Digidexo.com

hyllebær gift

Hva er black hyllebær?

Hva er black hyllebær?


Svarthyll (sambuca nigra) er en buskete plante innfødt til de varmere delene av Europa og Nord-Amerika. Mens bladene og stilkene er mildt giftige, er blomstene og blå-svarte bær brukes til å lage brennevin, syltetøy og andre matvarer, samt medisinske te og hyllebær ekstrakt.

Elderberry Fruit

Svarthyll kan brukes i de fleste oppskrifter som krever blåbær. Hyllebær pie, hyllebær syltetøy og hyllebær sirup er blant de mest kjente hyllebær oppskrifter.

Elderberry Liquor

Hyllebær brukes til å lage Sambuca, en populær italiensk likør, samt hyllebær vin og hyllebær hjertelig.

Hyllebær ekstrakt

Elderberry ekstrakt brukes i sambucol, noe som har vist seg å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av både type A og type B influensa. Det har også vist seg å redusere alvorlighetsgraden av forkjølelsessymptomer og redusere inflammasjon.

Antioksidanter i hyllebær

USDA sier at svarthyll inneholder høyere konsentrasjoner av anthocyaniner, en kraftig antioksidant gruppe, enn enten blåbær eller tyttebær. Antocyaner er antatt å øke immunsystem fungerer.

Hyllebær Vitaminer

Svarthyll inneholder høye nivåer av vitamin C, A og B. Andre komponenter av hyllebær inkluderer flavonoider, karotenoider og aminosyrer.

Advarsel

Hyllebær bør ikke spises rå, fordi de er mildt giftige mindre de er kokt. Blader og stengler av hyllebær også kan inneholde en mild gift ligner cyanid.

Hyllebær Remedy

Ifølge herbwisdom.com, har hyllebær blitt brukt som et naturlig middel for århundrer og deres juice ble også brukt som en hoved medisiner for å ta vare på influensa epidemi som fant sted i Panama i 1995. De har blitt brukt til å kurere mange andre forhold, for eksempel forkjølelse, gjær infeksjoner, brystet lunger og høysnue. På grunn av deres naturlige immunsystem byggende evner, har hyllebær også blitt brukt til å behandle pasienter som lider av kreft og AIDS, og har derfor blitt satt i Mosby sin Nursing Drug Reference bok.

Effekter av hyllebær

Hyllebær har mange dype og varige helsemessige fordeler. Som sagt av herbwisdom.com, inneholder de kraftige antioksidanter som hjelper til å bekjempe celleskader, noe som kan hjelpe til i behandlingen av kreft. De er også utstyrt med aminosyrer, som lagrer energi og bidrar til å bygge proteiner. Flavonoider er rikelig i hyllebær og bistå i deres terapeutiske behandling. Store mengder vitamin A, B, og C også finnes i hyllebær og alle disse bidra til å stimulere og bygge kroppens immunsystem.

Putting hyllebær inn i kroppen

Hyllebær kan kjøpes i flytende form eller i en solid, pilleform. Ifølge ihealthtree.com, er en servering størrelse av hyllebær flytende ekstrakt rundt en teskje og tre porsjoner bør tas per dag. Hvis tatt i pilleform, er vanligvis en pille per dag forbrukes.

Hyllebær gelé er også et populært element. Sett det på vanlige matvarer, og den har en søt, behagelig smak. Ta hyllebær kosttilskudd bare ved behov (når syk eller utvikle en sykdom), eller ta dem daglig for å beskytte kroppen din og bygge opp immunforsvaret.

Side Effects

Spør legen din før du begynner å ta hyllebær kosttilskudd som det er et bredt spekter av effekter. Det er vanlige bivirkninger når man setter hyllebær kosttilskudd inn i kroppen din. Men ifølge health-care-tips.org, hyllebær inneholder sukker som frigjør cyanid, en gift som har landet hyllebær på American Medical Association håndbok av giftige planter. Bivirkninger er oppkast, diaré og andre mindre tarmproblemer. Slutt å bruke anlegget dersom mer alvorlige bivirkninger utvikle, slik som tetthet i brystet, utslett, eller kløende hud. Dette kan være et tegn på en allergisk reaksjon. Barn og gravide kvinner bør ikke bruke hyllebær.

Hyllebær Seed Toxicity

Hyllebær Seed Toxicity


Elderberries antas å ha mange helsemessige fordeler, men frøene av i det minste noen av de bær er i det minste litt giftig. På grunn av dette, må de behandles på riktig måte for å unngå negative bivirkninger.

Umodne hyllebær

Hyllebær som er rå eller umoden inneholder en type kjemikalie som kalles en cyogenic glycoside som bærer likhetstrekk med cyanid, en kjent gift. Det anbefales derfor at frukten være helt moden og tilberedt for konsum.

Hyllebær Arter

Den type hyllebær oftest brukes til medisinske formål kalles European, Svart eller Common Elder. The Dwarf Elder bør ikke brukes da dette anlegget kan være giftig. I Nord-Amerika er den Dwarf Elder funnet i New York, New Jersey og den kanadiske provinsen Quebec. Det ligner Common Elder bortsett fra at stammen ikke er woody og blomstene er hvitere med en mørk rød anther ikke finnes i den felles rekke eldste.

Red versus svart eller blå hyllebær

Noen kilder oppgir at den røde hyllebær er mer giftig enn den svarte. Men det amerikanske Department of Agriculture viser røde hyllebær som å være ikke-giftig og svart og blått som å være moderat giftig.

