Digidexo.com

høyfrekvent lyd irriterende

Hvordan dempe høyfrekvent støy

Hvordan dempe høyfrekvent støy


Høyfrekvente lyder er ofte irriterende og kommer fra et bredt spekter av områder. En TV slått på i neste rom kan sende ut en høyfrekvent lyd gjennom vegger, selv om det er på mute. En følsom øret kan plukke opp de høye-pitched lyder, som ofte fører til en ubehagelig ringelyd. Heldigvis finnes det måter å dempe lydene for å minimere eller eliminere høyfrekvent støy.

Hvordan dempe høyfrekvent støy

•  Sett på støydempende hodetelefoner. Mens mange hodesett som er designet for å blokkere ut bakgrunnsstøy og lar lytte til musikk, selv iført hodetelefoner uten musikk kan dempe høyfrekvente lyder.

Sett musiker ørepropper i ørene. Ifølge Boston Children Hospital, er musiker ørepropper laget for den enkelte øret og er utformet for å redusere lyder og jevne ut frekvenser. Formålet med ørepropper er å beskytte det indre øret mot skade, samtidig som normal lyd å passere inn i øret. Det demper og jevner ut høyfrekvente lyder samtidig som talte ord, musikk eller lignende lyder inn i øret.

Tre lydisolerte rom. Stryke demper støy, spesielt i tilfelle av høy-frekvensstøy. Lydisolering er i utgangspunktet legge til elementer i rommet, slik at lydene ikke reise utenfor rommet. Putting tunge gummimatter og tepper inn i et rom for å hindre lyd fra å reise nedover eller legge lydisolering løpere til dørene er effektive lydisolering metoder. Høyfrekvente lyder er ofte vanskelig å høre og resultere i en ringelyd når plukket opp av det menneskelige øret. Siden den høyfrekvente lyd er de knapt oppfattes lyder, og legger i noen lydisolering vil bidra til å minimere eller eliminere høyfrekvent støy.

Hvordan lytte til lyder i kroppen med et stetoskop

Hvordan lytte til lyder i kroppen med et stetoskop


Stetoskopet er et medisinsk instrument som overfører lyden fra en pasientens kropp gjennom rør til ørene av sensor. Før 1816, da stetoskopet ble oppfunnet, ville leger lytte til kroppslyder ved å plassere sin øret mot pasientens kropp. De fleste stetoskop har to terminal stykker; en membran for å overføre høyfrekvente lyder og en klokkeformet stykke å sende lavfrekvente lyder. Stetoskopet er vanlig brukt for å detektere lyder i flere områder av kroppen.

Hvordan lytte til lyder i kroppen med et stetoskop

•  Plasser membranen av stetoskopet over venstre side av øvre del av brystet for å lytte til hjertet. Flytt mellomgulvet i løpet av de fire hjørnene av hjertet til å lytte til ulike områder. Bruk bell stykke å lytte etter hjerteproblemer som et hjerte bilyd.

Bruk en sphygmomanometer --- blodtrykksmansjett --- i kombinasjon med et stetoskop for å måle blodtrykket. Pakk mansjetten rundt pasientens overarm. Ved hjelp av elektrodene av en indeks og langfingeren, føler etter puls på forsiden av albuen. Plasser membranen av stetoskopet i løpet av dette stedet og blåse opp mansjetten. Sakte slipper luften i mansjetten og lytt etter et hjerteslag. Registrere antall hjerteslag i 10 sekunder for å registrere pulsen.

•  Plasser membranen mot pasientens bryst over en av lungene hans. Be pasienten om å ta et dypt åndedrag og la det ut. Lytt til kvaliteten på luftstrømmen gjennom lungene. Vurdere pustelyder fra forsiden og baksiden av brystet over hver av lungene.

Plasser membranen over pasientens mage rett under navlen. Lytt etter tarm-lyder - gurgling - som bør skje hver 5 til 10 sekunder. Hvis ingen lyder er til stede kan det være en hindring i tarmen.

Hvordan stoppe nesen Fra Whistling

Hvordan stoppe nesen Fra Whistling


En nese som plystrer hver gang du tar en pust kan være irriterende for deg, dine venner og kjære. Den nådeløse, grating, høyfrekvent lyd driver mange nese-whistlers, eller de rundt dem, for å søke en løsning. I de fleste tilfeller er nese-piping et symptom på et større problem, vanligvis en nasal septum perforering, et hull i brusk mellom de to nesebor. Diagnostisering og behandling av denne tilstanden er den beste måten å stoppe nesen fra piping.

Bruksanvisning

•  Bestem hva som kan ha forårsaket den nasal septum perforering. Dette vil hjelpe legen din for å behandle tilstanden. Nasal septum perforering har mange mulige årsaker, inkludert eksponering for industrielle kjemikalier, en historie med kokainmisbruk, kirurgi eller traumer til nasal septum, smittsomme sykdommer som syfilis eller sjeldne nese tilstander som Wegner granulomatose, eller til vaner som nese-plukking.

Snakk med legen din for å finne ut om du har en nasal septum perforering og finne ut hvilken underliggende tilstander. Legen din kan undersøke din septum å finne perforasjon og bestemme dens alvorlighetsgrad. Hun også kan kjøre tester for å fastslå årsaken til perforering og begynne treatmentt.

Adresse eventuelle underliggende årsaker. Hvis forårsaket av en enkel vane som nese-plukking, eliminerer vane er ett skritt mot behandling som vil bidra til å stoppe nesen fra piping. Behandling for Wegner granulomatose innebærer en diett av kortikosteroider. Riktig behandling for smittsomme sykdommer som syfilis og tuberkulose vil hjelpe behandle sykdommen og lindre symptomene.

Bruk en saltvannsspray eller gel for å lindre symptomene på perforeringen. Du kan kjøpe noen spray over disk, eller legen din kan forskrive en. Den spray eller gel lindrer symptomene ved å opprettholde fuktigheten i nesegangene for å hindre tørrhet, skorpedannelse og irritasjon av passasjene.

Bruk en nasal mykgjørende hvis symptomene fortsetter. Snakk med legen din for å be om en resept. Den mykgjørende vil bidra til å redusere nesetetthet og betennelse som constricts luftstrøm i nesegangene, så det kan lindre nese-piping.

gjennomgå en operasjon for å korrigere perforasjon. Du kan legen anbefale operasjon når perforeringen ikke leges på egen hånd eller symptomene ikke svare på annen behandling. Når legen reparerer perforering, vil piping stoppe. Små perforeringer er lettest å reparere kirurgisk. Store perforeringer kan aldri leges på egen hånd og er vanskelige å reparere.

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential


Abdominal aortaaneurisme differensial er en alvorlig tilstand der store blodkar som fører til magen blir forstørret og kan sprekke. Denne tilstanden er mer vanlig hos menn enn kvinner. Det skjer også til eldre, oftere enn yngre mennesker. Noen av risikofaktorer er overvekt, røyking, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Å behandle abdominal aortaaneurisme differensial, gjenkjenne symptomer, gå til legevakten, ta de nødvendige testene, og følg lege.

