Digidexo.com

Hjerte- Surgeons Vs. Kardiologer

Hjerte- Surgeons Vs.  Kardiologer


Hjerte- og kirurger og kardiologer er typer leger som spesialiserer seg på behandling av forhold som påvirker hjertet og blodårene. Men det er betydelige forskjeller i arbeidets art hver gruppe gjør og utdanningsveier for å komme dit.

Utdanning

Utdanningen av en kardiolog omfatter ferdigstillelse av medisinsk skole, en treårig indremedisin bosted og en to-års kardiologi bosted. En kardiovaskulær kirurg utdanning omfatter også medisinsk skole; derimot, er den generelle kirurgiske bosted fem år, etterfulgt av en to-års opphold i cardiothoracic kirurgi.

Sertifisering

Kardiologer mottar styret sertifisering i indremedisin og hjerte- og karsykdommer medisin fra American Board of Internal Medicine. Hjerte- og kirurger får styret sertifisering i generell kirurgi fra American Board of Surgeons, og i cardiothoracic kirurgi fra American Board of Medical Specialists.

Kardiolog Plikter

Kardiologer har til oppgave med diagnosen og omsorg styring av forhold som påvirker hjertet og blodårene. De jobber primært gjennom testing, medisiner for å kontrollere sykdommer eller symptomer, og ikke-invasive prosedyrer.

Hjerte- Surgeon Plikter

Hjerte- og kirurger får i oppdrag å vurdere om pasienter garanterer og er kvalifisert for kirurgiske prosedyrer for å korrigere eller leder forhold som påvirker hjertet og blodårene. Hjerte- og kirurger utfører invasive prosedyrer som åpen hjertekirurgi og blodkar reparasjon.

Varighet av Care

Hjerte tendens til å bli involvert med langvarig pasientbehandling, mens kardiovaskulære kirurger 'vare har en tendens til å være begrenset til det kirurgiske erfaring.