Digidexo.com

Ingredienser i Akavar 20/50

Ingredienser i Akavar 20/50


Fedme er anslått til å påvirke halvparten av befolkningen i vestlige land, og inkluderer komplikasjoner som høyt blodtrykk, diabetes og hjertesykdommer. Akavar 20/50 er en av mange vekttap kosttilskudd kommersielt tilgjengelige. Mange av ingrediensene i Akavar 20/50 har blitt klinisk testet og har vist seg å være effektive i vektkontroll. Men alltid konsultere helsepersonell når du starter en vekt-tap programmet.

Ingredienser av Akavar 20/50

Akavar 20/50 ingredienser inkluderer yerbe maté, guarana, damiana, ingefær, kola nut, ginseng, grønn te, schisandra, kakao mutter, jujube, Scutellaria, rismel, magnesiumstearat, cellulose, gelatin, silisiumdioksid og titandioksid.

Yerbe maté, Guarana og Damiana

Juni 2001 utgaven av "Journal of Human Nutrition and Dietetics" inneholdt en artikkel som undersøkte vekttap effekter av yerbe maté, guarana og damiana, YGD, i en placebokontrollert klinisk studie over 10 og 45 dager. Forskere målte kroppsvekt av deltakere før og etter behandling med tre YGD kapsler supplert før hvert måltid og sammenlignet dem med de som fikk placebo tatt med eplejuice. Kroppsvekt ble også registrert for inntil 12 måneder etter behandling. Studien fant at "magetømmings" skjedde innen 58 minutter, pluss eller minus 15 minutter, for de som ble behandlet med YGD, men bare 38 minutter, pluss eller minus 7,6 minutter, for de som fikk placebo. Forfatterne konkluderte med at YGD tilskudd betydelig økt tiden det tar å tømme mageinnhold, og dermed redusere antall kalorier som forbrukes av studiens deltakere. I tillegg rapporterte de ingen signifikant gjenvinne vekt i løpet av 12 måneders oppfølging.

Sikkerhet og effekt av Ginger

En artikkel som vises i mars 2007 utgaven av "Journal of medisinplanter" undersøkte sikkerhet og effekt av ingefær med rabarbra, astragulus, rød salvie og gurkemeie i reduksjon av kaloriinntaket. Forskerne rekrutterte mer enn 100 personer i alle aldre, og delte dem inn i grupper for å motta doser på 300 mg, 600 mg eller placebo. De målte matinntaket før studien startet og ved to ukers mellomrom. Undersøkelsen viste at det var ingen signifikant reduksjon i matinntak etter åtte uker, og konkluderte med at selv om ingrediensene var sikker, var det ingen vekt-tap fordel.

Effekter av Kola Nut

En studie som inngår i mai 2002 utgaven av "International Journal of Obesity og relaterte metabolske forstyrrelser" undersøkte effekten av kola nut, en naturlig kilde til koffein, i en seks måneders, placebokontrollert studie som målte vekttap, blodtrykk og hjertefunksjon. Studien fant en signifikant reduksjon i kroppsmasse, fettsammensetning og LDL kolesterol nivåer, samt gunstige endringer i blodtrykk og hjerterytme. Forfatterne konkluderte med at urtekilder koffein betydelig redusert kroppsvekt og fettinnhold uten bivirkninger.