Hvordan behandle Abdominal aortaaneurisme Differential

gjenkjenne symptomer. Symptomer assosiert med denne tilstanden består av magesmerter, ryggsmerter, kaldt og fuktig hud, sjokk, veldig rask puls, kvalme og oppkast. Hvis aneurisme ikke er ødelagt, så kan du ikke oppleve disse symptomene. Men når aneurisme gjør ruptur eller rift, vil du.

•  Gå til legevakten eller ringe nødtelefonen. Hvis du opplever symptomer på abdominal aortaaneurisme differensial, vil du ønsker å søke behandling umiddelbart.

gjennomgå tester som undersøker omfanget av aneurisme. Å behandle abdominal aortaaneurisme differensial, vil du trenge en ultralyd og en CT scan. En ultralyd er en test hvor høyfrekvente lyder fra kroppen blir brukt til å danne en datastyrt bilde. En CT-skanning er en CT scan som bruker røntgenbilder for å danne bilder av kroppen.

Ha legen diskutere resultatene av ultralyd og CT scan med deg. Hvis aneurismet er liten, kan legen velge å overvåke størrelsen på aneurisme over en forlenget tidsperiode, i stedet for å anbefale operasjon. Men hvis aneurisme er stor, og legen vil fortelle deg at du trenger kirurgi.

gjennomgå en åpen reparasjon kirurgisk prosedyre. Den vanligste typen av operasjon som brukes for behandling av abdominal aneurisme differensial er åpen reparasjon. I denne type operasjon, gjør kirurgen et snitt i buken, og erstatter den avrevne del av blodkaret med et syntetisk materiale.

Alternativt gjennomgå en endovaskulær stent pode prosedyre. En mindre vanlig type kirurgi for å behandle abdominal aortaaneurisme differensial er en endovaskulær stent pode prosedyre. Under denne prosedyren kirurgen gjør et lite snitt i lysken og setter inn en metallpole med en kunstig materiale. Dette materialet vil bidra til å dekke den delen av blødende blodkar.

Fundamentals of Sonography

Fundamentals of Sonography


Foreldre-å-være ofte har et bilde som for dem er den mest dyrebare i hele sin samling. Selv om dette bildet er en enkel svart-hvitt kornete bilde, til foreldre, er det perfekt, for uskarpt bilde i det bildet er det første bildet av sin nye baby, tatt mens barnet er fortsatt inne i mors liv. Dette bildet er laget under en prosedyre kalt en sonogram, eller, i sin mer vanlig betegnelse, en ultralydundersøkelse. Sonografi anvendes i andre medisinske diagnostiske prosedyrer.

Hva sonography Is

Ifølge Merck Manual, sonografi, eller ultralyd, er en metode hvorved en trenet tekniker benytter høyfrekvent lyd eller ultralyd, bølger for å lage bilder av indre organer eller av blodstrømmen eller kroppslige vev. Denne prosedyren kalles ofte en sonogram eller en ultralydundersøkelse, og profesjonell som utfører prosedyren er en sonographer.

Hvordan sonography Works

Utralydoperatøren bruker et instrument som kalles en svinger som konverterer elektrisk strøm til lydbølger. Lydbølgene i sin tur spretter av organer og vev i kroppen, som er reflektert tilbake til svingeren. Svingeren sender de reflekterte bølgene tilbake til en datamaskin, som omdanner de elektriske signalene til mønster eller bilde. Utralydoperatøren viser deretter vanligvis dette bildet på en skjerm, og lagrer det på film eller lagrer den som en digital databilde. Prosedyren bruker ikke røntgen, og det regnes som trygt og helt smertefri.

Sonography under graviditeten

Sonography er en ofte brukt prosedyre under graviditet. Din fødselslege vil vanligvis bestille din første ultralyd når du er mellom 16 og 20 uker gravid, men hvis legen mistenker et problem, kan du ha ett så tidlig som fire eller fem uker. Under midpregnancy ultralyd, får du din første glimt av babyen. Ultralyd vil indikere hjerterytme, alder, beliggenhet, antall og selv kjønnet på babyen din, og leger bruker den til å diagnostisere misdannelser eller potensielle helseproblemer i fosteret. Det gir også et glimt av morkaken, livmor og andre bekken organer. Ultralyden forteller fødselslege hvis svangerskapet og barnet utvikler seg normalt. Det er smertefri og ikke-invasiv. Du bør fortelle sonographer hvis du ikke ønsker å vite barnets kjønn.

Sonography For andre medisinske bruksområder

I dag er sonography ofte brukt til andre diagnostiske formål enn bare graviditet. For eksempel, kan legen din bestille en sonogram som følge av en mislykket mammogram å utføre en mer detaljert diagnose. I tillegg, leger noen ganger bestille sonograms å bidra til å oppdage vaskulær sykdom som kan føre til hjerneslag og å oppdage og behandle hjertesykdom eller hjerteinfarkt. En sonogram brukes ofte under prøvetaking prosedyrer for å guide nålen for en biopsi i et organ eller brystet. Sonography er også brukt i øyet og hjernen evalueringer, og legene kan bruke den til å påvise gallestein eller leversykdom.

History of Sonography

Sonography ble først utviklet i praktisk moderne bruk under andre verdenskrig for å hjelpe finne nedsenkede objekter som torpedoer eller bomber. Men sine røtter tilbake til de gamle grekerne, ifølge Beth orenstein i sin artikkel "Ultralyd History" som dukket opp i "Radiologi Today" magazine i 2008 I begynnelsen 6. århundre, filosofen Boethius droppet en liten stein i smult farvann for å sammenligne lydbølgene med andre bølger produsert. Men, som Orenstein bemerker, det var forskernes og leger 'ønske om å se inne i kroppen som førte til Pierre Curie oppdagelse av piezoelectricity i 1877, som historikere kaller den sanne oppdagelsen av ultralydteknologi. Og senkingen av Titanic i 1912, går Orenstein på å si, gjort "folk ønsker å vite hvordan du kan oppdage gjenstander under vann." Men sonography som et verktøy for medisinsk vitenskap ikke skje før 1920 og 1930, da den først ble brukt i fysioterapi for Europas fotballag. Teknologien har økt dramatisk, og i dag tusenvis av sonographers arbeide i feltet rundt om i verden.

Hva som forårsaker tap av sensoriske persepsjon?

Hva som forårsaker tap av sensoriske persepsjon?


Tar sensorisk persepsjon for gitt er så lett. Oppleve verden gjennom sansene føles så naturlig og automatisk, er det sjelden tenkt på med mindre det er noe galt med det, når dysfunksjon kan være frustrerende.

En av de beste måter å beskytte mot tap av sensorisk persepsjon er å vite hva som forårsaker det.

Aldring

Katarakt, glaukom og makuladegenerasjon kommer med alder og svekke synet. Aldring fører også folk til å miste sin evne til å høre høyfrekvente lyder, forstå vanlig tale, oppdage forskjeller i toner og lokalisere lyder i verdensrommet. Eldre mennesker videre har færre, duller smaksløkene; verre luktende evne på grunn av lavere lukte følsomhet; og mindre følsomhet for berøring, temperatur og vibrasjon, spesielt i sensitive områder som fingertuppene, lepper, og fotsålen enn sine yngre kolleger.

