Digidexo.com

Hva er behandlingen for Mole fjerning?

Føflekker er celler som vises på huden som mørke flekker, som noen ganger stiger over huden. De er oftest sett på armer, ben, ansikt og torso, men de kan vises ellers på kropp. De fleste føflekker forårsaker ingen problemer, men noen blir forstadier og har mulighet til å snu i melanom. Disse mol må fjernes. Noen pasienter velger å fjerne føflekker som ikke er forstadier for kosmetiske grunner. Behandlinger for mole fjerning er varierte.

Mole fjerning kirurgi

Tre kirurgiske metoder er tilgjengelig for å fjerne føflekker: excisional kirurgi, barbere excision og punch biopsy.

Når du utfører excisional kirurgi, legen vil kutte ut føflekken helt og lukke hullet med masker. Denne operasjonen brukes oftest for flate hud føflekker som ikke stiger over hud eller for ondartede føflekker.

Når du utfører barbering eksisjon kirurgi, gjelder legen en lokalbedøvelse til området rundt den muldvarp. Deretter, med en liten, skarp skalpell, vil han eller hun barberer nedover mole inntil den er på nivå med den omgivende huden. Denne operasjonen brukes oftest for føflekker som stiger over huden.

Ved utførelse av stanse biopsi kirurgi, bruker legen et spesielt verktøy for å slå ut et stykke hud formet som en sylinder. Denne operasjonen brukes oftest for små hud føflekker.

Laser Mole fjerning

Ved utførelse av laser mole fjerning gjelder legen en lokalbedøvelse, og bruker en laser for å hjelpe til å fjerne mol vev. Dette mole fjerning metoden nødvendig 02:59 besøk til legens kontor. Metoden brukes oftest for flate føflekker som er svart eller brun. Laser føflekk fjerning er ikke det beste alternativet for føflekker som er veldig store eller føflekker som stiger over huden.

Natural Mole fjerning

Natural Mole fjerning pastaer og kremer inneholder vanligvis en skog urt som heter Bloodroot, som finnes i Canada og nordlige USA. Dette urtemedisin for å fjerne føflekker naturligvis har vært brukt som et alternativ medisin behandling i generasjoner. En rekke pastaer og kremer, er tilgjengelig.

For å bruke bloodroot lim eller krem, påfør krem ​​til mole og dekke føflekken med en bandasje. Gjenta denne prosedyren for tre dager, vaske føflekken og området rundt hver gang med hydrogen peroxide før påføring av kremen. Basen område av mol bør bli betent, hvoretter mole blir bleke og skulle falle av. Vevsskade og arrdannelse er vanligvis svært minimal.

Bloodroot-baserte produkter og andre naturlig mole fjerning stoffene bør ikke brukes på føflekker som er ondartet eller som kunne være kreft. Se en lege om en biopsi eller kirurgisk fjerning hvis du har mistanke om føflekken din kan være kreft.