Digidexo.com

Kinesiske Mandler for Weight Loss

Ifølge folklore, mandler er sigøyner hemmelige til et langt og sunt liv, og i henhold til Natural nyhetsnettsted, mandler både hjelpe til med vekttap og lavere LDL kolesterol nivåer. Å spise mandler på daglig basis kan også bidra til å beskytte mot utvikling av diabetes, hjerte-og karsykdommer, kreft og vektøkning.

Senking Kolesterol og mister vekt med mandler

The Journal of American Medical Association rapporterte en fire-ukers studie med 46 deltagerne som ble delt inn i tre grupper. Den ene gruppen spiste en diett lav på mettet fett basert på hel-korn korn og magre meieriprodukter. Gruppe nummer to spiste samme diett, men også tok et statin narkotika lovastatin, mens gruppen spiste en diett med høyt mandel innhold, sammen med plante-steroler, ikke-kjøtt protein og mye fiber.

Konklusjonen av studien fant at den første gruppen hadde LDL nivåer falle med 8%, hadde gruppe nummer to LDL nivåer falle med 30% og den siste gruppen hadde LDL nivåer falle med 28%.

Hjertesykdom og kolesterolnivået

European Journal of Clinical Nutrition publiserte en artikkel som forklarer at risikoen for hjertesykdommer korrelerer direkte med kolesterolnivå og betennelse i blodårene. Det betyr at å følge en diett som bruker mandler på regelmessig basis kan effektivt lavere LDL nivåer og C-reaktivt protein nivåer, en av de viktigste årsakene til betennelse. I studie publisert av European Journal of Clinical Nutrition, fulgte deltakerne en streng diett som kalles Portfolio Eating Plan. I løpet av studien, C-reaktivt protein nivåer falt med så mye som 24%.

Mandler og Vekttap

Mandler inneholder hva er referert til som sunt fett. Nøtter inneholder mye fett, men siden det anses å være et sunt fett, har de fleste helseeksperter funnet ut at det er et greit fett å spise. En grunn mandler er så nyttig for vekttap er på grunn av næringstetthet. Når kroppen er godt ernært og sunt, ikke lenger har trang det mat, eller folk vil ofte begjærer mat som er sunt og bra for dem, for eksempel frukt og grønnsaker.

International Journal of Obesity og relaterte metabolske forstyrrelser publisert en studie om 65 overvektige deltakere som har lagt mandler til sine lav-fett diett. Etter ca seks måneder etter dietten, de som fulgte lav-fett diett og spiste mandler på daglig basis alt så en reduksjon i kroppsvekt, vann vekt og systolisk blodtrykk.