Narkotikabruk

Ulike medikamenter kan føre til ulike tap av sensorisk persepsjon.

Alkohol svekker syn, og kan føre til tap av bevissthet, eller midlertidig totaltap av persepsjon; depressiva og sniffestoffer som for eksempel maling, aerosoler og gummi sement også ofte gjøre dette.

Hallusinogener som PCP og LSD vil forvrenge eller forringe funksjon av alle sanser, avhengig av mengden konsumert og brukerens humør. Over tid, kan PCP deaden sansene til det punktet hvor brukeren vil oppleve alvorlige skader og ikke legge merke til.

Narkomane som heroin, kokain, Oxycontin og opium constrict elev sammentrekning, negativt påvirker synet. Sniffet kokain kan føre til permanent skade på nesen og luktesans.

Sykdom

Mange sykdommer føre til tap eller svekkelse av sensorisk persepsjon. Noen av de vanligste er kreftformer, kramper og slag at effektsanseorganer eller regioner av hjernen.

Høy feber, for eksempel hjernehinnebetennelse kan påvirke cochlea, negativt påvirker hørselen. Alzheimers, Bells parese, leversykdom, hodeskade og MS er kjent for å svekke smak. Lunger og rhinitt, nyresvikt, er kjent Alzheimers og Parkinsons å påvirke lukten. Revmatoid artritt, diabetes, HIV og vaskulær sykdom føre til tap av følelse.

Medisin

Lovlige rusmidler også føre til tap av sensorisk persepsjon. Kjemoterapi har ofte en negativ effekt på en eller flere av sansene, avhengig av kreft som behandles.

Øyedråper, glaukom og katarakt behandlinger og legemidler for skjelettsykdommer kan skade synet. Noen kritiske omsorg medisiner og antibiotika kan føre til hørselstap. Hundrevis av medisiner for en mengde forhold er kjent for å ha negativ effekt smak og berøring. Nesespray, anti-angina narkotika, anti-mikrobielle midler og anti-skjoldbrusk medisiner skade lukt.

Sanse / deprivasjon

Selv vanligvis forbindes med autisme, kan sanse skje til noen under stress. Overbelastning er når du blir ute av stand til å stenge ute eller ignorere alle innkommende stimulans. Bombardement av stimulering kan bli overveldende til et punkt der den lidende vil slå seg å oppveie intensiteten av følelsen. Dette vil vare frem til han går ut eller er behersket og roet seg.

Folk plassert i en sensorisk deprivasjon (eller ekkofritt) kammer, en vannfylt celle avskåret fra alt lys og lyd, begynner opplever hallusinasjoner innen 15 minutter. De langsiktige effektene av dette er lik de av hallusinogene stoffer.

Om Cardiac Ultrasonography

Om Cardiac Ultrasonography


Ifølge Mayo Clinic, kardial ultrasonografi, oftere kalt ekkokardiogram eller ekkokardiografi, er en medisinsk prosedyre som benytter lydbølger for å generere bilder av hjertet eller blod beveger seg gjennom den. Det er generelt en ikke-inntrengende prosedyre.

Typer

Det er fire typer av ekkokardiogram: transtorakal, transesophageal, Doppler og stress. Den transtorakal er den mest brukte av teknikkene.

Slik virker det

Framgangsmåten utsetter hjertet til høyfrekvente lyder bølger som er endret og reflekteres delvis av vevet. De reflekterte lydbølgene konverteres av en datamaskin til et visuelt bilde av hjertet.

Prosedyre

Prosedyren for en transtorakal ekkokardiogram er enkel. Vanligvis gjelder en medisinsk faglig en gel til brystet til pasienten og presser en enhet som kalles en svinger mot brystet for å sende og motta lydbølger.

Bruksområder

Riktig utført, hjerte ultralyd kan hjelpe en kardiolog diagnostisere problemer med ventiler, kammer eller pumpingen av hjertet, rapporterer Mayo Clinic. Det kan også brukes til å vurdere medfødt hjertefeil.

Sikkerhet

Heartsite.com bemerker at det er ingen kjente risikoer for standard, transtorakal ekkokardiografi eksamen. Cardiac ultralyd er selv regnes som trygt for spedbarn.

Forskjellen mellom en migrene og en spenning hodepine

Spenningshodepine og migrene er like på mange måter, men de også skiller seg på mange måter også. Å vite forskjellene kan hjelpe deg å ta vare på din hodepine mer hensiktsmessig.

Lysfølsomhet

Migrene kan være ledsaget av lysfølsomhet, mens spenningshodepine sjelden er. Lysene kan forårsake kvalme og økt smerte under noen migrene.

Lydfølsomhet

Selv om begge typer hodepine kan gjøres verre med høyt eller høy-pitched lyder, kan migrene produsere kvalme og mer intens smerte med økte lyder, spesielt høyfrekvente lyder.

Tetthet

Spenningshodepine er vanligvis ledsaget av en følelse av tetthet på tvers av ulike områder av hodet.

Fysiske symptomer

Spenningshodepine ikke føre til fysiske symptomer som migrene noen ganger føre til, for eksempel oppkast, svimmelhet, kvalme eller visuelle auraer.

Varselskilt

Migrene har ofte faresignaler før de oppstår, mens spenningshodepine ikke. Noen varselsymptomer er: forskjeller i søvnmønster, irritabilitet, mat cravings og humør forskjeller.

Røyking

Røyking kan øke risikoen eller begge typer hodepine fordi det constricts blodkar og reduserer oksygentilførselen til kroppen.

The High Frequency Behandling av Fibroids

Fokusert ultralyd kirurgi bruker høyfrekvente ultralydbehandlingen til kirurgisk fjerne muskelknuter i en kvinnes livmor. Denne formen for behandling bruker magnetic resonance imaging å finne livmor fibroids som mottar ultralyd behandling. Denne ikke-invasive prosedyren er godkjent av FDA for behandling av livmor fibroids.

Fokusert ultralyd Surgery

Ifølge Mayo Clinic, kan leger bruker fokusert ultralyd kirurgi for å behandle livmor fibroids uten kirurgisk fjerning av livmoren. Kvinner som ønsker å føde barn kan velge dette invasiv form for fibroid behandling.

MRI-skanner

Leger bruker en magnetisk resonans imaging skanner for å se innsiden av en kvinnes livmor og identifisere fibroids som skal ablateres med ultralyd behandling.

Ultralyd

Leger bruker bølger høy energi og høyfrekvent lyd for å ablate eller ødelegge fibroidtumorer. Ultralyd kan livmor fibroids å bli ødelagt uten risikoen for invasiv kirurgi.

Behandling Session

En lege kan utføre flere ablations av fibroidtumorer løpet av én økt av fokusert ultralyd kirurgi. En ultralyd sesjon kan vare i flere timer. Gjenopprettingstiden er minimal.

