Digidexo.com

Hvordan få Middle School Boys Fit

Hvordan få Middle School Boys Fit


Ifølge National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion, har overvektige barn tredoblet de siste 30 årene. Det er viktig å håndtere spørsmålet om vekt og leve sunt tidlig, slik at barna kan endre til sunnere vaner som vil holde hele livet. Arbeide med midt skoler gutter til å hjelpe dem å komme i form innebærer økt fysisk aktivitet og bedre kvaliteten på maten de spiser. Utdanning er ikke alltid nok. Du må sette et godt eksempel for barnet ditt - hvis du er i form, vil han være også.

Hvordan få Middle School Boys Fit

pakke sin lunsj. Maten som serveres i skolens kantiner er ikke alltid det sunneste valget. For eksempel, er frukt pakket i sukkerholdige sirup, og kjøtt er lastet med fett. På toppen av dette, studenter ofte får lov til å kjøpe snacks i stedet for lunsj. Mens det er mer innsats for å få sunn mat i skolen, er det fortsatt en smart idé å pakke sin lunsj. Dette tillater deg å velge sunne matvarer som han vil spise. Be ham om å hjelpe deg å gjøre det, og han er mer sannsynlig å spise den.

Hold deg aktiv som en familie. Hvis familien ser på TV som en hobby, så barnet ditt er mindre sannsynlighet for å være passe. I stedet, sørg for at hele familien er aktiv. Gå på en spasertur eller sykkeltur etter middag og velge fysiske aktiviteter, for eksempel fotturer, for helgen.

Oppmuntre ham til å bygge muskler. Sterke muskler ikke bare bedre fysisk form og tillate ham å passere fysiske tester på skolen, de også hjelpe ham til å brenne flere kalorier. Spør barnet hva slags muskelbyggende aktiviteter han ønsker å gjøre. For eksempel kan han være interessert i å løfte vekter, og du kan kjøpe en liten vekt sett. Han kan bare trenger hjelp å utvikle en treningsøkt tidsplan.

Sett fitness mål som en familie. Fitness mål trenger ikke å være om å miste vekt. I stedet satt et mål om å øke antall pull-ups du kan gjøre eller redusere tiden det tar å kjøre en mil. Deretter planlegger å nå disse målene.

Be ham om å delta i en sport. Spille idrett oppmuntrer fysisk utvikling og ofte teamarbeid. Noen gutter er ikke interessert i de tradisjonelle lagidretter som håndball eller fotball. I stedet, se om han ville være interessert i å ta kampsport leksjoner eller lære å skateboard. Hvis han velger en aktivitet som han har en interesse i, han er mer sannsynlig å feste med det.

Hint

  • Hvis barnet ditt er overvektig eller overvektig, kan kalle oppmerksomhet til det faktum slå tilbake og gjøre ham deprimert. Fokus på "bli sunn" i stedet for "å miste vekt" og ikke skille ham ut for spesialbehandling. Alle trenger å spise sunnere mat, ikke bare barn som trenger å gå ned i vekt.