Digidexo.com

Hvordan lage en sunn frokost Drink

Hvordan lage en sunn frokost Drink


Spise en sunn frokost når du har dårlig tid til arbeid eller skole kan fortsatt gjøres raskt. Prøv å lage en frokost drikke som du kan ta i bilen med deg, og du vil begynne med nok energi for dagen.

Hvordan lage en sunn frokost Drink

•  Hell en beholder med yoghurt i blender. Velg smakene du liker best som vil gå best med de øvrige ingrediensene som vanilje, jordbær eller blåbær. En 8-oz. servering fungerer best for en enkelt drikk. Se etter yoghurt merker som inneholder levende kulturer og acidophilus som kan selvsagt bidra til å øke immunforsvaret.

Legg i frisk frukt. Jordbær, bananer, bringebær og blåbær som fungerer best for å blande i en blender. Foruten å være rik på antioksidanter, bær er også en god kilde til fiber. Vask frukten og skjær den i mindre biter før du setter den i blender så det blander jevnt.

Bland sammen med eplejuice eller appelsinjuice. Når du velger en juice, spiller det ingen rolle om det er frosset, nedkjølt eller fra sokkelen i dagligvare, bare velge en som er 100 prosent fruktjuice og uten tilsatt sukker, fargestoffer eller konserveringsmidler. Appelsinjuice er høy i vitamin C og kan bidra til å holde deg frisk gjennom kalde og influensasesongen. Både eple og appelsin juice bland godt med smak av yoghurt og bær.

Ta med en scoop av pulverisert protein. Mens yoghurt, juice og frukt er høy i vitaminer, kalsium og naturlig sukker, og legger til en porsjon protein i morgen kan gi deg mer opphold energi om morgenen. Du kan kjøpe en beholder med pulverisert protein fra helsekostbutikker eller på helsedelen av et lokalt marked dagligvarebutikk.

Hint

  • Gjør din sunn frokost drink i en nighttime dessert ved å legge vaniljeis og blande det med resten av ingrediensene.