Digidexo.com

Hvordan kontrollere sykdom i Sorghum

Sorghum er en slekt av gress og omfatter en rekke arter av ulike gress. Mange sorghum arter brukes som mat, for eksempel sorghum melasse. Noen brukes for fremstilling av alkoholholdige drikkevarer. Og andre er brukt som biodrivstoff. Sykdommer kan påvirke avkastning og frø kvalitet. Noen sorghum sykdommer inkluderer anthracnose, zonate blad spot, grå blad spot, grov blad spot, mais dverg mosaikkvirus, Fusarium hodet mold, kull råte og nematoder.

For å hindre sorghum sykdommer:

Hvordan kontrollere sykdom i Sorghum

Hvordan forebygge sykdommer Durra

•  Unngå å plante frø i områder med dårlig drenering eller lavnivå felt. Ulike arter av durra har ulike drenering krav. Hvis du er uvitende om planten din drenerings kravet, bør du få tjenestene til en kultiverings spesialist.

opprettholde riktig fruktbarhetsrater i jorda. Fruktbarhetsrater varierer mellom artene. Les instruksjoner for fruktbarhetsrater for arten kjøpt.

Bruk skadefrie og høy kvalitet på frøplanter. Kjøpe frøplanter fra en anerkjent forhandler. Finn anerkjente forhandlere ved å spørre rundt og spør på ditt lokale Farm Bureau og gården foreninger.

Plant frøplanter når jorda er varm. Temperaturen bør være over 65 grader Fahrenheit.

Bruk fungicider for å beskytte frøene etter at de er plantet. Ta kontakt med en spesialist på ditt lokale gård forsyning butikken for anbefalte soppmidler.

Ta hensyn til avstanden der du legger ned frø og dyrke dine rader. Avstands retningslinjer er spesifikke for de arter av sorghum. Rådfør spesifikasjons retningslinjer som fulgte med frøplanter for spesifikk informasjon.