiv eller opprørt.

Prevalens

Ifølge en sammenstilling utført av National Guideline Clearinghouse, den økende utbredelsen av fedme, spesielt i USA, har økt behovet for store voksen blodtrykksmålemansjetter, som har inntil nylig sjelden vært brukt i en klinisk setting. Det ble funnet at 61 prosent av pasientene undersøkt trengs en stor blodtrykksmansjett, og som ved hjelp av mansjetter som var for liten, var den største kilden til ambulant blodtrykket målefeil.

Virkninger av en Small Cuff

Dr. Sheldon Shelps av Mayo Clinic sier at bruk av en blodtrykksmansjett som er for liten for arm i spørsmålet kan føre til målinger som er feilaktig høy. Feilaktig høye målinger, men uvanlig i en medisinsk setting, kan føre til falske diagnoser og overmedication.

Riktig størrelse

En skikkelig blodtrykksmansjett bør inneholde en luftblæren hvis lengde er 80 prosent av omkretsen av armen, og hvis bredde er 40 prosent av den omkrets. Hvis armen har en omkrets på 22 til 26 cm, bør den riktige blodtrykksmansjett måle 12 cm ved 22 cm, som er kjent som den "lille voksen" størrelse. Til sammenligning vil en større person som armen har en omkrets på 35 til 44 cm trenger en blodtrykksmansjett måle 16 cm ved 36 cm, kjent som "stor voksen" størrelse.

Viktigheten av et riktig Reading

Riktig behandling av høyt blodtrykk er avhengig av å kunne få nøyaktige målinger av blodtrykket til enhver tid. Siden en mer nøyaktig representasjon av blodtrykket kan være oppnådd gjennom flere hjemme målinger i stedet for en enkeltstående klinisk ett, er nødvendig nøyaktig måling hjemme.

Hvordan å finne riktig størrelse på blodtrykksmansjett

Når overvåking blodtrykk, er det viktig å bruke riktig utstyr for å få en nøyaktig lesing. Hensyn må tas for å bestemme riktig størrelse på blodtrykksmansjett i forhold til overarmen størrelse. Hvis mansjetten er for liten, vil det resultere i en falsk høyt blodtrykk-måling. Hvis mansjetten er for stor, vil en falsk lav måleresultatet. Ved nøye å følge trinnene for å bestemme riktig størrelse på blodtrykksmansjett, kan du sikre en nøyaktig blodtrykksmåling.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Legg merke til de fire størrelser av blodtrykk mansjetter tilgjengelig for bruk i USA:

Liten voksen (12X22 cm)

Voksen (16X30 cm)

Stor voksen (16x36 cm)

Voksen lår (16X42 cm)

•  Mål overarm omkrets ved hjelp av et fleksibelt målebånd, rundt den største delen av armen, midtveis mellom albuen og skulderen. Noter måling i centimeter.

Velg riktig størrelse på blodtrykksmansjett etter følgende retningslinjer:
For en arm omkrets på 22-26 cm, bruk "liten voksen" størrelse mansjetten.
For en arm omkrets på 27-34 cm, bruker du "voksen" størrelse mansjetten.

For en arm omkrets på 35 til 44 cm, bruk "stor voksen" størrelse mansjetten.

For en arm omkrets på 45 til 52 cm, bruker du "voksen låret" størrelse mansjetten.

du måle arm omkrets hvis det er en økning eller reduksjon i vekt for å bestemme riktig størrelse på blodtrykksmansjett.

Hint

 • Hvis du trenger en blodtrykksmansjett annen størrelse enn "voksen," bring riktig størrelse mansjetten med deg til medisinsk avtaler for å sikre en nøyaktig avlesning.
 • Når du kjøper en blodtrykksmåler for hjemmebruk, kan du følge American Heart Association retningslinjer for hva du skal se etter i en monitor.

Hva som forårsaker High Blood Sugar in the Morning?

Medisinering

Når kroppen er matet karbohydrater, som også inkluderer sukker, blir de omdannet til glukose og enten brukes til energi eller lagret som glykogen i leveren og musklene. Blodet bærer denne glukose i form av blodsukkeret. For å stabilisere blodsukkeret, bukspyttkjertelen utgivelser et hormon som heter insulin. Når bukspyttkjertelen ikke frigi insulin riktig eller i det hele tatt, kan det oppstå diabetes - og det deretter må injiseres inn i kroppen. En mulig årsak til høyt blodsukker om morgenen er å ta feil mengde medisiner.

Insulin

En rekke arrangementer finner sted i løpet av søvnsyklus kalt daggry fenomen. Mellom midnatt og 3 am, er kroppen vanligvis tungt sover. I løpet av dette tidsrom, har kroppen svært liten bruk eller behov for insulin. Når insulin er tatt om kvelden før sengetid, det er et fall i blodsukkeret som følte før om 3 am Mange hormoner blir også utgitt. Noen av disse hormonene inkluderer glukagon, kortisol, testosteron og adrenalin. Når disse hormonene blir frigitt, kan insulinresistens oppstår. Når dette skjer, vil ikke kroppen ikke reagerer på insulin riktig - noe som fører til en opphoping av blod sukker i kroppen. Alle disse faktorene kombinert årsak lagret sukker som skal naturligvis frigjøres for å forberede kroppen for dagen. Dette fører til høyt blodsukker.

Somogyi Effect

En annen mulig årsak til forhøyet blodsukker om morgenen er den Somogyi Effect. Denne tilstanden, oppkalt etter forskeren Michael Somogyi, ligner på daggry fenomen - bortsett fra at det sies å være forårsaket av den enkelte. Når nighttime insulininntak er for høy eller en matbit før sengetid er for liten, kan det føre til hormoner blir utgitt for å heve blodsukkernivået. Du kan finne ut om dette er tilfelle i stedet for daggry fenomen ved å sjekke blodsukkernivået tidlig i morgen for å se om det er lav eller fallende.

