Digidexo.com

Laser Therapy for Weight Loss

Laserteknologi har avansert til å behandle en mengde av helse-og estetiske forhold, inkludert vekttap. En ikke-kirurgisk, non-invasiv løsning, laserterapi bistår i vekt-tap behandlinger ved å målrette kroppens overflødig fett innskudd.

Overflødig fett Tilstand

"Lipid rikt vev" er den vitenskapelige sikt for overskytende fett i kroppen, i henhold til Science. (Ref. 1.) Den er lagret i vev som kan skape synlig fett buler og ujevn cellulitt dimples, som er målet for laserterapi.

Funksjoner

Laser behandling av vekttap har en endelige mål: å redusere så mye som mulig av kroppens fettvevet er lagret i huden, slik at kropps vises strammere, slankere og jevnere. Cellulitter er glattet ut, og problem buler er strammet.

Slik fungerer det

Invasiv fettsuging bruker en kirurgisk tube å suge fett innskudd under hudens overflate. Laser terapi har høyt konsentrerte energistråler å emulgere og flytendegjøre lipidrike vev, noe som resulterer i "glatting" effekt på overflaten av huden. Den jevne fordeling av vev skaper utseende av vekttap. Noen laser behandlinger, som for eksempel de som bruker infrarødt lys absorpsjon, faktisk krympe fettceller.

Typer

SmartLipo laser terapi behandler fett buler og cellulitter, og er ofte brukt på doble chins og slapp armene. VelaShape lover en tynnere kropp innen en måned etter behandling. Den Zerona laser er det nyeste vekttap laser terapi, og er svært effektivt for å miste selve inches.

Effektivitet

Sciencedaily rapporterte at studier faktisk bevist infrarød laser terapi effektivitet på ridding overflødig kroppsfett, og dermed fremme vekttap.

Betydning

Dr. Rox Anderson fra Harvard University bekreftet i nevnte Sciencedaily artikkelen som laser terapi effektivitet for fett tap har enorme implikasjoner for andre medisinske tilstander, som for eksempel hjertesykdom.