Andre behandlinger

Andre behandlinger for livmor fibroids inkluderer endometrial ablasjon som bruker varme eller elektrisitet for å ødelegge slimhinnen i livmoren; uterina embolisering som stenger blodtilførselen til fibroids; eller kirurgisk fjerning av en kvinnes fibroids eller livmor.

Hvordan forstå en hørselstest

Hvis du opplever hørselstap, balanseproblemer, svimmelhet eller andre øre-relaterte symptomer, kan en hørselstest gi legen din mye innsikt. Denne testen kan avgjøre hvilken del av øret er årsaken til symptomene, og hvilken behandling alternativer er tilgjengelige for deg. Profesjonelle piloter, lastebilsjåfører, militært personell, politi og vakter er pålagt å ha årlige hørselstester, og noen arbeidsgivere gir også årlige høre screenings for ansatte som utsettes for høyt eller for mye støy. Forstå måleresultatene kan hjelpe deg med å spore eventuelle hørselstap kan ha oppstått, eller spot begynnelsen på en mer alvorlig tilstand.

Hvordan forstå en hørselstest

Vis det ferdige audiogram enten på behandlerens dataskjermen eller på en papirkartet. Audiogrammet er en firkantet diagram med tall langs toppen representerer frekvenser - lav-og høyfrekvente lyder - og tall langs venstre side representerer desibel - volum av lyder. Det er også en egen boks som viser høyre og venstre øre MCL og UCL, din talegjenkjenning score - angitt i prosent - for hvert øre, og din SIN poengsum hvis aktuelt.

Når du leser et audiogram, tenk tonene du hørt. Ser øverst til venstre vil du se tall som representerer lave frekvenser av 125-500, deretter midten frekvenser på 750 til 1500, og øverst til høyre er høye frekvenser 2.000 til 8.000.

Ser vi på venstre side av din audiogram du vil se tallene -20 til 120 langs siden av diagrammet. Disse tallene er i desibel.

Formålet med audiogram diagrammet er å plotte den mykeste nivået der kan du høre frekvenser i hvert øre. Frekvensene testet - 250 til 8000 - omfatter alle menneskelige talelyder. Desibelnivået der du hørt hver frekvens avgjør om du har et hørselstap.

Se på linjene. Høringen i høyre øre vil bli merket med rød eller svart O-er; høringen i venstre øre merket med blå eller svart X-er. Dette gjør at du kan se på hvilket nivå du hørt hver frekvens i hvert øre.

•  Se på venstre side av din audiogram --- decibel side --- å forstå på hvilke nivåer hørselstap begynner. Hvis du kunne høre frekvenser mellom -20 og 25 desibel, du har normal hørsel. Høring mellom 25 og 50 desibel er en mild til moderat hørselstap, mellom 50 og 75 desibel er en moderat alvorlig hørselstap, mellom 75 og 90 desibel er en alvorlig hørselstap, og under 90 desibel er hørselstap til døvhet.

Du kan ha normal hørsel på noen frekvenser og døvhet på andre. Ved hjelp av den utfylte audiogram, kan klinikeren gi deg en forklaring om eventuelle tvilsomme resultater.

4. Se etter små <og> merkene i rød og blå over eller under x-og O-er på audiogram. Disse merkene er resultatene av benledning ren-tone test. The Bone conduction merkene bør sees på omtrent samme sted på diagrammet som luftlednings merkene - X og O-tallet. Hvis du legger merke til beinledning tegn (<eller>) vei over eller under luftlednings merker på ditt audiogram, spør legen. Flankelyd resultater kan varsle deg til en mer alvorlig medisinsk tilstand i øret ditt, inkludert en bihulebetennelse, skadet trommehinnen, væske eller infeksjon bak trommehinnen, tumor eller vekst i mellomøret, tap av mellomøret bein funksjon, eller andre ytre- og middels øret forhold. Hvis din audiogram viser varierte resultater eller gapene mellom luftledning merker og bein lednings karakterer i begge ørene, bør årsaken til gapet bestemmes.

Gjennomgå talegjenkjenning score. Når du har bestemt om du har normal hørsel eller hørselstap, en annen viktig del av din audiogram er hvor tydelig du hørte ordene. Hvis du har normal hørsel nivåer dine talegjenkjenning score bør være over 90 prosent. Hvis ikke, kan ytterligere testing være nødvendig for å finne ut hvorfor.

Hvis du har et hørselstap, talegjenkjenning score fortelle deg hvor mye klarhet eller taleforståelse du kan forvente å få av seg høreapparater. Lave talegjenkjenning score - 20 prosent eller mindre - i et øre med bare en moderat til alvorlig hørselstap kan være et tegn på en blokkering i hjernenerve og bør sjekkes før du fortsetter med noen behandling for hørselstap. En lav talegjenkjenning score i et øre med et hørselstap er et tegn på at et høreapparat ikke vil gjøre mye godt for det øret.

Hint

  • Før du fortsetter med en hørselstest, bør øregangene være klar, og øret trommer synlig.
  • Hvis du mener at hørselstest du fikk var ufullstendig, se en annen spesialist og har en annen hørselstest utført.
  • Du kan få en gratis hørselstest fra alle høreapparat klinikken. Det er best å gjøre en avtale. En komplett test kan ta 40 til 60 minutter.
  • Unngå mobil eller tidsbegrensede, open-house-stil klinikker eller hendelser. Hørsels tester utført i disse miljøene kan være på vei, unøyaktige eller påvirket av bakgrunnsstøy.
  • Hvis du har en hørselstest og fagpersonen som har utført det forklarer ikke resultatene til deg, søke en ny mening før du kjøper høreapparater eller å godta enhver medisinsk prosedyre.

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat


Ifølge nettstedet Siemens, Siemens Centra Redningshøreapparater tilbyr avanserte funksjoner utformet for å gi den mest naturlige, personlig og behagelig lytteopplevelse mulig. Riktig høreapparat programmering krever et visst nivå av kompetanse og bør bare forsøkes av en lisensiert audiograf. Programmerings leder deg gjennom prosessen. Med noen få justeringer, vil du ha Siemens Centra Livet høreapparat nøyaktig programmert for pasientens behov.

Hvordan programmere Centra Livet Høreapparat

•  Ha pasient til stede for programmeringen. Planlegg en 45 til 60 minutters montering og programmering avtale. Hvis du gjør en umiddelbar passform, har tenkt på 30 til 40 minutter for programmering, rådgivning, veiledning og pasient spørsmål.

Koble høreapparatet til datamaskinen. Bruk en hi-pro bånd eller pin eller hva enheten du bruker til å koble høreapparater til datamaskinen for programmering.

Åpne din Noah3 eller Siemens Connexx tilpasningsprogram og lese ut høreapparatet. Kontroller at datamaskinen er erkjenner den tilkoblede høreapparatet. Skriv inn din pasientens informasjon, inkludert hennes komplett audiogram. Gjenta lese ut prosessen. Påfør første passform eller passer best før plassere høreapparatet i pasientens øre.