Hvordan lage blomsterarrangement for begravelser

Hvordan lage blomsterarrangement for begravelser

Blomsteroppsatser er ofte gitt til familien til den avdøde før en begravelse for å vise støtte og kjærlighet i deres nød. Selv om blomster kan virke altfor lys ut for en begravelse, de er tradisjonelt gitt og kan sees som en feiring av livet til den avdøde. Å gjøre en floral arrangement personlig viser ikke bare familien din støtte, men det viser også kjærlighet og godhet.

Hvordan lage blomsterarrangement for begravelser

•  Skjær blomsterskum inn i den form og størrelse av kurven. Det skal sitte tett i kurven uten bevegelse når kurven er plukket opp. Hvis den beveger seg, er det skum for liten.

Velg blomster. Passende blomster varierer dramatisk på ulike begravelser, som ordninger som er for lyse kan virke malplassert på noen begravelser, men kan vise et personlig preg på andre hvis de var laget av den avdødes favoritt blomster. Hvite roser eller hvite liljer er alltid hensiktsmessig og er tradisjonelle for å vise sorg. Hvis du ønsker å lage en lysere floral arrangement, og legger hvite blomster kan gi arrangementet et tradisjonelt preg. Passende blomster inkluderer favoritt blomst av de avdøde, hvite blomster av noe slag eller blomster som viser støtte til familien, slik som favoritt blomst av den avdødes barn eller ektefelle.

•  Plasser blomstene langs den side av kurven for å bestemme høyden. Trimme eller kutte bunnen av blomstene i henhold til høyden behov for kurven. Lang stammet blomster vil vanligvis trenger bunnen avskåret omtrent 3 til 5 inches, avhengig av blomsten og kurven størrelse. Kortere stammet blomster kanskje ikke trenger trimming av skjæring.

Skyv blomstene forsiktig inn i skum. Kontroller at de er skjøvet inn i en vinkel som gjør at blomstene til å gå i ulike retninger. Legg hvite blomster for tradisjon og accenting. Den nøyaktige design og utseende vil variere basert på den enkelte ordne blomstene, men vanligvis den lenger stammet blomster bør være i ryggen, mens de kortere stammet blomster bør være i front. Plasser aldri kranglet farger ved siden av hverandre.

Juster blomstene til å skape et estetisk tiltalende utseende.

Tilsett vann som nødvendig for å holde levende blomster i live. Dersom begravelse er den neste dag, bør skummet være fuktig nok til å holde blomstene ser frisk.

Måter for Kids å utøve

Barn tilbringer flere timer om dagen sitter. De er i pulter på skolen, på bussen, i bilen eller på sofaen. Få barna opp og flytte med disse ideene for enkle og morsomme måter å innlemme øvelsen i sin dag.

Bli med i gruppen

Barna har det gøy når de er rundt andre barn, så bruk dette til din fordel. Meld barna opp for en lagidrett eller fitness klasse. Sommeren er en populær tid for liten liga og andre samfunnet fitness aktiviteter, men ligaer spiller ofte hele året også. Prøv din lokale YMCA eller samfunnshus --- de vil ha klasser for barn i alle aldre. Hvis du ikke har et anlegg som det i ditt område, se etter private klasser. Din lille man kunne bli en karate eller ballett stjerne i tillegg til å holde seg i form.

Around Town

I løpet av sommeren og andre skoleferier, holde hytta feber i sjakk ved å utforske nabolaget ditt. Bruk din byens ressurser til din fordel, og la barna ha det gøy i en ny setting. Sjekk ut din lokale park, eller til lekeplassen på en nærliggende barneskole. På bad-vær dager, ta barna til et innendørs leketreningsstudio eller på lekeplassen på ditt lokale kjøpesenter.

Stay-at-Home Fun

Selv om du ønsker å bo nær hjemmet, barna kan fortsatt komme inn på handlingen. Sett opp en kiddie basseng i bakgården og la dem avkjøle seg mens de brenner energi i sommermånedene. Eller lage stafetter og konkurranser --- hva med en hula-hoop konkurranse, eller et slag toss-the-Frisbee? I løpet av vinteren, kan aking eller skøyter være morsomt og energiforbrenningen. Prøv å ta en familie spasertur eller en sykkeltur på kvelden når alles hjem sammen. Barn kan også nyte deltar i hjemmet øvelser som yoga eller aerobic. Miks det opp for maksimal moro.

Diagrammer for gjennomsnittlig høyde for barn

Diagrammer for gjennomsnittlig høyde for barn


Barneleger bruker vekstkurver for å spore et barns utvikling. Disse målingene blir brukt til å sammenligne barns vekst med det som anses vanlig for at barnets alder og kjønn. Vekstkurver er basert på informasjon samlet inn av National Center for Health Statistics. Hvis et barn er vurdert i 50-persentilen høyde-messig, i henhold til veksten diagram som betyr at han er gjennomsnittlig og halvparten av barna hans alder og kjønn er høyere og halvparten er kortere. Hvis han er i 90-persentilen, han er høy for sin alder og kjønn. Nitti prosent av hans jevnaldrende eller ni av ti er kortere enn han er, og 10 prosent er høyere, eller én av 10.

Prosessen

Når en lege er å kartlegge barnets vekst, vil han måle barnets vekt, høyde, kroppsmasseindeks og hodeomkrets. Inches eller centimeter brukes til å beregne og dokumentere et barns lengde (for spedbarn) eller høyde. Pounds, kilo eller gram brukes til å bestemme et barns vekt. Vekten er basert på barnets alder, i form av uker eller måneder, og i år for eldre barn.

Måle høyde og vekt

Ved måling av høyden på et barn under 3 år, er det gjort mens han ligger nede; ungdommer er målt mens du står. Et barns vekt og høyde er tegnet opp av legen sin til han er 20 år gammel.