Unngå Toxicity

For å være sikker på å unngå toksisitet, bør hyllebær kokes før man spiser. The University of Maryland Medical Center også ikke anbefaler å gi hyllebær til gravide eller ammende kvinner eller barn uten først å snakke med en barnelege.

Er hyllebær Toxic?

Er hyllebær Toxic?


Hyllebær er den vakre frukt fra busker som har en tendens til å vokse langs bekker og i lavtliggende områder på tvers av nesten halvparten av det østlige USA. De er også kalt den amerikanske Elder og er spesielt elsket av sangfugler under innhøstingen. Siden mange av de europeiske nybyggerne hadde brukt hyllebær før de kom til Amerika, fortsatte de her under kolonitiden og frem til 1900-tallet. I løpet av denne tiden, omtrent alle hjem plukket bær som kilde for juice for syltetøy, gelé og vin i sterk kontrast til i dag hvor det felles hyllebær er ukjent og nesten fryktet. Bekymringen er over hvorvidt de små bærene er giftige eller helse tonic.

Betraktninger

Ser vi på den kjemiske analyse av rå bær, de inneholder nok cyanid til å gi magesmerter og andre symptomer. Imidlertid, når disse samme bær kokes i noen få minutter blir cyanid frigjøres i dampen og den gjenværende saften er ferdig til bruk uten bekymringer. Denne uttalelsen er bare sant for den mørke blå til sorte bær. De røde hyllebær er giftige for mennesker.

Historie

Det er mange rapporter om hyllebær som brukes i oppskrifter eller tonics start tilbake i år 43 e.Kr. da romerne invaderte England og tok med seg sine oppskrifter, inkludert en for Patina av hyllebær. Tidlig amerikansk litteratur er full av referanser til hyllebær, både som en stille gift som skal brukes som et våpen, og som en fantastisk portvin med mange helsefordeler. Seilere hevdet det kurert deres leddgikt. Rapportene ble laget av ekstra lang levetid fra et skudd av hyllebær tonic tas hver dag. Forkjølelse ble kurert og feber ble brutt fra en skje med søtet hyllebær tonic.

Fordeler

USA er å fange opp med europeiske land når det kommer til å bruke hyllebær. Østerrike er verdens ledende i økende hyllebær til bruk i produksjon av saft og syltetøy, yoghurt og vin. Tilsynelatende anthocyaniner, eller lilla pigment, hjelpe immunsystemet enda mer effektivt enn vitamin C og E og er av interesse for pasienter med kardiovaskulær sykdom. Videre studier er blitt gjort på området hyllebær blir brukt som et antiviralt middel.

Typer

Det finnes flere ulike typer av hyllebær. Den europeiske hyllebær (Sambucus nigra) er en høy busk nådde nesten 20 meter i høyden, og den amerikanske hyllebær (Sambucus canadensis) er en mindre busk, vanligvis bare 8 til 10 meter høye. Begge disse har de mørke sorte bær og flere underarter. En annen variant av hyllebær bush vokser i USA, men har røde bær, Rødhyll, som er ganske giftig, og bør ikke brukes i noen forberedelser. En annen variant funnet vest for Rocky Mountains er sambucus mexicana tapiro type som bærer de blå-svarte spiselige bær.

Funksjoner

Hvis du er interessert i å plukke dine egne hyllebær, må du vite hvordan de ser ut. I løpet av våren, kan busken bli identifisert av brede umbrels av kremhvite små blomster sprer over overflaten av busken. Som bærene modnes i løpet av sommeren, bøyer den grenen ned og de blå-svart bær vil ofte henge opp ned viser sin rødlige stengler. Følg nøye med på bladene som de er motsatt arrangert og ikke vekselvis som vann Hemlock som er ganske giftig.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

  • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Beste måtene å gifte leveren

Beste måtene å gifte leveren


Leveren fungerer som et filter for kjemikalier, giftstoffer og avfall som går gjennom kroppen. Det renser stoffer fra blodet slik at viktige næringsstoffer er i stand til å nå våre organer vellykket. Når leveren er overeksponert for miljøgifter eller giftige buildup, kan det ikke fungere skikkelig. Når leveren ikke fungerer så godt som den skal, kan det hende du lider av næringsstoff ubalanse som fører til tretthet, sykdom og mage plager. Leveren kan avgiftet å øke generell fungering.

Fasting

En juice raskt vil rense leveren i alle giftige oppbygging raskt og effektivt. Drikk rene grønnsaker og frukt juice for minst tre til fire dager, og eliminere solid mat fra kostholdet ditt. Grønnsaker og frukt juice er best hvis de er laget ved hjelp av en juicer å unngå sukker, salt eller konserveringsmidler. Når juicing hjemme, bruker gulrøtter, selleri, kål, tomater, hvitløk og neper for en leveren rensing grønnsaksjuice. En frukt juice kan inneholde vannmelon, druer, epler, grapefrukt og andre frukter. Du kan også kjøpe disse juice på en helsekostbutikk; bare være sikker på at de inneholder ren juice for best resultat.

Urter

Ta urter som motherwort, løvetann, tumeric, kamille, estragon, goldenseal og peppermynte. Disse er kjent som bitre urter og bidra til å stimulere leveren til å øke galle. Dette vil hjelpe leveren prosess næringsstoffer mer effektivt. Urtete som inneholder løvetann og berberis er også nyttig for en leveren rensing.

