Digidexo.com

Meth avhengighet Recovery Options

Meth avhengighet Recovery Options


Det er mange veier til vellykket metamfetamin avhengighet utvinning, men ikke alle av dem er like. Narkotikaavhengighet er smertefullt å sparke, men når varig suksess er oppnådd, blir livet til pasienten endret til det bedre. De fleste av metodene er ikke gjensidig utelukkende, og mange pasienter finner at blanding av flere teknikker for å lette utvinningen bidrar til å sikre vellykket.

Betydning

Meth avhengighet ødelegger både sinn og kropp. Den vedvarende dehydrering kombinert med utviklet avhengighet av meth å bo energisk og varsling har ødeleggende langtidseffekter. Avhengighet tærer på både hjerte og lever, mens gradvis å skade huden, tannkjøtt og tenner. Narkomane ofte finner det nesten umulig å holde nede heltidsarbeid, vedlikeholde relasjoner med ikke-brukere eller arbeide for å bedre seg. Som de negative konsekvensene av avhengighet haug på, mange rusavhengige til slutt bestemmer seg for å gjøre en innsats for å endre sin atferd - for godt.

Typer

Det er tre primære tilnærminger til behandling av meth avhengighet: medisinske, psykologiske og sosiale. En kombinasjon av alle tre er nødvendig for vellykket behandling. Den første bedrer forholdet at pasienten har med kroppen hennes, den andre med sinnet og følelser og den tredje med andre jevnaldrende. En mangel i noen av disse tre primære relasjoner kan enten hindre eller vanskeliggjøre en pasients innsats på utvinning.

Funksjon

Den medisinske tilnærmingen bidrar til å berolige den fysiske smerte involvert i å utvinne fra meth avhengighet. En lege eller sykepleier på et meth recovery senter kan lytte til dine beskrivelser av symptomene dine, overvåke din fysiske tilstand og foreskrive trygge medisiner for å hjelpe deg å bryte din vane. Isolasjonen på en innleggelse behandlingssenter hjelper ofte mange rusavhengige i tilfriskning finne suksess, så vel. Polikliniske programmer har mest suksess når pasienten er i jevnlig kontakt med helsepersonell. Du kan finne gratis oppføringer for behandlingsprogrammer rundt om i landet under Referanser nedenfor.

Betraktninger

Fysisk behandling av meth avhengighet kan bare gå så langt. De fleste narkomane begynne å bruke narkotika på grunn av udekkede emosjonelle behov i løpet av barndommen, eller å hjelpe dem selvmedisinering for å takle fysisk, verbal eller seksuelle overgrep. Therapy - enten i grupper eller individuelt - er ikke så dyrt som du kanskje tror. Mange terapeuter tilbyr glidende skala betalinger, og noen rådgivere tilbyr terapi for gratis som en veldedig tjeneste under visse betingelser. Psykoterapi kan løse de underliggende problemene som fører til narkotikabruk i første omgang, og hjelpe brukerne takle cravings i månedene fremover.

Forebygging / løsning

Utvinne meth narkomane ofte oppdage at de trenger å endre sin sosiale nettverk for å gjøre deres utvinning mulig. Bli med i en gruppe som Crystal Meth Anonymous kan hjelpe deg å bli mer komfortabel blant andre rusavhengige i tilfriskning som sliter med å holde seg ren. Du vil lære bedre hvordan å forholde seg med andre i et trygt miljø som støtter din beslutning om å gå av av narkotika. Det hjelper spesielt å bryte relasjoner med alle som fortsatt er involvert i meth bruk - selv om de er familiemedlemmer eller langsiktige venner.