Digidexo.com

Kan du bruke Tanning Beds mens gravid?

Hvis du er vant til å bruke solarium, kan du lurer på om det er trygt å fortsette å bruke dem under svangerskapet. Det er ikke noe bevis på at du bruker en tanning bed mens gravid kan skade fosteret, men det er nok av grunner til å unngå å bruke dem mens de er gravide.

Skin Cancer

Tanning i en Solseng eksponerer deg til den samme risikoen for hudkreft som solen. Bare fordi det avgir bare UVA stråler betyr ikke solarium er ikke skadelig. Å besøke en tanning booth 10 ganger over et år kan doble risikoen for å utvikle melanom.

Hevet Body Temperature

Å ha en kroppstemperatur høyere 102 grader Fahrenheit kan forårsake misdannelser i ryggraden på fosteret. Liggende på en tanning bed kan øke kroppstemperaturen.

Chloasma

Hvis du har sensitiv hud, eksponering for ultrafiolette stråler, enten fra solen eller en tanning bed, kan gjøre deg mer utsatt for chloasma, som er mørk hud flekker på ansiktet og / eller armene, under graviditet.

Liggende på Tilbake

Ligge på ryggen i lengre perioder kan begrense blodtilførselen til hjertet ditt og det ufødte barnet. Vær forsiktig med hvor lenge du ligger på ryggen i en tanning bed.

Snakk med legen din

Det er best å konsultere legen din når du prøver å om du bør bruke solarium når du er gravid. Legen din kan gi deg den beste informasjonen for deg å ta en avgjørelse.