Digidexo.com

Tee Tree Oil & Lice

Tee Tree Oil & Lice


Et vanlig barndom problem, hodelus er så irriterende som de er vanskelige å behandle. Tea tree olje er en naturlig, ikke-giftig alternativ til standard plantevernmiddel-baserte head lice behandlinger.

Fakta

En opprinnelig fra Australia, tea tree, også kjent som Melaleuca alternifolia, er en medisinsk plante. Tea tree olje er produsert av damp destillasjon bladene av dette anlegget. Den aktive ingrediensen i olje er terpinen-4-ol, som er ansvarlig for å angripe hodelus og extricating dem fra hodebunnen.

Egenskaper

Tea tree olje, på grunn av sine sterke antiseptiske egenskaper, kan brukes både til å behandle og forebygge lus. Den kan brukes som et forebyggende behandling for å holde lus i sjakk under hodet lus på skoler og lokalsamfunn.

Hvordan bruke

Legge til en dråpe eller to av tea tree olje til baby shampoo er den vanligste måten å bruke den ingrediensen som en lus behandling.

Betraktninger

Mens tea tree olje er en naturlig behandling med minimale bivirkninger, det er kraftige saker. Det kan føre til irritasjon og utslett hos personer med sensitiv hud når den brukes i sin ufortynnet form.

Sikkerhet

Tea tree essensielle oljen får en lav fare score 1 som fastsatt av Environmental Working Groupà € ™ s hud dyp database. Mens det er trygt for utvortes bruk, bør det aldri bli inntatt.