Digidexo.com

Hvem er kandidat til Restasis?

Hvem er kandidat til Restasis?


Også kjent som ciklosporin oftalmisk emulsjon, er Restasis en medisinert øyedråpeflaske brukes til å øke tåreproduksjon som er blitt undertrykt på grunn av øyebetennelse forbundet med kronisk tørre øyne, ifølge University of Illinois 'Øye Digest.

Funksjon

Restasis er hensiktsmessig hvis du ikke trenger umiddelbar lindring fra en ubehagelig irritert øye, da det kan ta opptil seks måneder for maksimal effekt, ifølge The Eye Digest.

Betraktninger

Bruk Restasis hvis du først og fremst bruker briller. Ifølge DailyMed, en publikasjon av National Institutes of Health, bør kontaktlinser ikke være slitt når du søker Restasis for øynene, men de kan bli satt i 15 minutter etter påføring.

Funksjoner

Bruk Restasis hvis du ikke har en øyeinfeksjon. Det virker ikke som et antibiotikum, og er mindre effektivt som behandling for aktiv okulær infeksjon, ifølge DailyMed.

Fordeler

Restasis er bra å bruke hvis du har tenkt å ha LASIK øye kirurgi. I en mai 2008 studie ved University of California, San Diego, ble Restasis funnet å redusere den visuelle restitusjonstid for LASIK pasienter, sammenlignet med standard øyedråper.

Advarsel

Restasis bør unngås hvis du er gravid eller ammende. Studier har ikke vist at det er helt trygt for gravide eller ammende kvinner, sier DailyMed.