Hydration

Drikk minst åtte 8 unse glass vann hver dag. Dette vil bidra til å skylle leveren av noen giftige opphopning. Tilsett en ss. sitronsaft og en ss. av aloe vera til vannet for å øke detoxing effekter.

Raw Foods

Etter fire-dagers faste, spiser bare rå frukt og grønnsaker for de neste tre til fem dager å videre detox leveren. Tilsett litt brun ris, olivenolje og psylliumskall for å forbedre fordøyelsen. Bruk en kjøkkenmaskin for å danne en pasta av disse matvarer for å hjelpe til med opptak av næringsstoffer.

Solid Food

Den dietchannel.com anbefaler å få store mengder av vitamin E, C og B-kompleks, samt kolin, metionin og cystein til ytterligere DETOX leveren. Matvarer som sitrusfrukter, blomkål, brokkoli, solsikkefrø, asparges, peanøtter, eggeplommer, rød paprika og bønner inneholder disse vitaminene og bør inkluderes i leveren renselsesprosess. Øk fast føde daglig etter faste perioden ved å inkludere disse matvarene i kostholdet ditt.

Anbefalinger

Må ikke svelges alkohol, koffein, mettet fett eller andre unaturlige mat i løpet av tarmen detox diett. Hold deg på diett i minst en uke og opp til mer enn tre uker for best resultat. Det kan ta ganske lang tid for leveren til å eliminere giftstoffer helt.

Bruker for hyllebær Juice

Bruker for hyllebær Juice


Høy i antioksidanter, har hyllebær blitt brukt som folk rettsmidler i århundrer i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Asia. I sin bok "The Green Pharmacy Guide to Healing Foods," James Duke beskriver hyllebær som en urte hagle med mer enn et dusin antibakterielle og antivirale forbindelser. Selv om fordelene ved å drikke hyllebær juice ikke har blitt vitenskapelig bevist, har mange studier avdekket sine positive effekter.

Immunforsvar

Hyllebær har vært oppført i CRC Handbook of medisinske urter siden 1985 Det antas at antioksidanter og flavonoider i juice kan hjelpe kroppen avverge sykdommer og skadelige bakterier. Noen mener at i å forsterke immunforsvaret, hjelper hyllebær juice behandle sykdommer som AIDS og kreft.

Fighting Forkjølelse og influensa

Noen naturmedisinere mener at hyllebær juice effektivt kan kurere forkjølelse, influensa og bihulebetennelse. Den ble brukt til å behandle mennesker som lider under 1995 influensa-epidemien i Panama. Saften er mest effektive når de tas ved utbruddet av symptomene. Som de fleste andre naturpreparater, ta en teskje hver time er mer effektivt enn å ta en eneste stor dose.

Forbedrer generelle helse

Dets antiviral, antihistaminer og antioksidantegenskaper er sagt å lindre en rekke lidelser, inkludert hemorroider, forstoppelse og diaré. Regelmessig inntak av hyllebær juice bidrar til å hindre gjær og urinveisinfeksjoner. Den antioksidanter kan også bidra til å redusere nivåene av LDL kolesterol, en stor bidragsyter til hjerteinfarkt og slag.

Reduserer Stress

Østerriksk endokrinolog Dr. Sepp Porta gjennomført spennings studier med hyllebær konsentrere seg om en gruppe frivillige. Etter 10 dager ble de frivillige gitt stresstester med de vanlige fysiske utfordringer. Porta rapportert at det daglige inntaket av hyllebær juice forkortet restitusjonstiden og redusert stressnivået til deltakerne.

Hva er en gift?

Hva er en gift?


Ordet toksin brukes i flere bransjer og fagområder som helse, fitness, zoologi og etterforskning. Som sådan, varierer sin definisjon avhengig av sammenhengen. Likevel er det felles mening og bruk for ordet toksin.

Definisjon

Merriam-Webster definerer et toksin som en "en giftig substans ... av en levende organisme ... som induserer antistoffdannelse." Ordet toksin er historisk forankret i uttrykket "organisk gift."

Typer toksiner

Toksiner kan grovt kategoriseres som exotoxins, som utskilles av organismer, og endotoksiner, som frigjøres fra bakterier. Exotoxins eller biotoksiner, inkluderer giftstoffer som cytotoxins og nervegifter.

Navngi Toksiner

Ved navnsetting toksiner, er prefikset relatert til området av legemet påvirkes av toksinet. For eksempel hemotoxins forårsake ødeleggelse av røde blodceller. Begrepet for menneskeskapte giftstoffer er miljøgifter, men disse stoffene er ofte kalles giftstoff.

Giftstoffer i Health Care

I helsesektoren, kan legene kjøre tester for å fastslå om giftstoffer er på farlige nivåer i en persons kropp. Farlige nivåer av giftstoffer forårsake smerte og helsemessige plager.

Giftstoffer i Zoology

Giftstoffer er også stoffer som brukes av visse dyr for å overleve. Dyr som edderkopper og skorpioner bruke giftstoffer for å jakte på mat mens bier og maur bruke giftstoffer som forsvarsmekanismer.

Hvordan å avgifte Miljøgifter

Hvordan å avgifte Miljøgifter


Forurensende avgiftning kan skje hvor som helst fra sin formasjon kilde til sin endelige vask eller depotet. Giftige forurensninger kan finnes i luft, vann eller jord og slag oss direkte eller indirekte. De er av produkter av vår produksjon og transportsystemer. Først skal vi teste og identifisere de giftige stoffer. Så vi gifte dem ved hjelp av kontrollutstyr, nøytralisere avfallsstrømmer, endre produksjon, oksiderende eller brennende, innkapsle, deponering eller på annen måte hindre giftige stoffer i å skade miljøet. Det er fortsatt mange ukjente, og vi har lært på den harde måten at ingen utslipp forurensning er for rent eller for trygg.

