Digidexo.com

Hvordan å designe ditt eget hjem Emergency Kit

Hvordan å designe ditt eget hjem Emergency Kit


Siden du vet aldri når katastrofen vil ramme, er det viktig å lager ditt hjem med en nødssituasjon kit for å ivareta sikkerheten for deg selv og din familie. Kit skal hjelpe bære deg i opptil tre dager i tilfelle en nødsituasjon. Sørg for å skreddersy din nødssituasjon kit til familiens behov. En velfylt nødssituasjon kit hjemme vil bidra til å sette sinnet rolig angående sikkerheten til deg selv og din familie.

Bruksanvisning

•  Plasser alle forsyninger i 14-gallon oppbevaringsbokser. Seal eske mat, klær, ekstra batterier, fyrstikker, kontanter og dokumentasjon i mindre plast segl poser for å unngå vannskader. Monter kit slik at vekten blir likt fordelt mellom de to oppbevaringsbokser.

Legg følgende utstyr hvis det er en baby i familien din: formel, bleier (forseglet i en plastpose) og flasker.

Vurdere de spesielle behovene til deg selv og din familie. Ta med eventuelle spesialitet varer i nødssituasjon kit, inkludert reseptbelagte medisiner, briller og spesielle næringsmidler eller kosttilskudd.

Utpeke et tilgjengelig, tørt sted der å holde settet. En hylle i kjelleren ville fungere godt. Informere alle familiemedlemmer om plasseringen av settet.

Restock alle vann og matforsyninger i nødssituasjon kit to ganger i året. Sjekk andre forsyninger, og supplere med spesialitet elementer som trengs.

Tips og advarsler

  • Tilførselen Listen er ment for en person. Hvis det er andre i familien din, multiplisere følgende utstyr med antall personer i husholdningen: plast segl poser, søppelsekker, vann, mat, redskaper sett, klær og støvmaske.