Hodemål og konsekvenser

Størrelsen på et spedbarn eller ung barnets hode kan avdekke om det er problemer. Abnormal vekst av hodet i løpet av det første året og den ene halvdelen av sin levetid kan være en indikator på et medisinsk problem av noen slag. Legen måler hodestørrelse ved hjelp av et målebånd og plassere den over barnets øyenbrynene og rundt på baksiden av hodet. Når et barn lider av vann rundt hjernen kan dette gjøre hodet vokse for fort. Denne tilstanden kalles hydrocephalus. Et unormalt stort hode, som kalles macrocephaly, er et resultat av visse medisinske tilstander, inkludert en hjernesvulst. Hvis hodet vokser for sakte kan dette være et resultat av bein i skallen fusing for tidlig.

Body Mass Index

Et barns kroppsmasseindeks måles som begynner i en alder av 2. Denne målingen blir brukt til å screene for overvektige problemer. Ved hjelp av dette verktøyet er en god måte å identifisere fedme og bidra til å forhindre det.

Sammenligning

Etter at legen tar barnets målinger han sammenligner det med normal eller standardsortiment for barn av samme kjønn og i samme aldersgruppe. Hvis målingene er for liten eller for stor, kan dette indikerte at det er et medisinsk problem.

Bekymringer

Hvis et spedbarn eller barn ikke er økende vekt tilstrekkelig og hans høyde eller en kombinasjon av høyde og vekt er i en lav persentil kan dette bety at barnet ikke klarer å trives, er neglisjert eller har en alvorlig sykdom.

Genetikk

Alle er forskjellige, så hvert barn vil vokse etter hans genetikk med mindre det er en medisinsk tilstand som påvirker hans vekst. En vekst diagram ikke nøyaktig forutsi hva et barns ultimate høyde skal være.

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids


Når barna begynner å gå inn i puberteten, hygienepakker blir avgjørende. Selv før puberteten, er det godt å få barna i vane å praktisere god hygiene. Bygge hygienepakker trenger ikke å være vanskelig, men du vil være sikker på at du ikke la noe ut. For å starte, få noen form for liten sak, klut eller plast fra din lokale hobbybutikk og begynne å fylle den opp med viktige hygieneartikler.

Dental Hygiene Elementer

Dental hygiene elementer er viktige. Selv om barna ikke spiser mye søtsaker, kan hulrom fortsatt lett dannes på tennene sine. Jo før han renser tennene etter å ha spist, jo bedre. Varer til tannhygiene bør inneholde en tannbørste, tanntråd og en flouride skyll. Fordi disse elementene er for et kit, vil du sørge for at de er mindre enn de normale størrelser som du har i ditt hjem. Du kan finne en tannbørste med halvparten av håndtaket og en cover på mange drugstores som CVS eller Rite-Aid i deres reise delen. Floss kommer generelt i mindre emballasje, men noen merker bære en mindre mengde dun i en kvart stor plate. Flouride skylling kan også bli funnet i et apotek i en mindre flaske som vil passe inn i settet.

Varer til Dusjer

For generell hygiene, husk å ta med sjampo, balsam og såpe. De fleste merker, for eksempel Mr. Bubble og Johnson og Johnson, er tilgjengelig på apotek og produsenter gjør en 3-i-1-såpe som fungerer som alle tre. Dette vil redusere mengden av flasker du trenger. Fordi det er vanskelig å finne en 3-i-1-formasjon i delen reise på apotek i en mindre flaske, kan du kjøpe mini flasker eller krukker på din lokale dollar butikken for å fylle en flaske.

Hånd Sanitizers

Hvis du er på farten og ikke har tilgang til vann, inkluderer en flaske rensemiddel. Mange selskaper som Purell lage en liten flaske. For en morsom vri for barna, prøve å kjøpe noen små flasker med hånddesinfeksjonsmiddel fra Bath and Body Works - de kommer i en rekke dufter for alle, og bare koster $ 1.50 per flaske. Ofte har Bath and Body Works et salg på dem redusere prisen til så lite som $ 1 for en flaske.

First-Aid Items

I tilfelle av et kutt eller skrape, er god hygiene en nødvendighet. Du ønsker ikke at barnet skal få en infeksjon. Sørg for å inkludere Band-Aids, antibiotika salve eller creme som Neosporin. Dollar butikker er gode steder å lete etter disse elementene. Du trenger ikke å inkludere en full boks med plaster i ditt barns hygiene kit - noen burde holde. Bytt plaster hvis noen har blitt brukt slik at barnet ditt er aldri uten plaster.

Hva er en blodtrykksmansjett Blære?

Hva er en blodtrykksmansjett Blære?


Anordningen brukes til å måle blodtrykket er en blodtrykksmåler. Den delen som brytes rundt overarmen kalles mansjetten. Blæren er den oppblåsbare posen innsiden av dobbelt lag av materiale av mansjetten.

Nøyaktighet Avhenger Størrelse

For å oppnå en nøyaktig blodtrykksmåling, må mansjetten blæren være minst så lenge som 80 prosent av midten av den øvre arm og i det minste 40 prosent av bredden.

Effekter av Størrelse

En mansjett blære som er for liten, kan resultere i en blodtrykksmåling som er kunstig høy. Derimot, hvis mansjetten blæren er for stor, kan lesing være kunstig lav. Feile på å bruke større størrelse mansjetten hvis størrelsen er borderline.

Slik fastslår Størrelse

For å finne riktig størrelse mansjetten blære, måle overarmen omkrets (avstanden rundt) midt mellom skulderen og albuen.

Grunnleggende Sized Cuff blærer

Det er tre grunnleggende størrelser for blodtrykket cuff blærer. Barnet / liten voksen mansjett passer armene 7 til 9 inches i omkrets. Standarden voksen mansjetten passer armer med en omkrets på 9 til 13 inches. Den store voksen mansjett blæren passer armer mellom 13 og 17 inches rundt.

Cuff Blære for Overvektige Arms

For overvektige armer (17 til 20 tommer), kan et lår mansjett være behov for nøyaktige blodtrykksmålinger.

Reflux rettsmidler for babyer

Mens acid reflux er mest vanlig blant spedbarn etter en fôring, det kan skje når som helst et barn stammer selv, hoster eller gråter. Reflux symptomer vanligvis forsvinne over tid som barnet vokser, men det er også tiltak som foreldre kan gjøre for å forbedre symptomer.

