Digidexo.com

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din


Kroppen vår er stadig under angrep fra giftstoffer i maten vår og miljøet, som kan negativt påvirke vår generelle helse. Det er viktig å av og rense kroppen av disse giftstoffer for å hjelpe kroppen din fungerer optimalt. Heldigvis finnes det mange ulike produkter og hvordan du kan rense kroppen av disse giftstoffer.

Fast

Fasting er en naturlig måte å rense uten å bruke noen produkter. Prosessen innebærer å drikke minst 12, 8-oz. glass vann hver dag for å skylle systemet av forurensende stoffer. I tillegg vil du ønsker å drikke to glass vann i løpet av dagen med 1 ss. honning, 2 ts. sitronsaft, 3 til 4 ss. cider eddik og en dash av cayenne pepper blandet sammen. Fasting kan vare tre til 10 dager. Etter å ha fullført den raske, bør du gjeninnføre maten sakte og forsiktig, spise frukt og grønnsaker for de første to til tre dager.

Badstue

Badstuer er en effektiv måte for kroppen å eliminere giftstoffer gjennom svette. Temperaturene i steam-type badstuer er mellom 90 til 120 grader. Temperaturene i en tørr-type sauna kan være mer enn 150 grader. Når du sitter i denne type varme, vil kroppen din svette for å prøve og kjøle seg selv, og vil eliminere miljøgifter som er i huden din. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann for å hjelpe flush toksiner ut av kroppen din. Bruken av badstuer å rense har vært populære i Europa i hundrevis av år.

Diett

Rensing dietter er i hovedsak laget for å rense fordøyelsessystemet, men kan være gunstig for å avgifte andre deler av kroppen også. Disse diettene som regel innebære mye frukt og grønnsaker, høy-fiber produkter som linfrø eller psyllium, og gunstige bakterier som kalles probiotika. Matvarer som har sukker, koffein og kjemikalier og bearbeidet mat er eliminert fra kostholdet. Det er viktig å drikke rikelig med vann. Disse diettene varer vanligvis 1-3 uker. Når rens er fullført, lette tilbake til ditt vanlige kosthold.

Cleanser

Det er mange cleanser produkter tilgjengelig på markedet i dag. Disse vanligvis innebære å ta et supplement i pille eller pulverform hver dag i noen uker sammen med en god diett av naturlige, økologiske matvarer. Populære alternativer kan inkludere acai berry, psylliumfibre eller grapefruktekstrakt, som har vist seg effektiv på å rense fordøyelsessystemet. Sørg for å konsultere legen din før du starter en rens med disse over-the-counter produkter.