Plasser pasienten for sonderør måling. Plasser den virkelige øret sonderør mikrofon på øret hans. Plasser røret i øret hans i riktig dybde og deretter sette inn høreapparatet. Høreapparatet skal være koblet til datamaskinen din mens du utfører ekte øret måling.

Gjør en innledende ren tone måling, en live tale måling og en innspilt tale måling. Hvis alle dine virkelige øret målingene er jevnt i talen kano, la høreapparatet programmert som er.

Før du justerer volumet, kontrollere funksjonsinnstillinger på Centra Livet høreapparat. Hvis lyden Smoothing er satt for høyt vil det dempe høyfrekvente lyder. Rettet mikrofoner vil redusere lave frekvenser. Foreta mindre justeringer i henhold til dine virkelige øret måleresultater, deretter re-tiltak.

Kontroller at data Learning funksjonen er slått på. Data Learning gir deg en idé om hva slags miljø der pasienten har vært iført sitt høreapparat og hvor ofte han har vært iført den. Denne informasjonen vil hjelpe deg å gjøre justeringer på hans ett, to og tre ukers kontroller.

Lagre høreapparatet innstillinger, skrive ut den siste ekte øret måling og koble fra programmering wire og sonderør mikrofon.

Hint

  • Holde høreapparatet kobles til programmerings mens gjennomføre reelle øret gjør det enklere å utføre justeringer og re-mål.
  • Hvis du er en Siemens-forhandler, tilbyr Nokia gratis in-office trening på både programvare og produkter. Kontakt din Siemens-representant for mer informasjon.
  • Tving aldri høreapparat inn i pasientens øre.
  • Aldri automatisk tilpasning av høreapparat og gi det til pasienten. Du vet ikke hva forsterkningen gjør i øret hennes før du utfører noen form for verifisering. Pasienten skal monteres mens koblet til virkelige øret og justeringer gjøres når høreapparatet er i øret hennes.

Hva er Oticon Teoretiske verktøy?

Hva er Oticon Teoretiske verktøy?


Oticon audiologi forskere utvikle teorier om nedsatt hørsel for å møte behovene til personer med nedsatt hørsel. Forskningsresultater lede arbeidet med produsenter av medisinsk utstyr og bistå psykiatriske samfunnet i å forstå den følelsesmessige patologi av hørselstap.

Spatial Hearing

Spatial hørte innebærer å bestemme stedet som lyden som kommer. Basert på klinisk forskning, hypothesizes Oticon romlig hørsel teori om at den hørselshemmede mister evnen til å høre høyfrekvente lyder over, og foran, dem først. Evnen til å høre lavfrekvente lyder nedgang på venstre side først.

Frekvensbånd

Effektene av høreapparater med frekvens båndbredde oppdagelser opp til 10.000 hertz (Hz) ble studert av Oticon forskere. Det ble oppdaget at mens lydkvaliteten instrumenter var bedre på frekvenser opp til 16 500 Hz, tale kunne ikke bli hørt ordentlig på frekvenser over 10.800 Hz. Oticon teori credits moderne høreapparater som mer fordelaktig for den daglige kommunikasjonen.

Tilkoblingsproblemer

Oticon theorizes at hørselstap isolerer funksjonshemmede fra sosial interaksjon. Den endelige effekten av fortsatt hørselstap resulterer i ensomhet, frustrasjon, depresjon, redusert årvåkenhet og nedsatt hukommelse.

Ultralyd behandling for Bells parese

Bells parese er svakhet i musklene i ansiktet, forårsaket av traumer til en av nerver. Det kan være midlertidig. Symptomer inkluderer nummenhet, manglende evne til å blinke, hengende utseende, og problemer med å snakke, spise eller drikke. Det er en rekke forhold som setter deg i fare for å utvikle Bells parese, slik som diabetes, graviditet og sykdommer som kompromittere ditt immunforsvar, for eksempel HIV. En av de mer nylige behandlinger som er tilgjengelige er en type av ultralyd.

Teknologi

Når du hører ordet ultralyd, vil de fleste tenke på en bildeenhet som brukes til å se på ufødte babyer eller kroppens organer. Men ultralyder har andre overraskende bruksområder. Noen andre søknader om ultralyd inkluderer svulst behandling, kjemoterapi og behandling av grå stær.

Hovedsak, ultrasounds samle informasjon om din kropp og en bestemt helse problemet du kan ha. En ultralyd maskin avgir høyfrekvent lyd og tegner et bilde fra ekko det blir i retur.

Behandling

Vibrasjoner slippes ut av en ultralyd maskin stimulerer blodsirkulasjonen. Hos pasienter med Bells parese, fokuserer ultralyd på området rundt øret av den berørte side, eller medisinsk sett, tragus av øret. Teknikeren vil se etter et område som er smertefullt ved berøring og bruke ultralyd i en langsom, sirkulær bevegelse på et svært lavt nivå. Justering av nivået er mulig hvis det er nødvendig.

Effektivitet

Det er noe uenighet om bruk av ultralyd for Bells parese og bekymring om mulige bivirkninger. Noen spørsmålet om hvorvidt, selv ved miste doser, kan ultralyd trenge gjennom skallen og føre til mulige blodpropper. De fleste studier konkluderer med at dette er usannsynlig. Skallen bein hos voksne er smeltet og et lukket system, derfor vil lydbølger sprette ut med ingen effekt på hjernen.

Er ultralyd den mest effektive behandlingen for Bells parese? Det er noe du må diskutere med legen din. Ultralyd kan være en av en rekke behandlinger brukes sammen. Mange leger foreskrive medisiner, for eksempel steroider, muskeløvelser og hvile. Det er mange andre tilnærminger, inkludert kirurgisk korreksjon. Legen din vil bidra til å utvikle en plan for å håndtere din tilstand. Effektivitet vil avhenge av arten av traumer til nerve.

Cardiac Echo Sonografi

Cardiac Echo Sonografi


Cardiac ekko sonography er teknikken for å bruke høyfrekvente lydbølger for å få bilder av hjertet. Bilder av hjertet som oppnås gjennom ekkoundersøkelse er kjent som en ekkokardiogram. Det finnes forskjellige typer av echocardiograms, med hver type som har en bestemt diagnostisk styrke. Echocardiograms er den beste måten å diagnostisere mange hjerteproblemer, og har i tillegg fordelen av å være svært trygt.

Principles of Echo Sonografi

Hjerteekko sonografi benytter en enhet kalt en transduser som sender bølger av høyfrekvente lyd i et område av legemet. Lyd beveger seg med ulik hastighet gjennom materialer med ulik tetthet, og i møte med vev av ulik tetthet endringen i hastighet fører til noen av lyden for å bli reflektert tilbake til svingeren. Mengden av lyd som er reflektert tilbake angir nye tetthet og den tid det tar for lyden å velsen indikerer dybden. Disse to typer informasjon kan brukes til å sette sammen et bilde av det stykke av legemet gjennom hvilken lydbølge er i bevegelse.

