Digidexo.com

Hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn

Som forelder, når barnet er syk alt du ønsker å gjøre er å gjøre dem komfortable og gir dem lindring. Når det er sagt, mange av de over-the-counter forkjølelsesmedisiner virke litt tøffe for de små. Hvis din lille man lider av en kald, det er mange hjem rettsmidler for forkjølelse hos barn som kan være like nyttig som butikken kjøpte medisiner. Imidlertid bør noen hjemme rette brukes med nøye vurdering og samråd med barnets lege.

Tea

Varm te med honning og / eller kalk er flott for barn som er forkjølet. Honning er en naturlig antiseptisk og antibiotika. Plus, kan det berolige en irritert hals og redusere betennelser. Honning bør ikke gis til barn under ett fordi det fordøyelsessystemet ikke er modne nok til å fordøye komponentene. Lime er også en antiseptisk og en utmerket kilde til vitamin C. Ginger te er flott for barn med en kald fordi det bidrar til å redusere feber og lindre hoste.

Bath

Ikke mange ting berolige som et varmt bad når du er syk. Det er mange essensielle oljer som du kan legge til ditt barns badevannet for å lette symptomer forårsaket av en kald. Prøv å legge til noen få dråper lavendel eterisk olje til et varmt bad. Kontroller at oljen er godt blandet før barnet ditt får i karet. Lavendel essensielle oljen er flott for barn som har en kald fordi det hjelper dem å slappe av og damp kan berolige en hoste forårsaket av lungebetennelse eller bronkitt.

Treats

Du kan enkelt lette en sår hals ved lammende den med en kald Popsicle. Lag dine egne popsicles ved hjelp av ispinner og en isbit brett. Bruk en nærende juice som eple, drue eller appelsinjuice. Barna vil elske det, og det vil gjøre dem føler seg bedre. Du kan også puré bær og lage frossen frukt spretter. Bær er rike på kroppen nærende antioksidanter og vitamin C.

Basic Care

På slutten av dagen, den beste hjem rette for kaldt lindring kommer fra den grunnleggende behandling. Pass på at barnet får nok hvile og væske. Oftere enn ikke en kald vil gå sin gang i 7 til 10 dager. Men kan hjem rettsmidler bidra til å gjøre barnet ditt mer behagelig og i noen tilfeller forkorte varigheten av forkjølelse.