Fôring metoder

Babyer ofte opplever acid reflux hvis de drikker for mye på en gang, så i stedet for større eller lengre feedings, bør foreldre prøve å mate for kortere perioder, oftere. I tillegg propping opp barnet i sittende stilling bidrar til å holde nede melk hun drikker og redusere sannsynligheten for en acid reflux blusse opp. Rap ofte under en fôring sesjon reduserer også gass og forbedrer reflux symptomer.

For babyer som får morsmelk, kan det hende du trenger å gjøre endringer i ditt barns kosthold hvis en lege anbefaler det. For babyer som drikker formel, kan en enkel endring i merke eller type rydde opp i syre-reflux problem, eller i det minste redusere dens alvorlighetsgrad.

Medisinsk behandling alternativer

For en baby som opplever stort ubehag, kan leger fore små doser av voksne halsbrann medisiner, for eksempel Zantac eller Prilosec. Barnet kan også kreve endringer i kostholdet, inkludert høyere kaloriinnhold ernæringsmessige alternativer eller til og med bruk av en sonde, hvis acid reflux holder ham fra å få den næring han trenger.

I sjeldne tilfeller kan en lege trenger for å operere på babyens spiserør å kurere hans acid reflux. I løpet av denne operasjonen, blir den del av spiserøret som gjør at maten til å passere inn i magen strammet til for å forhindre at syre fra nytt inn i spiserøret. Denne fremgangsmåten kan være farlig, så det er vanligvis bare brukes som en alternativ behandling i tilfeller der barnet opplever vekttap eller hemmet vekst på grunn av acid reflux.

Andre Solutions

Hvis du bruker en flaske å mate babyen, sjekk størrelsen på brystvorten. Hvis hullet er for stor, kan hun drikker for mye melk på en gang, og forverrer sitt tilbakeløp. På den annen side, hvis åpningen i nippelen er for liten, kan hun suge inn for mye luft.

Og mens leger kan motvirke jevning melk, noen mødre sverger ved dette midlet. Du kan legge til en liten mengde --- en ts. til en ss. per flaske --- av ris kornblanding til babyens melk. Ikke bare vil dette hjelpe barnet til å føle fyldigere for en lengre periode, men tykkere melk kan også holde nede i magen hennes lettere enn vanlig morsmelk eller morsmelkerstatning alene.

Grunner for Hyppig hodepine

Grunner for Hyppig hodepine


Hodepine er en kjedelig verke eller smerte i hodet eller nakken. En hyppig hodepine er en som forekommer hele tiden, daglig eller et par ganger i uken. Det er mange årsaker til hyppig hodepine. Diagnostisering den eksakte årsaken er vanligvis en elimineringsprosess.

Søvnmønster

Ifølge AARP, kan mangel på søvn eller for mye søvn være en viktig årsak til hodepine. Voksne trenger å sove uavbrutt for 7 til 8 timer for å få nok.

Blood Pressure

Ifølge Mayo Clinic, er det ukjent nøyaktig hvordan blodtrykk kan påvirke hyppig hodepine. Imidlertid har blodtrykket medisiner blitt brukt til å behandle mange hodepine lider, både de som har høyt blodtrykk og de som ikke gjør det. Dette tyder på en sammenheng.

Abstinenssymptomer

En av abstinenssymptomer fra reseptbelagte medisiner, for eksempel antidepressiva, koffeinholdige drikker eller hodepine medisiner er en dårlig hodepine. Hodepinen er lettet når medisiner eller narkotika er igjen fortært.

Medisinske problemer

Hyppig hodepine er symptomer på mange alvorlige medisinske problemer, inkludert depresjon, hjernesvulster, øvre rygg skade, bihuleproblemer, øyeproblemer og interne parasitter.

Arbeids Issues

Sterk lukt på jobb, blending flekker på skjermen, lesing print som er for liten, og selv sitter i en dårlig posisjon kan utløse hodepine.

Hva er gjennomsnittlig Eye måling for kontaktlinser?

Hva er gjennomsnittlig Eye måling for kontaktlinser?


Optikeren bruker spesifikke målinger for å tilpasse kontaktlinser slik at de passer ordentlig på øynene dine. Det finnes flere typer målinger som brukes til å beregne din kontaktlinse resept.

K-Readings

En øyelege vil bruke en keratometer, også kalt en ophthalmometer, for å måle kurvene i hornhinnen, den klare ytre laget av øyet. Basert på målingene, referert til som K-opplesninger, legen bestemmer kurven av dine kontaktlinser. Gjennomsnittlig kurvatur målinger varierer mellom tallene 41.00 og 45.00.

Kurvatur

K-målinger er gjennomført i en måling kalles en base kurve for kontaktlinser. Basiskurven er uttrykt i millimeter. Jo lavere tall, jo steilere kurven. Base kurver gjennomsnitt mellom 8,0 og 10,0 millimeter.

Strøm

Linsestyrke er styrken på resept, målt i dioptrier. Jo høyere tallet er, jo sterkere korreksjon er nødvendig for å forbedre din visjon. Strøm kan variere 0,00 til 20,00 eller høyere, men gjennomsnittlig kontakt resept styrke er mellom 2,00 og 4,00 dioptrier.

Diameter

Diameteren av en kontakt er avstanden tvers over linsen i millimeter. Gjennomsnittlig øyemåling for diameter gir en størrelse mellom 12 og 14 millimeter. Diameter er viktig for riktig passform av linsen. Hvis linsen er for liten eller for stor, kan det føre til irritasjon eller skade på øyet.

Betraktninger

Kontaktlinse målinger er spesifikke for hver person, og selv om det er gjennomsnittsstørrelser, kan mange faktorer påvirker det endelige anfall av en linse. Øye leger krever nye målinger hvert år eller to fordi passform og størrelse på linsene kan endre seg.

Apple Cider Eddik for Weight Loss & Good Health

Eddik, produktet av gjæring, er laget av mange korn og frukt, inkludert ris, sukkerrør, kokos, druer og epler. Eddiksyre er det som gjør eddik surt. Alternative helsetjenester talsmenn tout eple cider eddik som folkemedisin som inneholder spesielle helsemessige fordeler og egenskaper som trengs for vekttap.

