Digidexo.com

Retninger for Avent Sterilisatorer

Retninger for Avent Sterilisatorer


Avent flaske sterilisatorer redusere mengden av skadelige bakterier babyer kommer i kontakt med når flasken fôring. Det finnes to typer Avent flaske Klaver - microwavable og digital. Uansett hvilken du velger, både Avent klaver bruke svært effektive sykehus metode for dampsterilisering. Enten sterilisator er enkel å bruke, effektiv og medfører ingen kjemikalier.

Retninger for Avent Sterilisatorer

Digital Avent sterilisator

•  Fjern alle avtakbare deler fra innenfor den digitale sterilisatoren. Hell nøyaktig 90 millimeter vann i sterilisatoren, bruke et målebeger for å sikre nøyaktighet.

Legg brystvorten kurven på midtstammen og skyv den til bunnen av sterilisatoren. Sett alle flaske brystvorter, seks på det meste, i kurven.

Skyv skrue-on flaske ringer nedover midtstammen for å hvile på toppen av nippelen kurven. Tre flaskeholderen ned midten stammen til hvile på toppen av skrue-on flaske ringer.

Sett hver flaske opp til seks, på en flaske ring som ligger på undersiden av flaskeholderen. Tre flaskelokket kurven ned midtstammen til å hvile på toppen av flaskene. Fyll den øverste kurven med flaskelokkene.

Sett lokket over sterilisator og smekk den stengt. Plugg sterilisator til en stikkontakt.

6. Trykk på den store "Control"-knappen én gang for en 6-timers syklus eller to ganger for en 24-timers syklus. Hold "Control"-knappen nede i to sekunder etter at syklusen har blitt valgt til å initiere sterilisering.

•  Trekk sterilisatoren etter at den har pep tre ganger for å indikere at den er ferdig sterilisering og la den avkjøles i tre minutter før henting av steriliserte flasker.

Mikrobølge-Avent sterilisator

Vask alle flasker med varmt såpevann og skyll grundig under rennende vann.

9. Ta av lokket og skuffen fra sterilisator og hell nøyaktig 200 millimeter vann i bunnen, bruker et målebeger for å sikre nøyaktighet.

Sett skuffen og legg alle flasker, opp til seks, på flasken ringer. Plassere alle skrue-on ringer, nipler og lokk i kurven funnet i midten av skuffen.

Sett lokket på sterilisatoren og fest lokket klipp, vil de klikker for å indikere de er skikkelig lukket.

Sett sterilisatoren i mikrobølgeovn. Sett mikrobølgeovn til "Full Power." Sett mikrobølgeovn timeren til to minutter hvis det er en 1100-1850 watt mikrobølgeovn, fire minutter hvis det er en 850-1000 watt mikrobølgeovn eller seks minutter hvis det er en 500-800 watt mikrobølgeovn.

La sterilisatoren avkjøles i to minutter etter mikrobølgeovn er slått av. Ta sterilisatoren ut av mikrobølgeovnen og legg den på et varmebestandig underlag.

Lås opp klippene og ta ut de steriliserte flasker. Dumpe eventuelle gjenværende vann i sterilisatoren.

Hint

  • Forskjellen mellom de to syklus alternativer av den digitale sterilisatoren er den seks timers syklus vil holde flaskene steriliseres i seks timer og 24 timers syklus i 24 timer, men vil automatisk starte en annen seks minutters sterilisering syklus hver sjette time.
  • Vask alle avtakbare deler med varmt såpevann og skyll under rennende vann etter hver bruk.
  • En brun rest kan bygge seg opp i bunnen av autoklaven, er dette jern skilles fra dampet vann, men det er enkelt å rengjøre og er ikke skadelig.