Digidexo.com

Hvordan DETOX kroppen din til å miste Cellulite

Hvordan DETOX kroppen din til å miste Cellulite


Avgifte kroppen er en måte å fjerne skadelige stoffer og avfall fra kroppen. Cellulitter er fettlagre rundt lår, hofter og rumpe. Disse fettlagrene forårsake klumpete og dimpled eller rynket hud. Noen mennesker tror at fettsuging eller injeksjoner er måten å fjerne cellulitter. Men avrusning er en rimeligere og mer naturlig måte å gå ned i vekt, bli sunnere og gå ned i cellulitter.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Trening forbrenner fett og reduserer mengden av giftstoffer i kroppen din også. De fleste giftstoffer lagres i fettavleiringer i kroppen. The Women til Women nettsted sier at øvelse som involverer opp-og-ned-bevegelse som hopping knekt er gunstig for å redusere cellulitter. Andre typer aerob trening også hjelpe på å bli kvitt giftstoffer og fett som skaper cellulitter.

Drikk rikelig med væske hver dag. Vann renser ut giftstoffer og avfall i kroppen. Vannet hjelper også gjør avføring enklere ved å gjøre avføringen løs og vannaktig. Som fettet brytes ned på grunn av trening og bedre matvaner, hjelper vannet å skylle ut fettet som bidrar til å redusere cellulitter.

Spis frukt og grønnsaker daglig. Disse matvarer er høy i fiber og hjelper kroppen til å ha mer hyppig avføring. Ifølge Mayo Clinic, trenger en person på rundt 20 til 35 gram fiber hver dag for en sunn kolon. Fiber-rik mat inkluderer også hele korn og belgfrukter. High-fiber matvarer gjør at du føler deg mett slik at du er mindre sannsynlig å overspise.

Kutt ned på høy-fett eller sukker-rik mat. Mat med høyt fett bare legge mer fett på kroppen og øke cellulitter. Sukker-rik mat som godteri, kaker og kjeks kan smake godt, men de har lav næringsverdi og bidra til cellulitter.