Digidexo.com

Coconut Oil for Body

Coconut Oil for Body


Kokosnøtter er som naturens all-purpose helse booster. Enten det er brukt for sin melk eller for sin olje, kan kokos gi store fordeler til kropper overalt.

Sammensetning

Kokosnøtter er gunstig for helsen, fordi de består av laurinsyre, kaprinsyre og kaprylsyre, som inneholder egenskaper som er antibakterielle, antimikrobiell, antioksidant, antisopp og beroligende. Ifølge Dr. Mary Enig, ernæringsfysiolog og biokjemiker, konverterer kroppen laurinsyre i monolaurin, et stoff som hjelpemidler i arbeidet med virus- og bakteriesykdommer som herpes, influensa, meslinger og HIV, og bidrar til å beskytte kroppen mot skadelige bakterier slike som Listeria monocytogenes og heliobacter pylori.

Stress Relief and Heart Disease Prevention

Masser av hodet og kroppen med kokosolje skaper en beroligende effekt, som lindrer spenninger og stress. Oljen hindrer også at høye kolesterolnivåer og høyt blodtrykk, på grunn av sin laurinsyre, noe som bidrar til å bidra til å opprettholde et sunt hjerte.

Vekttap

Kokosolje inneholder visse fettsyrer som hjelpemiddel for å redusere overflødig kroppsfett. Det hjelper funksjon av skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer for å øke stoffskiftet, noe som hjelper en person forbrenne mer kalorier og holde vekten nede.

Immunitet og Healing

Kokosolje inneholder ulike lipider og syrer viktige i å styrke immunforsvaret og bekjempelse av bakterier som er skadelige for kroppen vår. Det er også effektivt i helbredelsesprosessen, som det kan beskytte infiserte områder fra eksterne skadelige elementer. Oljen kan brukes for effektivt å helbrede sår som reparerer den skadede vev.

Hud og Hårpleie

Kokosolje fremmer sunn hårvekst og er en effektiv hud fuktighetskrem. Det forhindrer tørrhet og flasser hud, og det kan masseres direkte på huden og inn i håret for å oppnå optimale ernæringsmessige fordeler. Ifølge organicfacts.net, er det en "trygg løsning for å hindre tørrhet og flassing av huden, og også forsinkelser rynker og sagging av huden, som normalt blir fremtredende med alderen, på grunn av sin antioksidantegenskaper."