Typer Echocardiograms

En to-dimensjonale (2D) ekkokardiogram er den mest grunnleggende. Den bruker prinsippene beskrevet ovenfor for å få bilder av skiver av hjertet som det slår. En dyktig fortolker kan bruke disse bildene å få en følelse av den tredimensjonale struktur av hjertet. En tredimensjonal (3D) ekko-kardiogrammet er mer sofistikert. Den bruker en rekke svingere å sende ut flere bølger som en datamaskin vil kombineres for å lage 3D-bilder av hjertet. Doppler echocardiograms bruke det prinsipp at lyden reflekteres tilbake fra en gjenstand i bevegelse vil returnere med en annen frekvens, avhengig av hastigheten og retningen av objektet i bevegelse. Doppler echocardiograms kan måle hastighet og retning av blodet som strømmer gjennom hjertet.

Bruk av Echocardiograms

Både 2D og 3D echocardiograms er begge svært nyttig for å måle størrelsen og bevegelse av forskjellige deler av hjertet. De er også effektive i å oppdage massene i hjertet og endringer i hjerteklaffene, selv om en 3D-ekkokardiogram vanligvis produserer overlegne bilder av disse problemene. Doppler echocardiograms blir brukt til å detektere uvanlige mønstre av blodstrømmen (for eksempel blod som strømmer bakover gjennom en ventil) eller uvanlig høye trykkgradienter i hjertet (for eksempel forekomme når ventilene ikke åpner ordentlig).

Administrasjon av Echocardiograms

Echocardiograms kan enten gjøres gjennom den eksterne brystveggen (transtorakal) eller fra innsiden av spiserøret (transesophageal). Transesophageal echocardiograms kan gi klarere bilder av enkelte deler av hjertet som ligger dypere i brystet. Transtorakal echocardiograms er mer praktisk for pasienten og er ofte administrert i et legekontor. Transesophageal echocardiograms krever lammende av spiserør og lett sedasjon og er vanligvis administreres i et sykehus eller klinikk innstilling.

Sikkerhet for Echocardiograms

Echocardiograms er et populært diagnostisk verktøy fordi de gir mye informasjon om hjertet med liten risiko for pasienten. I motsetning til bildeteknikker utnytte stråling, trenger lydbølger ikke skade DNA eller skade celler. Echocardiograms er trygt selv for gravide. Transesophageal echocardiograms er litt mer invasive deretter transtorakal echocardiograms, men selv med transesophageal de komplikasjoner er praktisk talt ukjent.

Hva er en Respiratory stridor?

Hva er en Respiratory stridor?


En luft stridor er en kort, unormalt høyfrekvent lyd høres når et barns luftveier er delvis hindret. Vanligvis stridor høres på inspirasjon, og det kan høres uten stetoskop.

Årsaker til Respiratory stridor

De hindringer som fører til stridor kan ha medfødte, smittsomme eller traumatiske årsaker. Smittsomme årsaker inkluderer bronkitt, falsk krupp og betennelse i mandlene. Traumatiske årsaker er fremmedlegemer i hals, nese eller øre, inkludert aspirert mat. Andre traumatiske årsaker er nakkebrudd eller inntak av et skadelig stoff som har skadet barnet luftveier.

Diagnostisering av Respiratory stridor

I tilfeller av stridor med akutt innsettende, bør barnet undersøkes for respiratoriske nød. Fordi stridor er et symptom og ikke en tilstand i seg selv, bør undersøkelse fokusere på å bestemme den underliggende årsaken, og kan inkludere bronkoskopi, dyrkning av oppspytt, pulsoksymetri og røntgen, samt undersøkelse for tegn på infeksjon.

Behandling av Respiratory stridor

Behandlingen avhenger av den underliggende årsaken til stridor og på omfanget. Antibiotika eller steroider kan gis for å redusere svelling av luftveiene, og operasjonen er en mulig behandling dersom stridor er forårsaket av stenose, tumorer eller aspirasjon av et fremmedlegeme.

Stetoskop Diagnose

Medisinske fagfolk ofte bære stetoskop når ser pasienter. Brukes for nesten 200 år som et diagnostisk verktøy, er stetoskopet ofte den eneste medisinsk utstyr friske pasienter vil se under en rutinemessig undersøkelse.

Typer

Stetoskop er vanligvis laget av gummi slange som forbinder to øredeler på én ende til en tosidig lytteanordning i den andre enden. Denne enheten, som består av en bjelle og en membran, kan reverseres for å lytte til enten høy eller lav frekvens lyder. Den trykkfølsomme membran sender lavfrekvente lyder og brukes til undersøkelse av magen og brystet. Høyfrekvente lyder, for eksempel en baby hjertelyder, blir lettere hørt med stetoskop bjelle. Foruten den vanlige stetoskop brukes av de fleste medisinske fagfolk, er det differensial stetoskop som tillater leger å høre to kroppslyder på en gang; enkle stetoskop for bruk med det ene øret; og elektroniske stetoskop som øker lyden av fosterets hjerteslag.

Funksjon

Medisinske fagfolk bruker stetoskop hjelp til å måle pasientens blodtrykk. Plassering av stetoskopet over radiale arterien i den nedre arm, er en blodtrykksmansjett oppblåst og deretter langsomt frigjøres. De første lydene hørt etter trykk utgivelser er det systoliske blodtrykket. Det diastoliske trykket lesing er tatt når de siste arterielle lyder blir hørt.

Stetoskop brukere må lære forskjellene i hjertelyder å riktig auscult (høre) hjertet. Aorta og lunge ventiler kan bli hørt åpning og lukking med jevne mellomrom i et normalt hjerte, men kan bli hørt som kortere klikk eller snaps hos pasienter med hjertesykdom. Bilyder varierer i timing og intensitet, og er forbundet med ventil lesjoner og mangler. Vanligvis, høyere bilyder bety større hjerte mangel.

Normale lungene stede raslende pustelyder når hørt med et stetoskop. En reduksjon i pustelyder kan tyde på lungebetennelse, lungekollaps, herding av lungevev eller en pneumothorax (utslipp av luft inn i brysthulen). Spraking i lungene er til stede hos pasienter med kronisk bronkitt og emfysem. Tungpustethet er symptomatisk for astmatikere.

Medisinske omsorgspersoner vil bruke et stetoskop for å lytte til gastrointestinale lyder forårsaket av bevegelse av gass, avføring og mat. Disse lydene, kalt borborygmi, vil inneholde lys, gurgling lyder fra magen og tynntarmen og høyt, rumlende lyder fra tykktarmen. Fraværende tarmen lyder kan indikere en mangel på peristaltikk (muskelkontraksjon) i ileum og tilstedeværelsen av sykdommen.

Fordeler

Å kunne oppdage tidlige auditive lyder av lunge- eller hjertesykdom før pasienten presenterer med symptomer er en av de store fordelene med auskultasjon med stetoskop. Leger bruker stetoskopet som et diagnostisk verktøy uten å måtte ty til kirurgi for å finne ut hva som er galt med sine pasienter; og for mange pasienter, er stetoskopet en medisinsk instrument som de kjenner og forstår.