Vitaminer og mineraler

Tilhengere av eple cider eddik som alternativ medisin hevder at den er rik på viktige vitaminer og mineraler. Analyse av eple cider eddik av US Department of Agriculture tyder på noe annet.

En ss. av eple cider eddik inneholder ett mg kalsium. Den typiske voksen trenger 1000 mg om dagen.

USDA fant ingen målbare mengder av pektin, et oppløselig fiber, i eple cider eddik. Oppløselige fibre bindes til kolesterol, og hjelper til å bære den ut av kroppen. Pektin er funnet i epler, men ikke eple cider eddik.

Likeledes USDA fant ingen vitamin A, B6, C, E, K, riboflavin, tiamin, niacin folat eller pantotensyre i eple cider eddik. Verken eple cider eddik inneholder beta-karoten, teobromin, alfa-karoten, lykopen, beta-cryptoxanthin, zeaxanthin eller lutein.

Vekttap

Kan eple cider eddik dempe appetitten og forbrenne fett?

Katherine Zedratsky, en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, sier at det er ingen kliniske bevis for at inntak eple cider eddik er effektivt i å miste vekt.

Velvære og helse spaltist Dr. Andrew Weil sier, "Det er absolutt ingen vitenskapelige bevis som viser at eple cider eddik kan hjelpe til med vekttap eller at den inneholder noen magiske ingredienser som hjelper deg å kaste pounds."

En studie av 12 personer, ofte sitert på internett uten spesifikk attribusjon 2005, fant at de som tok små mengder av hvit eddik sammen med et stykke brød følte mer fornøyde enn de som spiste bare brød. Størrelsen av studien var for liten til å gi gyldige resultater. Apple cider eddik er ikke testet.

Eddik og Diabetes

Apple cider kan være til hjelp for diabetikere.

Kroppens celler hos personer med type 2 diabetes blir resistente mot insulin, et hormon som hjelper kroppen å hente sukker fra karbohydrater. Sukkeret som bygger seg opp i blodet, sultet i cellene. En teori er at eddik kan inaktivere enzymer som endrer karbohydrater til sukker.

Dr. Carol S. Johnson og hennes kolleger ved Arizona State University gjennomført en 2004 studie av effekten av å ta eddik før måltider. En tredjedel av de 29 fagene hadde type 2 diabetes, en tredjedel viste pre-diabetes tegn og en tredjedel var sunt. Forskerne fant at inntak av eddik før måltider økt betydelig følsomhet for insulin og redusert insulin og glukose pigger etter måltider.

Flere fordeler

Eddiksyren i eplecider eddik og andre eddiker har blitt funnet å hjelpe kroppen absorbere viktige mineraler som kalsium. Kvinner som er laktoseintolerante kan bruke vinaigrette laget av eple cider eddik på grønne bladgrønnsaker som er en viktig kilde til kalsium i stedet for meieriprodukter.

Eddik eple kan brukes i stedet for salt, og matvarer som inneholder mettede og trans fett for å gjøre maten smaker bedre, nyttig for personer med høyt blodtrykk som spiser lav-fett diett.

Flere japanske forskere har ved to anledninger studert effekten av eddik på rotter. En studie fra 2001 publisert i Bioscience, bioteknologi og biokjemi, fant at eddiksyre i eddik kan senke blodtrykket hos rotter. En studie fra 2006 publisert i British Journal of Nutrition viser at eddik kan senke kolesterolet hos rotter.

Andre krav

Det har vært lite forskning på påstander om terapeutiske helsemessige fordeler av eple cider eddik. Studiene som er gjennomført har vært på rotter, cellekulturer i laboratorier eller på små bestander av mennesker. I påvente av større studier med mennesker, bør resultatene ses judiciously som foreløpige eller usikker.

Hevder at eple cider eddik hjelpemidler fordøyelsen, vasker giftstoffer fra kroppen eller reverserer aldring er basert på anekdotiske bevis.

Ufiltrert Eddik

Tilhengerne av eple cider eddik som folkemedisin anbefaler eddik som er ufiltrert, ubehandlet og organisk. Dette eddik er skummel brun i fargen og kan ha et stoff som flyter i det som ser ut som spindelvev. Dette er kjent som "mor". De som tout dette eddik si det er mer næringsrik enn den klare, rene kommersielle varianter som finnes i de fleste dagligvarebutikker.

Advarsel

De som tar eple cider eddik for hva de mener er sine medisinske fordeler bør fortynne det med vann eller juice før du svelger den. Ren eddik kan skade vev i munn og svelg og erodere tannemaljen. Det kan også irritere magen foring av mennesker som lider av magesår, halsbrann eller sure oppstøt.

Eddik tatt i store mengder kan føre til tap av kalium for pasienter som tar diuretika. Hvis du har osteoporose eller lave nivåer av kalium, bør du oppsøke lege før du tar eple cider eddik til medisinske formål.

Bruk av store mengder av eple cider eddik potensielt kan samhandle med avføringsmidler og medisiner mot hjertesykdom.

Hvordan lese en resept for kontaktlinser

Hvordan lese en resept for kontaktlinser


For å bruke kontaktlinser, må du først få en resept fra din øyelege. Hvis du er en briller brukerens bytte til kontakter, er du sannsynligvis vant til å se din resept skrevet en bestemt måte. Kontaktlinse resepter imidlertid være forskjellig fra hva du er vant til, og vil inneholde en del forkortelser som er ukjente. I tillegg, i henhold til Oregon Health and Science University, fordi de er slitt på øynene dine, korreksjon vil trolig være forskjellig fra den du har kanskje sett for brillene dine.

Hvordan lese en resept for kontaktlinser

En titt på "OD" og "OS" på din resept. OD er ​​en forkortelse for oculus dexter, noe som betyr høyre øye på latin. All informasjon som er skrevet i denne kolonnen eller raden vil gjelde den høyre øye. Bokstavene OS vises enten i kolonnen ved OD eller i rekken under det. OS står for oculus skummel, eller det venstre øyet. Som med den høyre øye, all informasjonen som er skrevet etter OS vil være for at øyet.