Hvordan å avgifte Miljøgifter

Luft, vann, jord, og PERSONLIG avgiftning

Krev skorsteiner og industrielle utslipp punktkilder som skal stable testes årlig av en tredjepart med prøvetaking observert av EPA og prøver som sendes til sine akkrediterte laboratorier i en låst boks. Sørg for at giftige stoffer er på test dagsorden. Andre forurensende stoffer forårsaket av transport er overvåket 24 timer i døgnet av EPAs National Monitoring Network. Regioner i fylket er gradert i deres nivåer av kriterier miljøgifter. De forurensende er, partikler, nitrogenoksider, svoveldioksid, karbonmonoksid og hydrokarboner (ozon). En regionens vekst avhenger av dens evne til å kontrollere disse forurensningene.

Biler er mer nå effektive og de fleste forbrenningskilder er "kontrollert". Dessverre er de EPA standarder er basert på prosess vekt og ikke på antall partikler frigis. Vi har klart å ta de klinker ut og å ringe røyk stabel kontrollert. Men vi har neppe sette en bulk i antall partikler, og de er de vi puste - respiratoriske fraksjon. Og hva med gassutslipp, spesielt "drivhusgasser" som karbondioksid?

Sjekk kjemiske kjøp og kjøre masse balanserer på driftsprosesser. Monitor vann utslipp fordi de kan være et giftig stoff. Slutt ulovlig barre av giftig, kjernekraft, eller annet avfall og dumpe dem ute i havet, eller i en dam eller innsjø. Skjuler en industriell utløp i bunnen av en elv eller vannkilden er likeledes mot loven.

Plant utslipp kan kjøres gjennom en serie av rene up systemer slik at vannet som kommer ut er faktisk renere enn hva som kommer inn. Avløpsvann farvann kan vokse giftige redusere planter som bio filtrene til videre plukke opp eventuelle restgiftstoffer i utfallet.

Track forurenset jord fra "vugge til grav" for å sikre giftige stoffer i jorda er riktig avhendet. Sjekk avfallet manifest. Forurenset jord kan behandles på stedet med bakterier og plassert i plast for å tillate sol og lufting for å redusere forurensende levels.The avfall kan flyttes utenfor området til en "godkjent" deponi. Det kan være forbehandlet for å redusere nivå av toksisitet. Det kan bli begravet eller innkapslet og deretter begravd. Noen ganger giftig jord er halt til høy temperatur forbrenningsanlegg eller sementovner og forurensende utsatt for å brenne forhold som sikrer 99% toksin fjerning.

Detoxing selv (Referanse 1) er et forebyggende tiltak for å redusere eksponeringen for giftige kjemikalier. Vi er klar over luft, vann og jord giftstoffer fra de tre første trinnene ovenfor. Mange andre kjemikalier gjennomsyre vårt drikkevann og mat er forurenset av syntetiske plantevernmidler, konserveringsmidler og andre kjemikalier. Din egen personlige avgiftning er strukturert for å hjelpe kroppens naturlige evne til å fjerne giftstoffer. Sunn økologisk mat som er godt balansert og etterfulgt av åtte glass rent vann og regelmessig inntak av løselig fiber hver dag er en god start mot avgiftning .. Dette fiber finnes i havre, tang og pektin fra frukt som epler, bananer og druer. Trening er også viktig å eliminere kroppens giftstoffer. Følg denne enkle diett daglig i et par måneder, og du vil snart være å bygge en motstand mot de vanligste giftige stoffer.

Hint

  • Giftig forurensing avrusning og / eller avhendingsmetoder kan finnes ved å ringe ditt lokale brannvesen, helsemyndigheter, EPA eller OSHA.
  • Mange lokalsamfunn sponse spesielle pick-ups for giftige stoffer og materialer som inneholder bly, for eksempel syre batterier, gamle insektmidler og kunstgjødsel. Sjekk med dine byens embetsmenn.
  • Offentlige etater som EPA og OSHA håndheve lover som dekker giftige stoffer. Også statlige og lokale motpart etater forvalter enda strengere lover og regler for giftige stoffer.

Hyllebær Buerger sykdom

Hyllebær Buerger sykdom


Buerger sykdom er tap av blodsirkulasjon i hender og føtter på grunn av hevelse av arteriene. Venstre ubehandlet, kan Buerger sykdom føre til alvorlige infeksjoner og koldbrann, noe som resulterer i amputasjon av fingre og tær. Selv om det ikke er no cure, er det naturlige næringsmidler, slik som hyllebær, som kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, redusere inflammasjon og eventuelt minimaliserer ytterligere skade på huden på hendene og føttene.

Buerger sykdom

Den eksakte årsaken til Buerger sykdom er ennå ikke identifisert, men legene vet dette for sikkert: nesten alle som utvikler Buerger sykdom er en tobakk bruker, og den umiddelbare, fullstendig opphør av tobakksbruk kan stanse utviklingen av sykdommen. Med Buerger sykdom, blodkar hovne opp og kan bli koblet opp med blodpropp. Hvis du utvikler smerte, svakhet eller hevelse i hender og føtter, eller vise Reynaud fenomenet, der fingertuppene og tærne blir hvite når de utsettes for kulde, kan du ha Buerger sykdom, men det kan også være andre mer vanlige tilstander som din lege vil må utelukke.

