Digidexo.com

Magnesiumklorid for psoriasis

Magnesiumklorid for psoriasis


Bading i mineralsalter har blitt betraktet som en medisinsk behandling siden 1800-tallet for en rekke forhold, spesielt hudsykdommer som psoriasis. En rekke studier gjennom årene har sett på magnesiumklorid innholdet i vannet i spas og hvordan magnesiumklorid påvirker psoriasis.

Ifølge Matz Hagit, Edith Orion og Ronni Wolf, forskere fra Kaplan Medical Center, balneoterapi, eller "bad terapi", er fortsatt praktiseres ved Dødehavet i Israel, Kangal varme våren i Tyrkia, og den Blå Lagune på Island .

1996 Study

I 1996 studerte forskere fra Hebrew University School of Pharmacy effektene av Dead Sea mineraler på psoriasis. De fant at magnesiumklorid hemmer veksten av fibroblaster i både friske og psoriatiske hud celler med en større intensitet enn de andre salter som inneholdes i vannet gjorde.

2000 Study

En studie publisert i "Journal of Investigative Dermatology" i 2000 tok en titt på hvordan magnesium i Dødehavet vann påvirket hudceller hos mennesker med psoriasis. Forskerne fant at magnesium hemmer den allergiske reaksjon av hudens Langerhans-celler.

2003 Study omtale

Kaplan Medical Center forskere gjennomgått en rekke studier på Dødehavsmineraler og deres effekt på psoriasis i 2003. Ifølge denne anmeldelsen, hemmer magnesium veksten av psoriasis hud, og magnesiumklorid og andre salter øker hudens mottakelighet for UV-lys, som kan også klare opp psoriasis. Forskerne peker imidlertid på at Dødehavet salter ser ut til å forbedre psoriasis uten eksponering for sollys.

2007 Study

Tyske forskere tok en titt på spa-terapi med og uten UV-lys og publiserte sine funn i "The Journal of komplementær og alternativ medisin" i 2007. De sammenlignet med bare UV lys til spa vann med høye konsentrasjoner av magnesiumklorid og andre salter og så på deres effekt på psoriasis. Forskerne fant at de pasientene som brukte sjøsalt funnet forbedringer i sin tilstand 86 prosent av tiden i forhold til de forbedringer som skjedde 54 prosent av tiden med UV terapi alene.

2005 Study

Universitetet i Kiel forskerne testet effekten av en Dead Sea salt produktet på pasienter med atopisk hud (atopi er allergisk følsomhet som er en del av psoriasis) i 2005. Disse forskerne fant at Dødehavet salt produktet redusert betennelse i huden, rødhet og ujevnheter. De teoretisert at virkningene var på grunn av magnesiumsaltet innhold. Magnesiumsalter, sa de, binder seg til vann, påvirker hudens cellevekst og økt permeabilitet av huden.