Historie

Rene Laennec, en fransk lege, oppfunnet stetoskopet i 1816. Fram til da, legene hadde lyttet til hjerte og lungelyder ved å plassere øret direkte på brystet til pasienten. Den opprinnelige stetoskop var en rigid tre sylinder festet til en trakt som Laennec solgt for 13 franc, sammen med sin bok "De l 'Auskultasjon Mediate." Boken beskrev varianter av normal hjerte- og lungelyder og detaljert hans kliniske funn korrelerer unormale lyder med sykdom.

Potensial

Mange leger og medisinske fasiliteter nå bruker elektroniske stetoskop som fôrer data direkte inn i datasystemer og gjøre en sykdom diagnose uten menneskelig inngripen. Highland Innovation Centre Ltd., et britisk selskap, er i ferd med å utvikle et elektronisk stetoskop med forbedrede auditive komponenter som kan plukke opp hjertelyder i støyende omgivelser, og over lag av klær eller bandasjer. Ifølge selskapets hjemmeside, Ultra stetoskop "har blitt brukt av et medlem av British Antarctic Survey for å oppdage / overvåke hjerteslag av sel gjennom sine tykke lyd dempende lag av fett."

Om Sonografi

Sonografi brukes i en rekke medisinske anvendelser. Gjennom anvendelse av ultralyd-teknologi, sonographers er i stand til å oppnå et bilde av de indre organer i en pasient uten noen påtrengende prosedyrer. Sonografi har blitt brukt til å oppdage svulster, skrubbsår i ulike vev og brukes ofte for å sjekke om utviklingen av fosteret hos gravide kvinner. Sonography avhenger hyppigheten av lyder som er for høy for det menneskelige øret for å oppfatte, og utvalget av frekvensen har en direkte innvirkning på kvaliteten på bildet en sonography maskin plukker opp.

Historie

Ideen om å bruke ultralyd energi i det medisinske feltet, som til slutt førte til praktisering av sonography, ble spilt rundt med hver siden slutten av 1930-tallet og begynnelsen av 1940-tallet. Den ble først brukt som sådan i United States Naval Medical Research Institute av Dr. George Ludwig. Teknologien ble rapportert og testet videre i Sverige av Inge Edler og Carl Hellmuth Hertz. I 1953, duoen oppnådde den første vellykkede måling av hjerteaktivitet ved hjelp av sonography. Samtidig ble sonography teknologi blir praktisert og forsket i Skottland. Professor Ian Donald publisert en av de viktigste medisinske papirer i medisinsk bildebehandling feltet i 1958 på å oppdage unormale kropps massene gjennom sonography. Hans forskning fortsatte inn i 1960 for å fokusere på fosterets utvikling. Forskning forgrenet seg fra det å bringe sonography til der den er i det medisinske feltet i dag.

Fordeler

Sonografi har en rekke medisinske fordeler knyttet til den. For det første er det en smertefri prosedyre som tilbyr medisinske tjenestemenn et vell av informasjon. De er i stand til å bruke den til å oppdage uregelmessigheter som kan være knyttet til en rekke sykdommer, og også for å påvise væske buildup i kroppen og måle den. Også hjelper sonography leger undersøke vekst og helsen til fosteret hos gravide kvinner uten å skade den.

Risikofaktorer

Selv om sonography anses å være en trygg måte å skaffe bilder av indre organer og kroppens funksjoner, er det noen risiko og bivirkninger som er observert. Studier gjort på mus ved Yale University har vist at langvarig eksponering for ultralyd brukes i sonography har forårsaket misdannelser i nervecellene. Mens de fleste medisinske tjenestemenn er enige om at dette kan være bare en liten risiko, er det allment kjent at det ikke har vært nok studier som ser nærmere på dette.

Type

Det er fire typer, eller modi, av ultralyd som brukes i sonography. Den første er A-modus, som er enkel i at det er diagrammer ekkoene av høyfrekvente lyder i kroppen over på et diagram for å avsløre dybde. Det er også brukt for å finne bestemte ting i kroppen, for eksempel tumorer. B-modus-ultralyd er litt mer komplisert og skaper et to-dimensjonalt bilde på skjermen sonografi. M-modus gjør bruk av raske B-mode skanner og samler dem til å lage et bilde som er i bevegelse. Endelig benytter Doppler-modus Doppler-effekten for å skape bevegelse, retning og en tre-dimensjonalt bilde.

Fakta

Sonografi gjør bruk av en maskin som har en datamaskinskjerm festet til en sonde som har en eller flere akustiske transdusere. Et lag av gelé blir brukt til området av huden nær der en skanning kommer til å bli gjort. Dette bidrar til ultralydbølger lettere inn i kroppen. Transduserne sender lydpulser inn i kroppen, som er reflektert fra objekter av en annen densitet. Denne refleksjon er kjent som et ekko, og tiden det tar for å nå et ekko transduserne blir målt, og fra at dybden av gjenstanden kan bestemmes. Disse ekkoer blir satt sammen for å danne et bilde av varierende kvalitet, avhengig av modus og varigheten av ultralydpulser.

Hva er årsakene til Inspirasjons tungpustethet?

Hva er årsakene til Inspirasjons tungpustethet?


Inspirasjons tungpustethet, også kjent som stridor, produserer et anstrengt, høyfrekvent lyd gjort når du puster. Det er vanligvis forårsaket av en hindring som involverer enten svelget, strupelokket, luftrøret, strupehode eller bronkiene. Inspirasjons tungpustethet kan påvirke barn og voksne.

Retrofaryngeale Abscess

En retrofaryngeale abscess er en samling av pus funnet på baksiden av halsen (svelget). Hvis abscess er stor nok, kan den produsere en hindring forårsaker alvorlig hals smerter, dysfagi (vanskeligheter med å svelge) og åndenød.

Epiglottitt

Epiglottitt er en betennelse i strupelokket som kan føre til pustevansker som til slutt fører til en hindret luftveier. Epiglottis er en klaff av vev som dekker luftrøret, slik at maten kan ikke gå inn og sette seg fast når du svelger.

Medfødt Tracheomalacia

Tracheomalacia forekommer hos nyfødte, hvor det er en unormal mykning av brusk i luftrøret. Dette unormalt fører veggene i luftrøret for å bli slapp og hindrer den nyfødte luftveier.

Laryngospasm

En laryngospasmer er en akutt, plutselig tilstand der en kort krampe i stemmebåndene gjør det vanskelig å snakke eller puste. Den spasme er vanligvis forbundet med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), fordi magesyre drives opp mot larynx forårsaker syren å komme i kontakt med stemmebåndene. Laryngospasms kan også oppstå etter å ha fjernet en endotrakealtuben. Et endotrakealt rør er plassert i en pasients trakea for å sikre at den forblir åpen luftvei enten under en kirurgisk prosedyre, eller når en pasient ligger på en mekanisk ventilator.