Diagnose og behandling

Blodprøver kan utelukke mer vanlige problemer som lupus, sklerodermi og diabetes. Alle disse betingelser krever forskjellige typer behandlinger. Hvis du har Buerger sykdom, kan legen din hjelpe deg med å utvikle strategier for å slutte tobakk. Legen din kan forskrive medisiner for å bedre blodgjennomstrømningen eller bryte opp blodpropp. Du blir nødt til å holde et tett øye på hender og føtter, ser for kutt og andre skader som lett kan bli smittet, utvikler koldbrann og koste deg en finger eller tå.

Hyllebær

Hyllebær er en liten, mørk, smakfull frukt vanligvis brukes i gelé, paier, vin --- en rekke søte matvarer. Hyllebær frukt er en utmerket kilde til anthocyaniner, vitamin A og C og en god kilde til kalsium, jern og vitamin B6. De inneholder også steroler, tanniner og eteriske oljer, som alle er generelt bra for helsen din. Hyllebær og eldre blomster har en lang historie i tradisjonell folkemedisin --- og er under gransking av konvensjonell vestlig medisin --- for en rekke medisinske bruker også.

Medisinsk bruk av hyllebær

Tradisjonelt er hyllebær verdsatt i kampen mot influensa og forkjølelse. Folkemedisinen sier at det kan brukes mot infeksjoner og betennelser i tillegg. Som mange bær, er hyllebær en antioksidant og inneholder stoffer som er kjent for anti-inflammatoriske. Blomstene, i særdeleshet, er sagt å være en sirkulasjons stimulant, som kan være spesielt nyttig for lider av Buergers sykdom.

Hvordan bruke hyllebær eller blomster

Tradisjonelle dosering for voksne er som følger: du kan ta 2 spiseskjeer med en sirup av svarthyllekstrakt to ganger daglig. Du kan også lage en te fra en teskje tørkede eldre blomster gjennomsyret av en kopp kokende vann i ti til femten minutter, som du kan drikke tre ganger om dagen.

Hvordan lage en Vegan Friendly Gift Basket

Hvordan lage en Vegan Friendly Gift Basket


En veganer er en person som unngår forbruk og bruk av dyr, og dyretestet, produkter. Det regnes som en human, sunn og miljøvennlig livsstil. Hvis du oppretter en gave kurv for en veganer, må du holde disse tingene i tankene å sikre at mottakeren kan benytte deg av din nåværende. Med økende vekt på grønt og sunt levesett, kan du finne mange online og lokale ressurser for hensiktsmessige elementer for å kompilere din gave kurv.

Hvordan lage en Vegan Friendly Gift Basket

Velg eller lage din gave kurv, og pass på at den er laget av naturlige, grusomhet-fritt materiale.

Samle elementene du vil inkludere. Det kan være lurt å fokusere på ett bestemt tema, for eksempel helbredende urter og te eller essensielle oljer og badeprodukter. Hvis du vil legge til personlig opprettet elementer som bakeri, sikre at råvarer og tilberedningsprosessen fester seg til vegansk kosthold. Unngå melkeprodukter. Hvis du er i tvil, bruk en vegansk oppskrift. Økologisk frukt, nøtter og andre spiselige ting fra jorden er et godt tillegg til en food gift basket.

Legg varer i kurven din i en balansert, tiltalende måte, og dekke det med en klar biologisk nedbrytbar plast brytes. Knyt dekker lukket med et bånd eller hyssing, laget av et naturlig stoff, som bomull, hamp eller bambus.

Frukt og grønnsaker som bidrar gifte kroppen din

Frukt og grønnsaker som bidrar gifte kroppen din


Spas og helsekostbutikker tilbyr raske løsninger for å detox kroppen din, men det reneste og mest effektive for å få jobben gjort er å spise avgifte matvarer.

Målet med en detox diett er å eliminere kosttilskudd og miljøgifter fra kroppen uten å fjerne viktige vitaminer og næringsstoffer. En kropp klar av skadelige giftstoffer fungerer ordentlig og forynger og reparerer seg selv raskt.

Vannmelon

Vannmelon er 93 prosent vann, så det er fuktighetsgivende og fungerer som en naturlig vanndrivende hjelpe på fordøyelsen og hjelper kroppen å kvitte seg med overflødig natrium og giftstoffer. Full av næringsstoffer som lykopen og betakaroten, formidler vannmelon nyttige elementer mens de eliminerer de dårlige.

Løk

Løk er stappfulle av antibakterielle og soppdrepende egenskaper som krom og er også ganske rik på svovel. Svovel bidrar til å stimulere leveren i å produsere avgifte enzymer som hjelper filtrere ut giftige rester i fordøyelsessystemet og holde blodet flyter skikkelig i hele kroppen.

Beets

Rødbeter er lastet med fiber, beta-karoten, flavonoider og andre sunne stoffer som hjelper leveren til å produsere antioksidant enzymer. Disse enzymer hjelper leveren for å fjerne galle og andre giftstoffer fra kroppen.

Mørke grønne blader

Mørke bladgrønnsaker som grønnkål, spinat og grønne grønnsaker er rike på fiber og bidra til å øke klorofyll nivåer i kroppens tarmsystem samt stimulere rensing enzymer i leveren for å hjelpe rense kroppen for miljøgifter som tungmetaller og plantevernmidler. I tillegg greener som brønnkarse også en naturlig vanndrivende som kan bidra til å redusere risikoen for væskeretensjon ved å stimulere urinproduksjonen.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter inkludert sitroner og lime er fulle av vitamin C som er en viktig vitamin i avgiftning prosessen. De hjelper til å holde fluider som strømmer gjennom kroppen og omdanne skadelige giftstoffer i vannløselige former som er lett spyles ut av kroppen.

