Digidexo.com

Informasjon om kreft behandling sentre

Informasjon om kreft behandling sentre


Cancer Treatment Centers of America stammer fra ønskene i hjertet av en mann hvis egen mor hadde mistet sin kamp mot kreften. Hans navn var Richard J. Stephenson. Etter å ha sett sin mor gå gjennom behandlinger som var tilgjengelige da, bestemte han seg for det var tid for endring, ikke bare innlemme de medisinske aspekter av behandlingen, men omfatter en helhetlig tilnærming i behandling av kreftpasienter. Det var viktig for ham at pasienten sees som en helhet, og at pasientene får den omsorg de fortjente; dette har blitt kjent som "The Mother Standard of Care" (Cancer Treatment Centers i Referanser nedenfor).

Steder

Kreftbehandling Centers ligger tvers over USA. De opererer i Illinois, Pennsylvania, Oklahoma og Arizona. De opererer også en poliklinisk anlegget i Washington.

Mål

Når du kommer inn som pasient ved Cancer Treatment Centers, du kommer til å bli behandlet som en person, ikke et tall. Legene og pleierne der ønsker å høre hva du har å si, fordi dette vil bidra til å forme din behandlingsplan. Du vil sannsynligvis møte med flere forskjellige spesialister, avhengig av hvilken type kreft du har. Etter møte med deg, vil legene komme opp med en plan for omsorg for deg som vil omfatte ikke bare medisinsk behandling, men noen alternative behandlinger som vil hjelpe deg mens under behandling.

Typer Generelle Behandlinger

Avhengig av type og stadium av kreft, vil du fortsatt ha de generelle behandlingstilbud ved kreft behandling sentre. Kirurgi kan være nødvendig, så vel som kjemoterapi eller stråling. Andre behandlinger er tilgjengelige, for eksempel immunterapi og hormonbehandling. Stamcelletransplantasjoner er også gjort her. En annen mulighet er fotodynamisk terapi, i hvilken et legemiddel navn Photofrin brukes, sammen med en laser i behandlingen av spiserørskreft og lungekreft, når den er fanget tidlig nok.

Typer alternative behandlinger

Noen ganger alternative behandlinger kan benyttes for å lette alvorligheten av bivirkningene fra de generelle behandlinger eller til og med virkningene av kreft selv. En mer helhetlig tilnærming kan føre til en godt avrundet behandlingsplan. Disse alternative behandlinger kan omfatte møte med en ernæringsfysiolog for å komme opp med en sunn spising plan, en plan som kan bidra til å øke immunforsvaret og bekjempe kreft. Dermed kan naturopathic medisin fremmes og brukes. Akupunktur og andre former for behandling av smerte kan bli brukt; du kan møte med en person å spesifikt hjelpe deg til å administrere smerte. Pasientens psykiske og åndelige status kan også bli diskutert og behandlet.

Konklusjon

Hvis du har blitt diagnostisert med kreft, Cancer Treatment Centers er bare en telefonsamtale unna. De har operatører som er tilgjengelig for å svare på dine spørsmål når som helst på dagen. Hvis du bestemmer deg for å gå med CTCA, vil de bidra til å gjøre noen ordninger som må gjøres, fordi de bare vil at du skal føle deg vel, som pasient.