Digidexo.com

Hvordan spise Brat kosthold

Hvordan spise Brat kosthold

Gastrointestinale plager er en av de verste helsemessige problemer som alle kan lide. Brat kosthold er ofte anbefalt som diaré behandling og for urolig mage ledsaget av diaré og oppkast.

Matvarer i Brat kosthold er "permer" og forårsake mild forstoppelse. For alle som trenger en diaré diett, er Brat kosthold anbefales.

Her er hvordan du kan spise Brat kosthold.

Hvordan spise Brat kosthold

Når noen er syke og trenger diaré behandling, begynner å introdusere væske først før fast føde. Slurker med vann og Gatorade og lignende drikker er gode valg. Hold deg unna sitrus juice eller melk. Citrus inneholder syre og kan videre forstyrre magen. Melk forårsaker slim og er ikke godt tolerert når kvalme er til stede.

For oppkast diaré, innføre mat litt om gangen. Som et lokkemiddel for barn å spise litt, skjære maten opp i små, morsomme figurer.

B - BANANAS

Spis bananer. Bananer er en blid frukt som kan constipating, en god ting når symptomene er diaré.

R - RICE

Spise ris. Ris er godt tolerert, og vil sannsynligvis ikke forårsake ytterligere kvalme.

A - eplemos

Spis applesauce. Den kremete konsistensen av applesauce går ned lett, og den kalde lindrer en tørr hals.

T - TOAST

Spise toast. Toast har vært et fast innslag i "syke dietter" for år. Nesten alle liker toast, og med litt gelé, legger det trengte kalorier for pasienten å få styrke.

Hint

  • Prøv bratty diett også: legg te og yoghurt. Te legger væsker som er nødvendig for at pasienten holder seg hydrert. Yoghurt gir gode kulturer / bakterier som er tapt under utbrudd av diaré og oppkast.
  • En god diaré kosthold inneholder bland matvarer som sitter godt. Prøv små porsjoner først.
  • Unngå sitrus (appelsiner, grapefrukt) og juice med sitrus. De kan irritere magesekken.
  • Unngå krydret mat.