Digidexo.com

CNA Opplæring i Perineal Care

Perineal omsorg innebærer å vaske kjønnsorganer, anus, rumpe og omkringliggende områder. Dette er en viktig ferdighet å lære i løpet av CNA trening. Det fremmer komfort og hindrer infeksjon og hudproblemer i sengeliggende pasienter.

Klasserommet Training

Studenter vanligvis lærer om perineal omsorg gjennom lesing, klasseromsundervisning og øve på en utstillingsdukke. Du bør være godt kjent med de riktige teknikkene før du gir perineal omsorg til en pasient.

Clinical Practice

CNA opplæring omfatter kliniske erfaringer under som praktiserer du ferdigheter i et helsevesen setting. Det er normalt å være engstelig når du gir perineal omsorg for første gang, men pasienten vil være mer rolig hvis du later til å være trygg.

Hygiene

Den generelle regelen er å vaske fra "ren til skitne," ifølge "Fundamentals of Nursing." Vask kjønnsorganene før anal området. Dette hindrer spredning av mikroorganismer som kan forårsake urinveisinfeksjoner.

Personvern

Lukk alltid døren til rommet og holde pasientens kropp dekket så mye som mulig. Mange pasienter som trenger seng bad kan fortsatt vaske sine egne private områder. Du bør bare gjøre det for dem når det er nødvendig.

Forberedelse

New CNAs ofte gjør feil i å ikke ha forsyninger klar. Få såpe, håndklær, vaskekluter, et bad teppe, varmt vann og alt annet du trenger før du nærmer pasienten.