Digidexo.com

Tribulus Varianter

Tribulus Varianter


Postnr Zoo lister 114 varianter av planter som tilhører slekten Tribulus, som begynner med Tribulus acanthococcus og slutter med Tribulus zeyheri underarter macranthus. Tribulus plantene vokser i tropiske og subtropiske områder og finnes i mange land rundt om i verden. De fleste av Tribulus varianter har liten medisinsk eller jordbruk og flere varianter er giftig for dyr og mennesker. De fleste varianter anses ugress.
Det finnes varianter av tribulus som brukes i både tradisjonell og alternativ medisin. To av disse variantene er populære i dag i alternativ medisin og kroppen bygge sirkler.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris vokser vilt i USA og er også kjent som Punktering Vine, punktering Weed, meksikansk Sandbur, caltrop, Bullhead, Ground burnut, Yellow Vine, Tackweed eller Goathead. Tribulus er ansett som en skadelig ugress i de fleste amerikanske stater. Når forbrukes, er planten giftig for husdyr. Klistremerkene kan forårsake alvorlig skade på dyr, mennesker og sykkeldekk.

Tribulus terrestris har medisinske og alternative medisinske bruksområder. I dag er anlegget som vanligvis brukes til å behandle Ereksjons Dysfuction hos menn, seksuell dysfunksjon hos kvinner og bygge utholdenhet og muskelmasse i kroppen byggherrer. Tradisjonell medisin har brukt det i hundrevis av år for å behandle høyt blodtrykk og kolesterol-relaterte problemer. Bladene inneholder phytosteroids som er kjent for å øke produksjonen av testosteron uten å forlate steroid kjemiske signaturer.

Tribulus terrestris er innfødt til India, Tyrkia, Pakistan, Australia og Sri Lanka. Både indiske og tyrkiske healere har brukt anlegget i hundrevis av år. Kjent som kanti gokharu i India, ayuvveda medisinske bruksområder inkluderer behandling av kolesterol, høyt blodtrykk, fertilitetsproblemer, problemer med fordøyelsen og som et afrodisiakum.

Kinesisk medisin har også brukt Tribulus frukt i hundrevis av år for å behandle hudskader, utilstrekkelig melk forsyning og bryst oppblåsthet og smerter.

Pedalium Murex

Pedalium murex, også kjent som boda gokharu, er en annen rekke tribulus innfødt til India verdsatt for sine medisinske egenskaper. Den brukes som et vanndrivende, afrodisiakum og demulcent. Gokharu frø brukes til å behandle mannlig impotens, gonoré, nattlige utslipp og urininkontinens. Frukten blir brukt som en antispasmodic.

Generelle Kjennetegn på Tribulus

Tribulus er en årlig, blomstrende plante med 3-6 par av vekslende eller opposisjonelle blader. Blomstene er vanligvis gul med fem kronblad. Anlegget har ekle, piggete klistremerker som kan vokse stort og solid nok til å punktere sykkeldekk eller dyre hover. Puncturevine eller Punktering Weed er et vanlig navn på planter på grunn av disse klistremerkene.