•  Gå til ordet "Power" eller "PWR". Les tallene i denne delen for hvert øye. Dette er den grad av korreksjon for kontaktene. Hvis du er hyperopic, eller langsynt, vil det være et pluss symbol foran dette nummeret. Hvis du er nærsynt, eller nærsynt, vil det være et minus symbol. For eksempel kan på strømmen din resept lese 1,75 hvis du er hyperopic eller -1,75 hvis du er nærsynt.

Flytt til avsnittet der det står "Cyl" eller "Cylinder". Disse tallene indikerer astigmatisme korreksjon, og det vil bli utfylt bare hvis du har astigmatisme. Plusstegnet indikerer hyperopic astigmatisme, mens minus betyr nærsynt astigmatisme.

Les nummeret som er skrevet under "Axis". Dette antallet er relatert direkte til sylinderen og betegner retningen av sylinderen korreksjon.

Se etter bokstavene "BC" eller "Base Curve". Den BC indikerer målingen for den indre kurve av kontaktlinser for hvert øye. For eksempel kan en base kurve måling være skrevet på resepten siden 8.6.

Les "diameter" eller "Dia" nummer. Diameteren av kontaktlinser er den faktiske størrelsen eller bredden av linsen. Feil diameter kan resultere i en kontaktlinse som er for stor eller for liten for øyet. Et eksempel på en diameter målingen er 14,0.

•  Gå til plassen for "Brand" for å lese hva merkevaren av kontaktlinse legen er forskrivning. Selv om det er mange forskjellige merkevarer til kontaktlinser, kan navnene på noen av de merkene ende med ordet "Toric" for å indikere at de er for astigmatisme. Andre merker kan ende med noen notasjon eller forkortelse, for eksempel 1-Day eller EW for forlenget bruk, for å indikere hvor lenge de kan brukes før de er erstattet.

Hint

 • Hvis bokstavene "PL" er skrevet for strøm er det verken nær eller langsynt korreksjon nødvendig. I noen tilfeller kan du ha "PL" makt, men har fortsatt en astigmatisme korreksjon.
 • Noen resepter for kontaktlinser vil omfatte en "Legg til". Dette er ment for bifokale kontakter, og det indikerer nivået av å lese korreksjon som er nødvendig. Hvis du ikke trenger bifokale dette vil stå tomt.

Teknikker for montering Briller

Teknikker for montering Briller


"Montering" briller er et begrep som brukes av optikerne å beskrive måle og justere rammer og linser. De tre viktigste teknikker for brillene er dimensjonering rammen, justering av rammen og måle for linsene. Optikere bruke alle tre teknikker for å sikre at du får best mulig syn og passform fra brillene.

Montering av Frame

En brillerammen bør være komfortabel, samt stilig. De fleste vil velge komfort over utseende, men det er mulig å ha både hvis du tilbringer tid på å prøve på rammer og finne en som ser og føles riktig. En ramme bør være bred nok over hele forsiden og passer så templer, eller "armer" ikke trykk inn i siden av hodet; og templene bør være lang nok til å strekke seg over kurven på øret.

Rammestørrelsen varierer med stil og trender. Ideelt sett, bør øynene dine være sentrert i hvert objektiv, omtrent i midten horisontalt og vertikalt. Rammen bør balansere med ansiktet ditt, ikke for stor eller for liten.

Justere en Frame til Fit

Optikere bruke en standard justering eller standard prosedyre justering for alle rammer før det leveres et par briller til en pasient. En standard justering omfatter stramme noen skruer på rammen. Linsene må være parallelle, kalles co-planar justering. Optikeren sjekker også at verken objektivet er mer frem enn den andre. Brua, den delen av rammen som sitter på nesen, ikke må være skjev. Ser fra toppen og ned, bør rammen være i en lett krummet linje som følger den foran ansiktet. Dersom rammen eller bro er vridd, bør rammen justeres og re-justert.

I metall er justert med spesialtang. Plastrammene oppvarmet i en spesiell varmepannen, eller ved en maskin som blåser varm luft over rammen for å gjøre det mer bøyelig.

Måleteknikker for briller

Resepten del av objektivet er plassert på et bestemt sted foran øyet. Optikere måle hvor langt fra hverandre øynene dine er, som kalles en PD for "pupillen avstand", og kommunisere dette nummeret til laboratoriet som gjør linsene. Hvis du bruker bifokale, andre målinger brukes i tillegg. Den bifokale høyde forteller lab hvor du vil plassere bifokale i forhold til hvor eleven ligger i rammen. De fleste er ikke symmetrisk og bifokale høyden kan være forskjellig for hvert øye. Andre målinger kan også brukes, avhengig av kompleksiteten av resepten og materialet av linsen.

Endelige justeringer

Etter at du har prøve på briller, er endelige "tweaks" gjort for å sørge for at de rammer og linser passer riktig. Rammen bør hvile komfortabelt på nesen. Glassene bør ikke gli ned eller føler for stramt. Templene bør følge kurven på baksiden av ørene og ikke trykke inn mastoid, et svært sensitivt område av hodeskallen bak øret.

Nye briller passer som nye sko og noen ganger strekke ut litt, spesielt i begynnelsen. Flere justeringer kan være nødvendig etter noen dager eller uker med seg en ny ramme. Har brillene justeres regelmessig for å opprettholde riktig passform og komfort.

Hvordan måle en person for en rullestol

Måle kroppen din er nødvendig for å sikre rullestolen passer ordentlig. En rullestol som er for stort kan påvirke din tilgang til hjul og bremser, samt din holdning og evne til å nå de fothvilere. En rullestol som er for liten kan legge konstant press på huden din og vev, noe som kan føre til hudskader. Tykkelsen på en pute, som kan være en separat kjøp, kan påvirke målingene. Få noen til å hjelpe deg med å skaffe dine mål mens du sitter komfortabelt i en oppreist stol og hvile føttene flatt på gulvet.

