Digidexo.com

Hvordan å opprettholde vekt Mens på et Cruise

Ferier kan lett føre til de mest dedikerte dieters å spise dårlig. Cruise har lagt fare for vektøkning fordi de ikke bare inkluderer alle måltider og snacks, men maten er tilgjengelig og oppnåelig for passasjeren til enhver tid, noe som gjør overspising enda mer sannsynlig.

Hvordan å opprettholde vekt Mens på et Cruise

Plan Ahead

•  Før du tar din cruise, prøver å spise mer sunt slik at du mister noen få pounds før du reiser. Vei deg rett før cruise slik at du vet nøyaktig hvor mye du veier. Selv om du får en liten mengde vekt på cruise, vil det bli oppveid av den vekten du tapt før du reiser. Når du kutter tilbake før cruise, lage en liste over eventuelle endringer du har gjort at du ville være villig til å fortsette på cruise, for eksempel bestiller mat uten smør eller hoppe brødkurv på middag.

Pakk et antrekk som føles stram. Sjansen er at du vil ikke veie deg på cruise. Men, har du sannsynligvis at ett par shorts eller jeans som passer bare litt annerledes når du opp i vekt. Selv om du ikke bruker det antrekket, prøv det på under toktet, slik at du kan få en følelse av om du opprettholde vekten. Noen ganger bare en kort stund føler stramme klær mot huden din gir deg motivasjon til å være litt mer kalori bevisst når du spiser.

•  Trening på skipet. De fleste skip har treningssentre, men selv om din gjør det ikke, prøv å vandre rundt i skipet eller deltar i et aktivt skip aktivitet. Noen skip har basketballbaner, spor og skøytebaner.

•  Vurder å hoppe over midnatt buffet eller gå bare når du er veldig full. Mange skip har skalert tilbake på daglige kveldsbuffé og i stedet bare har en eller to i uken. Mens skjermene er vakker, er du bedre å ta bilder i stedet for prøvetaking mat.

I port, bruke så mye tid av skipet som mulig, siden maten om bord på skipet er inkludert i prisen på cruise, mange passasjerer begrense innkjøp av matvarer når de er på turné. Få av skipet gjør medfølgende mat mindre tilgjengelig, og du vil sannsynligvis ikke oppsøke mat når det koster penger.

Skriv ned hva du spiser. Selv om du er på ferie og kan splurge på noen godbiter, holde styr på matinntaket vil få deg til å tenke på hva du spiser. Du vil være mer sannsynlig å slutte å spise når du er full hvis du er ansvarlig.

Drikk rikelig med vann. Det vil holde deg hydrert og fyller deg opp, og det er kalorifritt. Begrens inntaket av alkohol som de kaloriene legge opp raskt og ikke er næringsrik.