Digidexo.com

Detox Smoothie

Detox Smoothie


Hvis du har vært følelsen svak eller bare føler at kroppen din kan bruke litt TLC, kan en detox være et godt valg for deg. En detox som mål å rense kroppen for giftstoffer ved å gi den de næringsstoffene den trenger for å skylle bort giftstoffer, og gir deg en bedre følelse av helse og vitalitet. En detox smoothie er en velsmakende måte å hoppe starte budet for bedre helse. Velge de riktige ingrediensene for din detox smoothie kan gjøre det arbeidet raskere og mer effektivt. Se etter sunne, hele ingredienser som bidrar til å gjenopprette kroppens energi og rytme.

Fiber

Bruke fiber som base, eller mest rikelig ingrediens, for frukt smoothie. Fiber forsiktig hjelper fordøyelsessystemet å arbeide mer effektivt, ved å flytte maten raskt gjennom kroppen, samtidig som de næringsstoffer som den trenger for å fungere i tip-top form. Med en detox, ønsker du å skylle ut giftstoffer, noe som betyr at fordøyelsessystemet er stjernen i å sørge for at giftstoffer flytte kyndig gjennom kroppen. Eventuelle frisk frukt eller grønnsaker er høy i fiber; prøv en gulrot-basert smoothie, eller en som bruker friske bær. Du kan også legge til matvarer som spinat til en frukt smoothie; du får alle fordelene, men smaken vil fortsatt være lett og fruktig.

Vanndrivende

For å gjøre ditt fordøyelsessystem arbeide raskere og bedre, samt å fjerne overflødig vann vekt som du kan være bærer, legge til din smoothie en naturlig vanndrivende. Diuretika skylle ut overflødig væske og vann som kan føre til hevelse og oppblåsthet, noe som gjør det til et ideelt tillegg til detox smoothie. Noen matvarer som er naturlige diuretika inkluderer ingefær, som du kan rive opp og satt i din smoothie, eller vannmelon, som gjør en flott tillegg til en frukt smoothie, eller agurk, som legger mer vann til en grønnsak smoothie. Legge diuretika til en detox smoothie vil skylle kroppen din ut raskere, slik at du føler lysere.

Sitronsyre

Det er viktig å legge til noen sitrus til din detox smoothie. Den sitronsyre vil gjøre veien gjennom fordøyelsessystemet, effektivt bryte ned overflødig plakk og slim som er dvelende i veggene i tarmen. Mens de andre komponentene i din detox smoothie er flushing ut giftstoffer, sitronsyre bryter dem ned slik at du kan kvitte kroppen for dem lett. Selvfølgelig, gode kilder til sitronsyre er i appelsiner, sitroner, lime og grapefrukt, som alle er store-smake tillegg på detox smoothie. Detoxing trenger ikke å være ubehagelig. Bare prøv de riktige ingrediensene i en fruktig smoothie for smerte-fri fordøyelsen helse.