Digidexo.com

Hvordan bruke akupressur på Cats

Ved hjelp av akupressur eller massasje på katter kan hjelpe slappe av dem, fremme helbredelse og arbeide for å leksjon noe stress at de måtte ha. Ikke alle katter vil nyte dette, men mange gjør det. Du kan fokusere på bestemte akupressurpunkter for visse skader og tilstander, eller bare gjøre en all-over massasje og akupressur.

Bruksanvisning

Finn et feline diagram som viser akupressurpunkter. Disse listene kan hjelpe deg å vite hvor akupressurpunkter er og hvilke betingelser du kan hjelpe ved å fokusere på hver. Du kan også be en helhetlig veterinær eller dyre massasje terapeut om disse punktene og eventuelle problemer som katten din kan ha.

Snakk med veterinæren din om eventuelle helsemessige problemer som kan forstyrre akupressur. For noen tilstander, som skader eller sår, kan det hende du trenger for å unngå et område før det har grodd. Å ha en idé om kattens generelle helse kan også hjelpe deg med å fokusere på forhold som du kan forbedre gjennom akupressur.

Vent til katten din er i humør for massasje og akupressur. Noen mennesker liker å vente til katten deres kommer til dem og noen katter vil også lære å gjøre det for massasje. En avslappet katt vil være lettest å jobbe med.

Press til akupressurpunktet med tommel eller fingre. Du bør bruke nok press slik at katten din er fokusert på aktiviteten, men ikke så mye at det blir smertefullt. Noen punkter kan være mer følsomme enn andre, så du må gå sakte og tilbake av hvis trykket ser ut til å være for mye.

Visual en demning som du trykker på akupressur punkt. Snarere enn å visualisere demningen borte, tenk demningen sakte bryte opp, en stokk om gangen, med vannet langsomt siver gjennom.

Bruk avslappende slag og sirkulære bevegelser for å gi katten din en massasje som du er ferdig. Katten din kan ha favorittområder eller du kan gjøre en generell massasje.