Digidexo.com

Om Emergen-C

Med over 19 varianter, er Emergen-C et populært produkt med store påstander om bekjempelse av forkjølelse. Pakker av Emergen-C finnes i mange narkotika og helsekost butikker. Emergen-C har 1000 milligram av vitamin C, og masser av andre vitaminer og mineraler som B-vitaminer, sink og magnesium. Emergen-C bruker både naturlige og syntetiske ingredienser og er dedikert til å skape en forfriskende produkt og også å være jord vennlig.

Historie

Jay Patrick grunnla Alacer Corp i 1972 Han var 60 år gammel da han begynte produksjonen av hans ulike vitamin C elementer. Patrick hadde en variert bakgrunn, jobbet som kjemiker, forfatter, artist og forretningsmann. Han forfalsket et nært forhold til Dr. Linus Pauling, kjent for å vinne Nobelprisen basert på hans forskning av vitamin C og dens goder. I 1978 begynte Alacer Corp fordeling av den første serien med Emergen-C-produkter. Jay Patrick gikk bort i 2003.

Fordeler

Emergen-C inneholder 1000 mg vitamin C i en sprudlende pulverisert drink som er signatur til Alacer Corp vitamin C er som mineral abscorbates fra Patrick egen kreasjon. Ideen var å skape en rask og morsom måte å gi helse og energi. Vitamin C er en kraftig antioksidant, som forbedrer immunsystemet og hjelper generelle helse. Vitamin C har vært knyttet til bekjempelse av kreft, grå stær, slag og hjertesykdom.

Vitamin C

Emergen-C produkter inneholder store mengder vitamin C som er hentet fra Jiangsu Jiangshan Pharmaseutical Corp (JSPC) basert i Kina. Det følger Good Manufacturing Practices (GMP) og møter den amerikanske farmakopé of Standards. All vitamin C er holdt i karantene når den når USA hvor det er i tillegg testet for kvalitet og forurensning. Alle ingrediensene i Emergen-C produkter behandles på samme måte.

Typer

Emergen-C har 19 forskjellige smaker, fra sitron-lime til tranebær. Emergen-C Blue har flere ingredienser som elektrolytter og blåbær, bjørnebær, bringebær smaker og juice pulver.

Miljøvern

En del av salget fra Emergen-C Blå går til Surfrider Foundation, som er dedikert til å hjelpe holde jordens hav og vann rent. Det er en non-profit organisasjon i sitt 25 år. Alacer Corp er basert i Foothill Ranch, California, og er dedikert til å skape et sunt og trygt produkt.

Ingredienser

Emergen-C har en hel liste over ingredienser langs siden 1000 mg vitamin C. Hver smak har spesifikke ingredienser. Inneholder blant annet kalsium, folsyre, plantesteroler, vitamin A, E og D, og ​​sink. Hver smaken er unik i sin skapelse, og benytter ulike ingredienser for å støtte sin påstand. For eksempel Emergen-C Høy Kalsium inneholder 250 mg ekstremt løselig kalsium sammen med vitamin C og D.