Hvordan gifte Fra Radon Eksponering

Hvordan gifte Fra Radon Eksponering


Ditt hjem er din kokong i løpet av vinteren, men det kan skade din families helse når ventilasjonen og friske luftstrømmer er stengt av, og innendørs luftforurensning bygger opp. The Environmental Protection Agency sier innendørs luftforurensning er faktisk verre enn utendørs forurensning. Radon gass rømmer fra råtnende steiner og jord, og kan lekke inn i boliger gjennom små sprekker i kjelleretasjen. Ifølge Verdens helseorganisasjon er radon eksponering den nest viktigste årsaken til lungekreft i de fleste land. Fagfolk kan inspisere boliger for radon og foreta reparasjoner, men menneskekroppen må også detoksifiseres.

Bruksanvisning

•  Ta minst tre teskjeer pulverisert organisk tare daglig. Tare gir en naturlig kilde til jod. Stuffing kroppen med tare beskytter skjoldbruskkjertelen fra absorbere miljøgifter. Jod reduserer risikoen for skjoldbruskskader fra radoneksponering.

Ta en detox bad hver kveld. Dette vil trekke giftstoffer ut av kroppen gjennom huden. Fyll et badekar med det varmeste vannet du kan stå. Legg ett pund av Epsom salt og ett pund av natron til vannet. Hold deg i badekaret i 20 til 30 minutter. Avslutt med en kald dusj skylling for omtrent et minutt.

Adopter en makrobiotisk diett, som omfatter brun ris, miso suppe, sjø grønnsaker, gresskar og havsalt. Unngå sukker og søtsaker.

Ta spirulina på daglig basis. Med bare fem gram spirulina om dagen i 45 dager, Institute of Radiation Medicine i Minsk, Russland, viste at spirulina forbedrer immunforsvar og T-celletall, regenererer benmargen og spinalvæsker, forbedrer blod og reduserer stråling. Den samme studien viste at spirulina redusert urin radioaktivitet hos barn med 50 prosent på bare 20 dager. Spirulina er en naturlig kilde for jern, som bidrar til å redusere anemi hos radonutsatte individer.

Spis andre hav grønnsaker daglig. Velg wakame, arame, hijiki, nori, dulse og kombu. Kjøpe disse på en asiatisk mat markedet eller helsekost butikk. Klipp dem med en saks i din daglige salat, eller kjøpe dem pulverisert og legge dem til supper og smoothies.

Konsumere andre "supermat" gress. Chlorella er 60 prosent protein etter vekt. Den høye klorofyllinnholdet detoxifies leveren, tarmen og blodet, pluss det beskytter mot stråling og øker immunforsvaret. Hvete og bygg gress har lignende avgiftende egenskaper. Legg disse til daglige grønne smoothies for sine beste fordeler.

Hvordan bruke eddik for å gifte leveren

Hvordan bruke eddik for å gifte leveren


Legge eddik til kosthold er en utmerket måte å avgifte leveren og renser kroppen for giftstoffer. Det finnes mange kilder til kvalitet eddik som passer ethvert budsjett, og drikker bare én visning av en dag vil ikke bare rense leveren og nyrene, men også vil gi kroppen din med en rekke nødvendige næringsstoffer.

Bruksanvisning

Hvordan bruke eddik for å gifte leveren

•  Kjøp en høy kvalitet, rå eple cider eddik. Raw eple cider eddik inneholder det høyeste nivået av vitaminer, mineraler og aminosyrer for å hjelpe rense kroppen din og gi nyttige næringsstoffer. Det kan vanligvis finnes til enhver helsekost butikk som selger rene, naturlige og økologiske produkter.

Kjøp en høy kvalitet, økologisk honning å blande med eple cider eddik. Økologisk honning har også sine egne helbredende egenskaper, og blande det med eddik vil bidra til å gjøre eddik mer spiselig.

Mix 2-3 ss. av eddik med ett femtinitti ss. av honning og en kopp med varmt vann. Rør godt.

Drikk blandingen på å våkne. For ytterligere avgiftning, kan du drikke et glass før sengetid.

Tips og advarsler

  • Hvis smaken av eddik er for sterk for deg, spe den med mer vann.
  • Alltid fortynne eddik med vann. Forbruket av rette eddik for en lengre periode kan påvirke tannemaljen.

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur


Hyllebær er en ekstremt gunstig plante. Bærene har vært brukt i folk rettsmidler for hundrevis av år på ulike medisinske plager og sykdommer. En hyllebær tinktur brukes ofte til å behandle symptomer på influensa eller forkjølelse. Historisk lage et skjær involverte en lang prosess, inkludert plukking og tørking av hyllebær blomster. Heldigvis, i dag kan du gjøre et hyllebær skjær i løpet av minutter ved hjelp av tørkede hyllebær i teposer og ingen alkohol, som gjør det helt trygt for barn.

Bruksanvisning

•  Heat vann i en tekanne eller vanlig gryte på komfyren, til raskt å koke. Fjern pott fra varmekilden.

Plasser teposer i et stort krus eller krukke. Hell kokende vann over de teposer.

La det bratt i 3 til 5 minutter.

