Digidexo.com

eksem av klesvask

Klesvask Vaskemidler God for Eksem

Eksem kan være en av de mest frustrerende hudsykdommer. Hvis du har eksem, må du betale et kontinuerlig fokus på alt som berører huden din, fra vaskemiddel til parfymer og dufter. Det kan være vanskelig, men det finnes alternativer som er tilgjengelige for de produkter som du ikke kan klare seg uten, for eksempel vaskemiddel.

Konvensjonelle Vaskemidler

En av de viktigste tingene for dem som lider av eksem er å finne en god vaskemiddel. Ironisk nok, kan eksem være forårsaket av noen vaskemidler, så det siste du trenger er noe å irritere tilstanden enda mer. Se opp for vaskemidler som inneholder enzymer, fordi de kan ved svært irriterende for eksem. I tillegg bør du sørge for å velge en som er fri for alle parfyme og fargestoffer.

AskDrSears.com foreslår å bruke milde, fargestoff frie vaskemidler, for eksempel Ivory eller Dreft; inneholder imidlertid Dreft en lett duft som kan irritere alvorlige tilfeller av eksem. Nettstedet sier også at flytende vaskemidler skyll ut bedre, og det er en god idé å gjøre en dobbel skylling (vanligvis referert til som "ekstra skylling" på de fleste skiver).

Making Your Own Vaskemiddel

Et annet alternativ er å lage din egen vaskemiddel. Det finnes mange oppskrifter på internett, og du må bestemme om du ønsker å gjøre en væske eller vaskemiddel i pulverform. Oppskrifter for begge typer har en tendens til å gjøre store partier, så vær sikker på at du har noe der å lagre vaskemiddel. I tillegg, hvis du er en visuell elev, er det flere videoer tilgjengelig på You Tube.

De fleste av vaskemiddel oppskrifter du finner på Internett inneholder de samme generelle ingredienser: boraks; vaskepulver, som ikke er den samme som kommersiell pulverformet vaskemiddel; og bar såpe. Boraks og Arm & Hammer vaskepulver kan finnes på de fleste dagligvarebutikker. Mange bruker Zote bar såpe (finnes på enkelte dagligvarebutikker og Dollar General butikker) for hjemmelaget vaskemiddel, men du må være sikker på at det vil ikke irritere dine eksem. Hvis du har en bar såpe som du er komfortabel med, bør du bruke den.

Fordi du gjør din egen vaskemiddel, kan du legge dufter som kanskje ikke irritere eksemet. For eksempel, essensielle oljer er mindre tilbøyelige til å forårsake irritasjon enn de tradisjonelle dufter og enzymer som finnes i konvensjonelle vaskemidler. Sørg for at du tester noen essensielle oljer du velger å være sikker på at du ikke har en reaksjon.

Eteriske oljer er vanligvis tungt utvannet når det brukes i slike ting som hjemmelagde hånd sanitizers og baby tørk løsninger. Når du finner en duft som er kompatibel med eksem, kan du ha en skreddersydd duft for enhver bruk.

Definisjon av Eksem

Exzema er en vanlig hudlidelse; Det er anslått at rundt 15 millioner mennesker lider av exzema i USA, per American Academy of Dermatology (AAD). Tenkt å være en overreaksjon av immunsystemet, er exzema mer vanlig i babyer, som deres immunforsvar har ennå å modnes

Identifikasjon

Eksem er navnet gitt til flere typer hudproblemer eller eksem. I et mildt tilfelle, fører det til at huden til å være tørr, rød og kløende. I mer alvorlige tilfeller kan det føre til at huden blir rå med profilerte utslett, og kan også blø, ifølge AAD.

Størrelse

Eksem kan føre til en liten lokaliserte utslett som forårsaker lite eller ingen symptomer. Det kan noen ganger være så alvorlig at hele kroppen er dekket med et utslett, forårsake ekstremt ubehag.

Årsaker

Eksem er ofte utløst av kontakt med et irritasjonsmoment som gift eføy eller eik. Det kan også være forårsaket av en matallergi, stress eller arvelighet. Videre kan det være forårsaket av kontakt med hud allergener som for eksempel vaskemiddel, parfyme, gummi eller nikkel, per Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Tilstanden er vanligvis kontrolleres ved å unngå allergener og med medisiner, for eksempel hydrokortison og perorale antihistaminer. Heldigvis mange barn vil vokse det når de blir voksne, ifølge Google Health.

