Digidexo.com

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Forberedelse

Før å ha minimal invasiv gastric bypass kirurgi, sier Cleveland Clinic at en potensiell pasienten må gjennomgå en grundig evaluering. Dette inkluderer å sjekke helsen hans endokrine, hjerte-og lungesystem. Han må også vurderes psykologisk for å vurdere hans kroppsbilde, til forventninger om utfallet og vilje til å gå sammen med de nødvendige endringer i livsstil som kommer med en gastric bypass. I tillegg vil han få ernæringsmessig rådgivning for å diskutere restriksjoner på å spise som er gjort nødvendig av en gastric bypass prosedyre.

Kirurgi

Minimal invasiv gastrisk kirurgi er en laparoskopisk prosedyre, meaining at svært små snitt brukes. Det er tre hovedtyper av minimalt invasive prosedyrer, som alle starter på samme måte. Kirurgen gjør 05:56 åpninger i magen, som hver er ikke lenger enn en tomme. Hun passerer et kamera, lys og kirurgiske verktøy inn i pasienten. Verktøyene er ikke bredere enn en penn. Deretter blåses hun magen med karbondioksid slik at hun kan vise magen og området rundt.

I den første typen operasjon, en Roux-en-Y gastrisk bypass, omgår kirurgen mer enn 95 prosent av magesekken, og etterlater en funksjonell del som er omtrent på størrelse med en egg. I den andre typen, gastrisk bånd prosedyre benytter kirurgen et bånd for å feste en del av magesekken. Bandet kan justeres senere, om nødvendig. I den tredje type, som kalles hylse gastrektomi, fjerner kirurgen to tredjedeler av magen, utenom pasientens tarm.

Post-Operative

Sykehusoppholdet for minimal invasiv gastric bypass kirurgi er en til tre dager. Ifølge Cleveland Clinic, flertallet av pasienter som har denne operasjonen komme seg helt, uten komplikasjoner. Men de er vanligvis anbefales å ta to til fire uker på arbeidet med å gi seg selv tilstrekkelig tid til å komme seg. De må nøye følge deres kosthold plan, som er designet for å imøtekomme deres redusert magen kapasitet. I løpet av det første året, vil de besøke deres kirurg regelmessig for å overvåke deres fysiske og psykiske utvikling. På et tidspunkt i løpet av de to første årene, vil mange pasienter også trenger en abdominiplasty, et kirurgisk inngrep som fjerner overflødig hud rundt magen at resultatene fra vekttap.