Hvordan måle en person for en rullestol

Måling for en rullestol

•  Beregn setebredden ved måling fra den ene siden til den andre, i inches, de bredeste punktene på tvers av dine hofter og lår som du sitter i en normal stilling, knærne litt fra hverandre. Tilsett 1 tomme til denne målingen for å tillate komfort.

•  Beregn setedybden ved å måle, i inches, fra baksiden av setet på baksiden av kneet. Trekk en tomme fra denne målingen for den endelige setedybde og trekke en mer tomme hvis du bruker føttene til å skyve eller manøvrere rullestolen.

Trekk ut armen fremover. Beregn rygghøyde ved å måle, i inches, avstanden fra bunnen av setet på undersiden av den forlengede arm. Bruk denne målingen som rygghøyde hvis du ikke klarer å bruke overkroppen, men trekker tre inches fra denne målingen hvis du har god skulder og arm styrke. Hvis du har stor overkroppen styrke, og du er i stand til aktivt å skyve rullestolen, subtrahere 4 inches fra baksiden høyde.

Bend ene arm ved albuen samtidig som underarm parallelt med gulvet. Beregn armlenehøyde ved å måle, i inches, avstanden fra bøyd albue til undersiden av setet. Legg en tomme til denne målingen.

Beregn fotstøtten høyde ved å måle, i inches, fra bunnen av hælen til undersiden av låret. Legg en tomme til denne målingen.

Justere målingene for en rullestolputer

til den totale tykkelsen av begge sideputer til måling setebredde.

•  Legg tykkelsen av ryggputen til setedybdemåling.

Legg ½ tykkelsen på seteputen til baksiden høydemåling hvis du har god skulder og arm styrke eller hvis du har stor overkroppen styrke og er i stand til å aktivt presse rullestolen.

9. Legg ½ tykkelsen av seteputen til armlenet høydemåling.

Trekk fra tykkelsen av den komprimerte puten fra fotstøtten høydemåling.

Hint

 • Mål begge sider av kroppen din, siden noen mennesker kan ha signifikante forskjeller mellom sin venstre side og deres høyre side. Bruk av målinger av den korteste siden til å bestemme rullestolen størrelse.
 • Noen rullestoler har justerbare funksjoner som er nyttig hvis du tilfeldigvis kjøpe en ny rullestol pute som er tykkere eller tynnere enn den du bruker for øyeblikket. Du kan også kjøpe en tilpasset sittepute som kan justeres.
 • Rullestolen setebredde er bare bredden av setet, ikke selve stolen. Ta dette i betraktning når man skal avgjøre om stolen vil passe gjennom døråpninger.

Hvordan velge riktig styrke for Support Hose

Hvordan velge riktig styrke for Support Hose


Støtte slangen er et klesplagg som er slitt like strømper i kne, lår eller midje. Det hjelper å støtte dem med hevelse, åreknuter og / eller edderkopp årer, sår og beinskader. Støtte slangen er vanligvis foreskrevet av lege, men det kan hjelpe de som er på beina mesteparten av dagen, og det kan kjøpes over disk. Det er svært viktig å bruke riktig størrelse; en feil størrelse gir ikke de beste resultatene. Knee-high støtte slangen er vanligvis valgt av skostørrelse, mens lår og midje støtte slangen er valgt etter vekt. Hvis støtteslangen er for liten, kan sirkulasjonen bli avskåret stedet for å bli forbedret. Hvis støtteslangen er for stor, kan det ikke gi mye støtte i det hele tatt.

Bruksanvisning

Velg Riktig Compression Range

•  Se på 8 til 15 millimeter kvikksølv, eller mm Hg. Dette komprimering serien er ideell for de som er på reise, har edderkopp årer eller er på beina mye i løpet av dagen.

Se på 15 til 20 mmHg kompresjon variasjon. Disse mild medisinsk støtte slangen anbefales for folk som har mild hevelse og åreknuter. Disse typer støtte slangen kreve etappe målinger.

Se på 20 til 30 mmHg kompresjon variasjon. Disse støtte slangen er anbefalt av leger for de med leg sår og sår. De er også effektive for personer med mild, moderat eller alvorlig hevelse i bena. De øker blodstrømmen og minimere eller eliminere svelling.

Se på 30 til 40 mmHg kompresjon variasjon. Den sterkeste kompresjon variasjon er bra for folk som har alvorlig hevelse, leg sår, sår, smerter og åreknuter.

Velg riktig størrelse

Velg kompresjonsområdet som passer dine behov.

Mål ankelen, leggen, låret og midje.

Velg riktig størrelse ved å bruke størrelsestabellen gitt nær støtte slange. Hvis lår og midje målinger får plass til mer enn én størrelse, velg en størrelse som passer ankelen. Ankelen bør få det høyeste punktet av komprimering.

Tips og advarsler

 • Støtte slangen kan kjøpes gjennom et lokalt apotek.

Hvor mye Cut for Aloe Vera plante blader

Aloe vera planter har vært brukt i tusenvis av år for å behandle ulike lidelser. Aloe vera planter er saftige tropiske planter som antas å ha mange helsemessige fordeler. Gelen fra innsiden aloe vera plante blader har blitt brukt til muntlig og topically å behandle flere tilstander, inkludert brannskader, forstoppelse, tørr hud, smerter og betennelser. For å utnytte gel fra en aloe anlegget, må bladet bli kuttet for å hente gelen inne.

Velge Leaves

For å få aloe vera gel fra anlegget, velger en eller to store, sunne ytterste bladene vokser fra bunnen av anlegget. Bladene bør være minst 8 "lang. De valgte bladene skal være tykk, grønn og vokser tett til jord. Hvis bladene er for liten, ikke vokser i nærheten av jord eller de er alle voksende oppreist fra midten av anlegget , så de bør ikke fjernes fordi anlegget er ennå ikke moden. Aloe vera gel er ikke så potent med mindre det kommer fra en moden plante.