Hjem Rettsmidler

Prøv bading i en lunken bad med enten bakken havregryn eller en butikk-kjøpte eksem badebehandling som ett av aveeno å lindre symptomer. Unngå kløe utslett så mye som mulig. Bruk unscented, milde såper og vaskemidler for klesvask og bading, per Mayo Clinic.

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn


Hvis barnet ditt har høysnue, astma eller andre allergier, er han mer sannsynlig å utvikle eksem. Eksem kan være forårsaket av den samme type av svekket immunsystem som astma og allergier.

Høysnue

Høysnue er generelt en sesong lidelse som forårsaker kløe, irriterte øyne og nysing. Det kan være forårsaket av allergi mot pollen eller andre allergener som for eksempel mugg eller støv. Det rammer nesten én av tre personer, og noen ganger forsvinner som barnet blir eldre. Det kan også forverre andre tilstander, inkludert astma og eksem.

Eksem

Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en gruppe av hudirritasjoner som forårsaker rødhet og hevelse. Den beste behandling er å identifisere og unngå genet når det er mulig. Venstre ubehandlet, kan dermatitt utvikle seg til mer alvorlige hudsykdommer inkludert bakterielle infeksjoner.

Astma

Astma er forårsaket av innsnevring av luftveiene som fører fra lungene til halsen. Det angis av tungpustethet, kortpustethet, utvidet utpust og kronisk hoste. Akutte anfall kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. Identifisere miljømessige utløsere av astma og unngå dem.

Høysnue og astma

Respiratoriske effekter av høysnue kan føre til eller forverre astmaanfall. Mens høysnue kan være ekstremt irriterende, kan astmaanfall være skremmende. De føre til at barnet føler han kan ikke puste, og det er vanskelig å si om alvorlighetsgraden av et angrep vil fortsette å øke, eller om det vil avta. Det er flere medisinske rettsmidler for astma angrep inkludert inhalatorer. Snakk med legen din om astma hvis barnet har kronisk høysnue.

Høysnue og eksem

Irritasjon fra høysnue kan være kløende hud. Når et barn klør kontinuerlig, kan dette føre til infeksjon og betennelse eller eksem. Når barnet ditt har høysnue, gi dem en myk klut for å berolige kløe stedet for å la henne klø området. Dette vil redusere hudirritasjon og minske sjansene for barnet ditt å utvikle eksem.

Naturlig behandling for Baby Eksem

Naturlig behandling for Baby Eksem


Noen babyer utvikle kroniske utslett over ulike deler av kroppen som dukker opp som reddened patcher, med eller uten hevet støt. Ifølge MayoClinic.com, baby eksem eller atopisk dermatitt, er relativt vanlig hos barn under syv år. Heldigvis kan naturlige behandlinger være effektive for å redusere den irritasjon til barnet vokser fra tilstanden.

Diagnose

Din barnelege bør først diagnostisere eventuelle vedvarende utslett på barnets kropp for å utelukke andre sykdommer som lupus. Infantile eksem kan være brun-rød eller rød-grå, og det er sannsynlig å være kløende. Huden er i området av utslett kan fortykkes og sprekke eller skala. Hender og føtter er vanlige steder for baby eksem, samt inne i albuer og knær eller på stammen, nakke og ansikt.

Miljø

Barneleger ofte anbefale å ta naturlige skritt for å lette barnets irritasjon og kløe. Atopisk eksem er babyens reaksjon på allergener, og de mest vanlige allergener finnes i ditt eget hjem, babyens barnehage eller kjøretøyet. Eksponering for passiv sigarettrøyk kan utløse en baby eksem angrep, så vel som å puste i støv, dyr dander eller pollen. Sørg for at ditt hus og barnevakten hus er rene og røykfritt.

Fuktighet

Skru opp luftfukteren hvis barnet utvikler eksem i vintermånedene, når luften i hjemmet ditt blir tørr på grunn av overoppheting. Hvis du ikke har en luftfukter, vil en gryte med vann putre sakte på komfyren sette fuktighet tilbake i luften. Babyer med sensitiv hud kontrakt eksem lettere i tørre forhold.

