Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Juice Plus

Juice Plus er et kosttilskudd som har frukt og grønnsaker i en pulverisert form. Når jeg prøver å gå ned i vekt, Juice Plus er noen ganger lagt til dietten som et middel til å holde ernæringsnivået høyt samtidig bidra til å redusere sult. Det er viktig å merke seg at Juice Plus er ikke en diett pille, det er heller ikke laget for å få folk til å gå ned i vekt uten noen endringer i livsstil.

Bruksanvisning

•  Snakk med fastlegen din før du starter noen vekttap plan. Legen vil gjøre forslag om planen og bidra til å bestemme hvilken plan er hensiktsmessig for din personlige helse og hva du trenger å endre for de foretrukne resultater eller de sunneste resultatene. Spør legen om Juice Plus og hans eller hennes mening om dens nytte i en diett.

Legg Juice Plus til en diett. Juice Plus er et supplement; det trenger ikke ta plassen til matvarer i kostholdet, men det kan bidra til å sikre at kroppen får nok næring under dietten.

Tren en personlig vekttap plan. Den eneste måten å faktisk gå ned i vekt er å kutte kalorier. Juice Plus hjelper ved å legge litt ekstra næring og bidra til å redusere sult under dietten. Kutte ned på raffinert sukker og mel og tilsett mer sunn mat, som høy-fiber hvete brød, frukt og grønnsaker. Personlige planer forskjellig for hver enkelt, så ta deg tid til å bestemme dine personlige behov og steder å kutte matvarer.

Hint

  • For best resultat, legg til litt øvelse til din diett plan. For eksempel gå for en halv time om dagen på toppen for å gjøre endring i matvaner. Dette vil gjøre vekttap raskere og mer effektiv.
  • Juice Plus tar ikke plassen til matvarer. Legg det som en ekstra til diett plan.