Fjern teposer og klem den gjenværende væske fra posene inn i krus.

Legg honning for sødme, selv om det er valgfritt.

Tips og advarsler

  • Kjøp hyllebær i teposer, en sirup eller tyggetablettform hos din lokale matbutikk eller apotek under navnet Sambucol.
  • Lage og bruke som nødvendig, fordi dette skjær ikke har noen alkohol for preservering, slik at den ikke kan lagres.

Hva er fordelene med hyllebær juice?

Hyllebær trær er innfødt til Europa, men har vært dyrket i de fleste deler av verden. Hyllebær har blitt brukt i urtemedisin i Europa, Nord-Amerika og Afrika i århundrer.

Funksjon

Hyllebær er en kraftig antioksidant som motvirker frie radikaler som skader celler og forårsake aldring.

Immune System Booster

Hyllebær kan styrke immunforsvaret ditt. Det har også antivirale og antibakterielle egenskaper som hjelper kroppen din ødelegge inntrengerne.

Influensa Fighter

Elderberry inneholder Sambucus nigra agglutinin (SNA), som er forbindelser som inhiberer reproduksjon av noen influensavirus. En studie publisert i The Journal of International Medical Research viste at deltakerne tar Sambucol, et navn-brand hyllebær juice produkt, utvunnet fra influensa i ca tre dager, vs. sju dager for de som ikke bruker hyllebær juice.

Andre fordeler

Hyllebær juice gir lindring fra leddgikt smerte, på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, reduserer tette bihuler, iler utvinning tid fra bronkitt og senker kolesterol.

Advarsel

Et kommersielt forberedt supplement er den tryggeste måten å bruke hyllebær juice. Hyllebær inneholder sambunigrin, et stoff som kan forårsake diaré når konsumert i store mengder. Rå hyllebær kan forårsake gastrointestinal opprørt. Umodne bær inneholder cyanid og er potensielt toksiske.

Om Gifted Studenter og depresjon

Om Gifted Studenter og depresjon


Begavede studenter, spesielt de som deltar skoler som ikke tilbyr spesielle klasser for dem, er i faresonen for depresjon på grunn av følelsen av å være forskjellig fra de fleste studenter.

Risikofaktorer

Begavede studenter som er kritisert eller mobbet er mer utsatt for emosjonelle vansker, i henhold til "feildiagnostisering og Dual Diagnoser av Gifted barn og voksne." Selvmordsforsøk er hyppigere blant ungdommer som er spesielt kreativ og svært sensitive, i henhold til "A Parent Guide til Gifted Children."

Symptomer

Deprimerte begavede studenter kan vise følelser av ensomhet og mønstre for perfeksjonisme. Jenter er sannsynlig å trekke seg, og guttene kan vise sinne eller frustrasjon heller enn tristhet. Self-straff kan også være en manifestasjon av depresjon.

Årsaker

Årsaker inkluderer fremmedgjøring fra jevnaldrende (herunder blir kalt "geeks" eller "nerder"); skuffelse som følge av uoppfylte høye forventninger; trykk (både selvpålagt og ekstern) til å utføre perfekt; oversensitivity til traumer eller tap; og en følelse av hjelpeløshet, for eksempel følelsen fanget i et vanlig klasserom hvor de ikke er faglig utfordret, ifølge James T. Webb, Ph.D., grunnlegger av Støtte emosjonelle behov av Gifted (SENG).

Eksistensiell depresjon

Dette er en type depresjon som er unik for begavede studenter. I likhet med en voksen midtlivskrise, er det preget av spørsmål om meningen med livet og studentens formål for tilværelsen. Begavede studenter lider eksistensiell depresjon på grunn av deres følsomhet for samfunnsspørsmål og bevissthet om en mangel på handling på den delen av voksne til å løse problemer.

Hvordan hjelpe

Dr. Webb tyder på at voksne lytter til og godta bekymringene til begavede studenter som gyldig. Forsikre dem om at de ikke er alene, og hjelpe dem å bli med i en gruppe hvor de passer inn, som for eksempel en organisasjon som støtter en sosial sak eller en klubb som oppmuntrer til kreativitet.

Hyllebær te Fordeler

Indianere har lenge brukt hyllebær te å behandle feber og lindre smerten av verkende ledd. Hyllebær te har også blitt brukt de siste årene til å behandle slike ting som influensa og forkjølelse som er forårsaket av virus. Hyllebær te er allment tilgjengelig på mange lokale helsekostbutikker sammen med anerkjente online ressurser.

Funksjoner

Noen av de aktive komponentene i hyllebær blomster og hyllebær frukt sambucin, sambunigrin og kaliumnitrat, sammen med sukker.

Elderberry te kan fremstilles ved å kombinere omtrent 3 ts. tørkede blomster i en kopp kokt vann. Denne blanding må bratt for omtrent 10 til 15 minutter. Når kjølig, kan du drikke en kopp opp til tre ganger om dagen for behandling for ulike plager.

Anbefalinger

Den beste typen hyllebær regnes som den Svarthyll, fordi det er virkelig den eneste trygge typen, som noen andre kan faktisk være giftig. Kontroller at dette er den typen du bruker i noen te forberedelser eller i noen prepackaged te du kjøper.

Vanligvis er hyllebær te anvendelig ved behandling av influensa og feber. Det kan også bidra til å behandle symptomer på forkjølelse, samt astma og bronkitt, fordi den har evnen til å fjerne opphopning av slim og slim i lungene og luftveiene. Av denne grunn kan hyllebær te også hjelpe til med behandling av allergiske tilstander og bihulebetennelse.