Bronkitt

Bronkitt er en betennelse i bronkiene som forårsaker pustevansker på grunn av økt slimproduksjon. Denne tilstanden er ofte forverret av bakterielle infeksjoner, virus, sigarettrøyk, støv, allergener og kjemikalier.

Tendinose Healing

Tendinose er også kjent som kronisk senebetennelse, en betennelse som fører til en nedbryting av sener (fibre som forbinder muskelen til beinet) og vedvarende smerter. Mange standard og alternative kosttilskudd og behandlingsmetoder er tilgjengelige for deg å bidra til å behandle tilstanden. Arbeide med helsepersonell med erfaring i behandling av denne kronisk tilstand kan være en fin måte å utforme en effektiv langsiktig behandlingsregime som integrerer flere strategier

Standard narkotika

NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), enten i over-the-counter eller reseptbelagte styrke, kan lette smerter og betennelser.

Lidokain injeksjoner behandle smerte og inflammasjon. Dette kan også brukes lokalt for å skape en lammende følelse som blokkerer smerte.

Kortikosteroider gi hurtigvirkende lindring av smerter og betennelser. Gjentatte injeksjoner kan svekke senen. En alternativ prosess, iontoforese, trekker topikalt steroid kremer inn i huden gjennom en mild elektrisk strøm.

Felles terapeutiske behandlinger

Massasje kan løsne trange områder og gi smertelindring. Fleksibilitet og styrke øvelser sammen med fysioterapi kan forbedre spekter av bevegelser og øke muskel-sene enhetens evne til å absorbere mer kraft. Ultralyd benytter høyfrekvent lyd for å varme områder av kroppen og øker blodtilførsel. Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) bruker strøm til å lindre smerte.

Kosttilskudd

Vitaminene A, C og E fremme helbredelse og redusere betennelse. Ta internasjonale enheter 15.000 daglig, 250-500 milligram to ganger daglig, og 1000 til 1500 internasjonale enheter 1-3 ganger daglig henholdsvis. Essensielle fettsyrer, som de fant i fiskeolje eller nattlysolje, redusere betennelse; ta fra 400 til 800 milligram daglig. Kalsium og magnesium fremmer helbredelse av bindevev og muskler. Ta henholdsvis daglig 1500 milligram og 750 milligram.

Urte og homeopathic behandlinger

Følgende urter alle handle på betennelser og smerte. Bromelain, 250-750 milligram tre ganger daglig mellom måltidene. reduserer hevelser. Ta curcumin, 200 til 400 milligram tre ganger om dagen, mellom måltider. White willow te inneholder salicin, en tilsvarende del av aspirin. Bruk 2-3 teskjeer i vann og drikke tre ganger om dagen. Unngå denne behandlingen hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller ta blodfortynnende medisiner. Drikk tre kopper lakris te daglig, men unngå denne urten hvis du har høyt blodtrykk eller hjertesvikt.

Aktuelt homøopatiske midler for denne tilstanden omfatter arnica krem, calendula officinalis, hammelis virginiana, Aconitum napellus, og belladonna. Du kan bruke tre til seks ganger om dagen.

Interne rettsmidler bør tas som anvist på etiketten. Byronia behandler smerter som forverres i kulde og forbedrer med varme. Phytolacca behandler smerter som føles verre i varmen. Rhus Gift er best for tendonosis som føles verre i morgen. Rhododendron er mest effektiv når barometrisk trykkendringer i været forverre symptomene.

Typer av Physical Therapy Treatment

Det er et bredt spekter av fysioterapi behandlinger tilgjengelig for å behandle områder av kroppen som lider skade og / eller sykdom. De vanligste fysiske behandlinger finnes i følgende kategorier: fysisk trening, manuell terapi, varme og kalde behandlinger, elektrisk stimulering, ultralyd dyp oppvarming og hydroterapi. I tillegg blir brukt i generell fysioterapi, kan disse behandlingene bli modifisert for bruk i følgende fagområder: pediatrisk, geriatrisk, ortopedisk, sport, nevrologi, hjerte- og lunge.

Trening

Nesten all fysisk terapi innebærer hjerte og terapeutisk trening for å forbedre pasientens fleksibilitet, mobilitet, balanse, styrke og koordinasjon. En fysioterapeut vil vurdere kroppens tilstand og utforme en spesifikk øvelse rutine som vil passe deg og din livsstil. Vanlige fysioterapi øvelser inkluderer stretching, løfte vekter, kjernestabilitetsøvelser, vannaerobic og ved hjelp av en rekke treningsmaskiner slik som tredemølle. Vanligvis vil fysioterapeuter oppmuntre sine pasienter til å øke sine daglige fysiske aktiviteter ved å gjøre enkle endringer som å bruke trappene i stedet for heisen.

Manuell Terapi

Manuell terapi innebærer fysioterapi behandlinger som er gjort med hendene i stedet for med enheter eller maskiner for å redusere smerte, øke fleksibilitet, forbedre sirkulasjonen og slappe muskler. Massasje er prosessen med å bruke hendene til å legge press på mykt vev i kroppen til å lette smerter. Mobilisering forbedrer bevegelse i muskler, leddbånd og ledd ved å flytte, kronglete, trekke eller skyve bein og ledd inn i posisjoner. Manipulasjon er lik mobiliserings behandlinger med unntagelse av at forskjellen innebærer mer kraftfulle og raskere bevegelser for å posisjonere ben og ledd.

Varme og kalde Therapies

Hot terapier øke blodgjennomstrømningen og bringe næringsstoffer til muskler og andre myke vev i orden for dem å helbrede og slappe av. Fysioterapeuter gjelder varmepakninger og gel pads direkte til områder av kroppen som trenger behandling. Kalde behandlinger i form av kjøleelementer kan bidra til å redusere muskelsmerter, kramper og betennelse ved å bremse ned sirkulasjonen i områder av kroppen som er skadet eller som lider av en sykdom som leddgikt. Påføring av is brukes for å redusere svelling den første dag eller to etter en skade, og deretter varme tilføres.

Elektrisk stimulering og ultralyd

Elektrisk stimulering er vanligvis brukt i den innledende fasen av behandling slik at pasientene kan forfølge mer aktiv behandling raskere. Muskelstimulator maskiner hjelpe musklene til å trekke seg sammen og brukes til å styrke musklene etter en skade. TENS (transkutan elektrisk nervestimulering) maskiner sende små elektriske pulser gjennom huden via elektroder blir plassert på det området av kroppen som trenger behandling. Ultralyd terapi utstyr sender høyfrekvent lyd bølger, som produserer svak varme, til musklene for å redusere spasmer, betennelser og smerter.

Hydroterapi

Hydroterapi er en type fysioterapi behandling som innebærer bruk av vann (vanligvis varm) for å behandle pasienter med sykdom og / eller fysisk skade. Oppdriften i vannet og lettelse det gir fra vekt på ledd og muskler gjør det til et flott hjelpemiddel for fysisk rehabilitering. Vann bidrar til å øke blodgjennomstrømningen, helbrede mykt vev, redusere smerte og skape muskelavslapning. Badestamper, svømmebasseng og boblebad blir ofte brukt for hydroterapi.