Kutting og Klar Leaves

Bruk en skarp, ikke-taggete kjøkkenkniv til å kutte blad fra planten i en liten vinkel. Ta skjæring og satte den rett opp i et glass målebeger eller bolle. La blad til å sitte i ca femten minutter før gul latex sap er drenert.

Etter drenering bladet, legg den på et skjærebrett og bruke kniven til å kutte spissen av bladet. Deretter skjæres ned sidene av hvert blad i lengderetningen for å fjerne de taggete kanter. Når de skarpe kantene er borte, skjære på innsiden av bladet i to på langs for å skille foran og bak.

Ved hjelp av en teskje, øse ut den klare gel ved å trykke mot innsiden av bladet lett og godt.

Bruk gel umiddelbart eller lagre den i en glassbeholder for inntil ett år i kjøleskapet.

.

Naturlige behandlinger for loppebitt

Naturlige behandlinger for loppebitt


Lopper er rødbrun og små med harde, flate kropper. De er tøffe og kvikke insekter som kan hoppe opp til 8 inches til å lande på en vert. Lopper er parasitter rett ut av et mareritt, suger blod og nesten for liten til å se. Bare tanken på å finne en på deg eller kjæledyret ditt er skremmende, men hvis du finner deg selv bitt, er det ting du kan gjøre for å hjelpe til med symptomene.

Hvor du kan finne en Flea

Voksne lopper kan leve kun på kjøtt av et pattedyr. Det betyr at du som oftest finne dem på ditt kjæledyr, men de kan leve på mennesker, også. Mens egg er oftest lagt på vertsdyret, kan de også legges på tepper, sengetøy, klær og selv i sprekker på harde overflater.

Hva en Flea Bite Looks Like

Utseendet til en loppe litt an på følsomheten til person bitt. De kan være noe mer enn en hevet rød kul som varer bare noen få minutter, eller de kan blomstre i et kløende utslett som varer i flere dager. Barn har en tendens til å være mer følsomme for en loppe bite enn voksne. Den mest talende bevis er at du vil finne bare en punktering sår, i motsetning til en edderkopp bitt, som vil ha to. På ditt kjæledyr, kan du ikke være i stand til å se bittet, men uopphørlig kløe, vil håravfall og loppe smuss (små svarte ekskrementer) hjelpe deg med å identifisere problemet.

Sykdommer Gjennomført av Lopper

Lopper er kjent for å bære en type bendelorm som heter Dipylidum canimum som kan smitte mennesker eller dyr som uten å vite inntar en av insekter. Lopper kan også bære murine tyfus, en mild form for tyfus som forårsaker hodepine, feber, tap av appetitt og utslett.

Naturlig rettsmidler for loppebitt på kjæledyr

Ifølge earthclinic.com, vil en urte sjampo laget av sedertre, bergamot, rosmarin, lavendel, eucalyptus, citronella og einer eller geranium lindre hundens kløende hud og drepe loppene. All-pets-info.com sier en spray på 600 ml vann, vil to dråper lavendel eterisk olje og to dråper rent sedertre eterisk olje bidra til å berolige huden og holde lopper fra å returnere. For katter vil en spray av like deler vann og hvit eddik drepe lopper og hjelp med biter.

Naturlig rettsmidler for People

Grundig rensing med en snerpende som trollhassel vil drepe bakterier. Tea tree olje er en annen nyttig antibakteriell som både lindrer og renser huden. Når bittet er ren, vil en ispose plasseres direkte på bittet bidra til å redusere hevelse og kløe. I stedet for en over-the-counter antibiotika som Neosporin, prøv dabbing honning på bittet for å holde det rent og holde den fra kløe.

Hvordan kle for din størrelse

Hvordan kle for din størrelse


Enten du er tynn, svingete eller et sted i mellom, å finne klær som passer din form er nødvendig å sette sammen en flatterende garderobe. Når du vet hvordan du kler deg for din størrelse, er du i stand til å fremheve din naturlige tall i stedet for maskering det eller skjule den. Å vite hvordan du skal kle for din størrelse ikke tar mye tid, og det er ikke vanskelig så lenge du tenke realistisk med stil.

Bruksanvisning

•  Mål bredden på skuldre, byste, midje og hofter. Gjør dette ved hjelp av et målebånd mens i naken for å få en god måling. Ikke dra i båndet for tett, men fordi du vil at klærne til å passe naturlig. Bruk en body-måle ressurs til å måle deg selv tilstrekkelig.

Skriv ned din kropp målinger slik at du ikke glemmer dem. Hold notatet i vesken eller lommebøker, slik at du alltid vet dine eksakte målinger.

Shop i henhold til målinger av merkets størrelsestabellen. For eksempel, merker varierer i hvordan deres størrelser er dimensjon, så bare fordi en top er et medium betyr ikke en topp av et annet merke vil være den samme passform. Når du handler i henhold til målinger, er du i stand til å få riktig passform, uansett merke. Før lang tid, vil du merke at din garderobe har en rekke tall og bokstavstørrelser fordi du skikkelig gikk ved målinger bredde.

Unngå klær som trekker oppmerksomhet til dine problemområder. For eksempel, horisontale striper låne til en økende effekt når den bæres på kroppen, spesielt hvis du er tykk i midten. Vertikale striper, på den annen side, er slanking.

Kle seg i lag for å fremheve og trekke fokus til dine finere kvaliteter. For eksempel, hvis du er litt topptung, men tynnere i hofter, lag en mini-skjørt over fargerike leggings å legge dybde til nedre halvdel. Hvis du er bunn-tung og top-lys, lag din topp med en vest, bolero eller annen fremheve plagg.

Tips og advarsler

 • Unngå muffins toppen av seg bukser og skjørt med waistbands som matcher målingen nøyaktig.
 • Ikke tving deg selv inn i klær som er mindre enn dine målinger. Du kan oppnå den tettsittende, stramme utseende med poly-blanding jeans i din størrelse og andre passende teksturer og tekstiler. Iført klær som er for liten for din figur ikke er smigrende for kroppen din størrelse og naturlige kurver.