Andre fordeler

Hyllebær te kan også bidra til å forbedre effektiviteten av nyrene fungerer ved å hjelpe nyrene å behandle giftstoffer og fjerne dem fra kroppen.

I tillegg kan hyllebær te hjelpe med sykdommer som meslinger og vannkopper, på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, og kan lette kløe og utslett.

Leddgikt kan også bli hjulpet av å drikke av hyllebær te, sammen med revmatiske smerter.

Bær

Den spiselige bær parti av hyllebær er rik på vitamin C. Den mørke fargen forbundet med hyllebær gir dem en høy mengde av anthocyanin og et høyt innhold bioflavonoid. Dette er eiendommen av hyllebær som gjør det nyttig i behandling av influensa symptomer, fordi den fungerer som en immunstimulerende.

Hyllebær fungerer også som en antioksidant og kan beskytte kroppen mot aldring frie radikaler. Flavonoider, som inkluderer quercetin, utgjør de terapeutiske egenskaper av hyllebær bær og blomster.

I tillegg hyllebær ekstrakt, som finnes i te, kan redusere de skadelige effektene av dårlig kolesterol eller LDL.

Betraktninger

Alltid legen din før du tar noen urte supplement. Mens generelt ansett som trygt, kan hyllebær har noen bivirkninger, inkludert gastrointestinal opprørt.

Medisinske bruksområder for hyllebær

Medisinske bruksområder for hyllebær


Hyllebær har en lang tradisjon for medisinsk bruk, både i Europa og blant indianere. Mens noen av de tradisjonelle medisinske bruksområder for hyllebær er uprøvd, andre holder opp til ny forskning.

Behandling av influensa med hyllebær ekstrakt

I to nye kliniske studier, retur pasienter gitt hyllebær ekstrakt i de første 48 timene av influensa om fire dager raskere enn de som fikk placebo.

Forsterke immunsystemet funksjon

Elderberries er en potent kilde til flavonoider, som har vist seg å øke funksjonen av det humane immunsystem.

Behandling av kaldt symptomer

Den tyske Commission E, som vurderer de medisinske urter for sikkerhet og effektivitet, sier at hyllebær er en effektiv behandling for forkjølelse og en effektiv slimløsende.

Behandling av leddgikt og leddbetennelse

Svarthyllekstrakt øker produksjonen av cytokinet IL-10, en naturlig anti-inflammatorisk produsert av kroppen. Dette kan redusere leddsmerter og betennelse forårsaket av leddgikt.

Potent kilde til antioksidanter

Svarthyll inneholder den høyeste konsentrasjonen av antocyaniner, en potent type antioksidanter som bekjemper skader forårsaket av aldring og miljø.

Hvordan gifte i 24 timer

Avgift er prosessen med å fjerne giftstoffer og skadelige kjemikalier som bygges opp i kroppen fra dag til dag å spise og drikke. Uansett hvor sunt du tror du er, du aldri bli kvitt visse stoffer med mindre du gifte. Ideelt sett er denne prosessen gjøres gradvis og over et par uker eller en måned, men hvis du ikke har tid til en full detox, kan du bruke en-dags-metoden og føler forynget og giftfritt.

Hvordan gifte i 24 timer

•  Vask alle grønnsakene og urtene i et dørslag under kaldt vann. Del blandede grønnsaker i 18 bunter av ca 4 oz. for hver haug.

Blend eller behandle en batch av greenene hver time med nok vann til å gjøre det drikkes. Sett en timer for å minne deg på at det er på tide å ta neste drink.

Sett opp din kaffe eller te maker å lage 3 kopper kaffe. Hvis du ikke har en tidtaker på din kaffetrakter, lage én kopp om gangen.

Drikk den første kopp kaffe eller te rett etter at du våkner opp om morgenen. Har den første glass blandet greener, drikke en time etter og fortsette å drikke grønnsaks drikke til lunsj.

Drikk den andre kopp kaffe eller te på om middag. Du kan legge litt melk og sukker om nødvendig. Du kan drikke ubegrenset urtete i løpet av dagen.

Lag siste kopp kaffe senest 17:00 slik at den ikke holde deg fra å sove. Prøv å våkne litt tidligere for avrusning, slik at du ikke trenger å holde seg våken sent å fullføre det.

Avslutt siste kopp greenene drikker minst en time før du går til sengs. Du vil finne deg selv å bruke badet ganske mye, og hvis du ikke vil at den skal forstyrre søvnen din, er det en god idé å avslutte minst en time før sengetid.

Forbered deg på en dusj ved å børste kroppen din med en kroppsbørste. Mens han fortsatt tørr, børste føttene, foran og deretter baksiden av bena. Bruk en oppadgående slag og være forsiktig; du burde se døde hudceller Slough unna. Fortsett opp kroppen din, børsting du rumpe, korsrygg og øvre rygg og skuldre.

Pensle forsiden av armene og under deg armene, børsting mot underarm området.

Pensle forsiden av kroppen din starter med fronten av armene nedover. Gjør din bryst og buk i sirkulære bevegelser. Ta en dusj å bruke en loofah svamp og en mild såpe med varmt vann.

Vask håret med sjampo og balsam og skyll når du er ferdig med kaldt vann.

Hint

  • Det er best å ikke gifte når du er hjemme hele dagen fordi du trenger å være i nærheten av et bad hele dagen.
  • Aldri avgifte uten godkjennelse av legen din.