Digidexo.com

Hvordan kan du sammenligne jeg Diclofenac Sodium og Mobic?

Hvordan kan du sammenligne jeg Diclofenac Sodium og Mobic?


Diklofenaknatrium og Mobic tilhører en klasse legemidler som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, som betyr at de ikke inneholder kortikosteroider. Ifølge MedicineNet.com, både medisiner lindre smerte og hevelse, og brukes til å behandle hodepine, atletisk skader og milde til moderate smerter. Mobic og diclofenac natrium også bekjempe stivhet, opphovning og smerte forårsaket av artrittiske tilstander. Selv om begge medisiner er i samme stoffet klasse, er det noen forskjeller å være klar over når du velger hvilken behandling som er riktig for deg.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Søk etter anerkjente nettsteder som Centers for Disease Control, om både narkotika og måten de jobber på. Legens Desk Reference er også et bra sted for å søke etter narkotika informasjon. Skriv notater om hver medisinering og forberede en kort liste over noen spørsmål eller bekymringer du har om enten stoffet.

Ring eller gå til legen din for å diskutere den informasjonen du har samlet. Se i listen din, og stille spørsmål om tilstanden han behandler deg for, for eksempel hvilke medisiner er mer effektivt for din tilstand. Leger setter pris på det du gjør leksene dine, så ha kunnskap om både medisiner og deres effekter en gang inne i kroppen din.

Fortell legen din fullstendige medisinske historie og alle andre forhold som du tar medisiner. Selv om begge stoffene har lignende fordeler, kan de stoffer de samhandler med være annerledes. Informere din lege for noen over skranke medisiner eller urte kosttilskudd du tar, siden disse kan også samhandle med NSAID medisiner.

Vet den beste måten å ta diklofenaknatrium eller Mobic når du og legen din bestemme hvilken som er best for deg. Drugs.com anbefaler å spise et lite måltid før du tar Mobic eller diklofenaknatrium siden begge kan irritere magen, øker sjansene for å utvikle magesår. Spør legen din om å legge en syrenøytraliserende som et forebyggende er et godt alternativ for deg.

Monitor for bivirkninger etter å ha tatt NSAID foreskrevet av legen din. Mobic og diklofenaknatrium både bære en US Food and Drug Administration advarsel om at de øker risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag; være klar over eventuelle alvorlige symptomer som brystsmerter, kortpustethet eller utydelig tale. Alvorlige magesmerter, oppkast opp blod og gulfarging av øyne er også alvorlige bivirkninger, og bør behandles umiddelbart av krisepersonell.

Rapporter tilbake til legen din hvordan medisinen fungerer for deg. Hvis en resept ikke er effektive i behandling av din tilstand, kan du prøve et annet medikament i den ikke-steroide anti-inflammatoriske familien, siden hver og en fungerer på en annen måte. Mobic og diklofenaknatrium er bare to av de mange NSAIDS tilgjengelig.