Digidexo.com

Hurtig kur for Acid Reflux

Mat og livsstil valg øke sjansene for å utvikle acid reflux sykdom, en tilstand som involverer tilbake flyten av magesyre i spiserøret. Tegn på reflux inkluderer halsbrann, kvalme, magesmerter, vedvarende raping og noen ganger oppgulp. Men heldigvis er det mange rettsmidler for å raskt fikse eller forbedre refluks.

Nøytralisere mage syre med medisiner

Visse matvarer, drikke og vaner øke produksjonen av magesyre. Overskytende syre kan unnslippe magen på grunn av svake muskler i den nedre øsofagus. Bli kvitt eller nøytralisere magesyre er nøkkelen til å bekjempe refluks og warding av alvorlige komplikasjoner som esophageal, oral og strupekreft.

Flere medisiner er tilgjengelige for å redusere eller stoppe produksjonen av overskudd av syre i magen. Besøk din lokale stoffet butikken og kjøpe over-the-counter syrenøytraliserende som for eksempel antacida. Eksperimenter med disse medikamentene for å se om tilstanden bedres. Hvis dette ikke stanse eller redusere acid reflux, snakke med legen din og spørre om reseptbelagte medisiner som Nexium eller Protonix. Ta medisiner som anvist.

Kurere Reflux Med kosttilskudd endringer

Mat og drikke spille en viktig rolle i produksjonen av magesyre. Og dessverre, kaller raskt herding acid reflux ofte for å fjerne visse matvarer og drikke fra kostholdet ditt - eller sterkt begrense inntaket.

Kjente acid reflux triggere inkluderer syrlig mat og drikke, og tomatprodukter. Andre årsaker er fet mat, peppermynte, alkohol, sjokolade og koffein. Hvis du prøver å behandle reflux naturlig, må du identifisere hvilke matvarer eller drikke skaper problemer og unngå dem.

Gjør livsstil endringer

Sammen med kosthold valg og medisinering, kan du raskt sette en stopper for reflukssykdom med livsstilsendringer. For eksempel kan røyking og fedme provosere reflux. Røyking svekker nedre spiserør muskler. Å være overvektig kan utløse reflux fordi overvekt øker buktrykket og presser mageinnholdet oppover. Tar sikte på å gi opp sigaretter og andre tobakksprodukter, og lage planer for å miste noen få pounds og opprettholde en sunn kroppsvekt.

Du kan også redusere sannsynligheten for refluks ved å bo i en loddrett posisjon i minst to til tre timer etter å ha spist, og heve hodet av sengen etter seks til ni inches å stoppe nattlige reflux.