Digidexo.com

Hvordan løse Colon Cancer

Colon Cancer starter vanligvis i tykktarmen eller endetarmen. Denne typen kreft er også kalt tykktarmskreft. Alternativet for å bli kvitt kreften er å ha kirurgi for å fjerne kreftceller fra det infiserte området. Etter operasjonen er fullført, er det noen ting som du trenger å gjøre for å komme i gang på veien til utvinning.

Bruksanvisning

Tygg sukkerfri tyggegummi for en time tre ganger daglig. Det er et tap av matlyst etter å ha kolon kirurgi og mer enn sannsynlig, vil du ikke være i stand til å spise. Dessuten vil det ta en stund for deg å gjenoppta normal tarmaktivitet, så tygge sukkerfri tyggegummi vil sette av de samme refleksene som å spise, stimulerende gastrointestinale hormoner i forbindelse med tarmaktivitet.

Hold alle avtaler for oppfølging. Holde alle planlagte avtaler etter operasjonen vil sikre at du er på rett spor, og vil være i stand til å gjenoppta normale aktiviteter. Også, kan legen din behøve å kjøre flere tester.

Ingen tunge løft. Du må ta det med ro og avstå fra å løfte noe mer enn £ 10. Du kan medføre alvorlig skade eller komplikasjoner, så spør en familie eller venn til å hjelpe deg med å løfte husholdningsartikler.

Følg alle kosttilskudd instruksjoner. For de første dagene, kan du bli gitt en flytende diett. Dette kan være vanskelig hvis du har lyst til å spise, men inntil kroppen gjenopptar sine naturlige funksjoner, må du følge denne streng diett.

Få nok hvile. Ha kirurgi kan stjele all din energi og la deg følelsen ganske sliten mentalt og fysisk. Avstå fra å gå tilbake til arbeidet inntil legen gir deg godkjenning. Utpeke familie og venner til å hjelpe deg rundt i huset og løpe ærender for deg.

Tips og advarsler

  • Oppsøk en støttegruppe for kreftoverlevere.
  • Hvis du oppdager blødning eller andre skadelige påvirker fra kirurgi, bør du kontakte lege umiddelbart.