Hudpleie

Tørr hud er mer utsatt for å utvikle barnet eksem. Hyppig bading tørker ut babyens sarte hud, så velger en rask svamp bad med rent varmt vann, hvis barnet ditt viser tegn på en begynnelse eksem utbrudd. Umiddelbart etter vask, påfør en allergi-fri fuktighetskrem til babyens hud for å holde på fuktigheten. Duft-free babyolje, brukes når huden fortsatt er fuktig, vil bidra til å forhindre nye utbrudd.

Aktuelt

Når barnet ditt har en fullverdig eksem utslett, trenger han trøst og en lindrende behandling som reduserer kløe og irritasjon. Se etter kolloidalt havremel å legge til sin badevannet. Kolloidalt havremel er finmalt havregryn som oppløses lett i vann. Alternativt kan du sette en liten mengde vanlig havregryn i blender og bland det før det blir et pulver. Bruk en halv kopp av kolloidalt havremel i en gallon av varmt vann.

Forebygging / løsning

Bli kvitt skrapete stoffer i nærheten av babyen. Ull fører hudirritasjoner, som gjør klær som er for stramt og ikke tillater barnet å bøye armene eller bena uten å klemme og skape en rødlig krøll. Ett hundre prosent bomull tepper og løse klær vil redusere risikoen for at barnet utvikler atopisk eksem.

Forebygge eksem hos babyer

Forebygge eksem hos babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som kan påvirke folk i alle aldre, inkludert babyer. Symptomene på eksem inkluderer kløe med røde eller brune skjellende flekker. Disse flekkene vanligvis vises på ansiktet, bak knærne og i crooks av albuene. Mens noen ganger årsaken til eksem aldri er kjent, er det antatt å være en genetisk kobling. Hvis du har eksem er det en god sjanse for at barnet kan utvikle det. Dette blir sagt, er det noen ting du kan gjøre for å forebygge eksem hos barnet ditt.

Foods

Noen eksemutbrudd er et resultat av en allergi mot mat. Se babyen din nøye som du introdusere nye matvarer og introdusere disse matvarene en om gangen, venter fem dager før du prøver den neste. Hvis barnet ditt bryter ut med eksem etter å ha prøvd en ny mat, unngå at mat for tiden. Hvis barnet ditt har hatt sammenhengende eksem fra en ung alder, kanskje hun har en allergi mot hennes formel eller noe som du spiser hvis du ammer. Snakk med legen din om alternative formler eller en mat eliminering diett for deg selv. Ikke introdusere nye matvarer hvis du prøver en annen formel eller eksperimenterer med ditt eget kosthold.

Unngå Irritanter

Unngå å utsette babyen for sterke kjemikalier og sterk varme, som begge kan føre til eksem. Vask babyens klær og sengetøy i en hypoallergenic vaskemiddel eller en som er fri for fargestoffer og parfyme. Ikke utsett ham for sigarettrøyk, kjemiske rengjøringsmidler eller parfyme.

Hudpleie

Vask barnet ditt med en såpe som er beregnet for babyer og bad henne i lunkent vann. Etter badet, klapp henne tørr og gi henne et spedbarn massasje med en fuktighetskrem, helst en som er parfymefri. Du kan legge litt hydrokortison krem ​​til fuktighetskrem for å bidra til å rydde opp og forebygge eksem.
Det er en ny studie som kom ut i tidsskriftet Pediatrics som viser legge en halv kopp blekemiddel til en full kar med vann og la barnet suge i ti minutter vil bidra til å rydde opp eksem og hindre symptomene på eksem hos babyer. Denne metoden, sammen med bruk av hydrokortison krem, bør diskuteres med ditt barns barnelege før du prøver det.

Seborreisk eksem hos babyer

Seboreisk eksem er vanlig hos babyer under ett. Det er ofte referert til som holder hetten fordi det som oftest forekommer i hodebunnen, men kan også påvirke andre deler av kroppen slik som bleieområdet. Denne tilstanden kan oppstå når barnet fortsetter å utskille fettete stoffer som var nødvendige i livmoren.

Utseende

Seboreisk eksem består vanligvis av fettete skalaer som er gulaktig i fargen med crusty flekker. Noen ganger huden blir tørr og flassende.

Berørte områdene

Cradle cap hovedsakelig påvirker hodebunnen, men det kan også oppstå bak ørene, i øyenbryn området, under armhulene eller i andre kropps bretter.

Behandling

Sjamponering babyens hodebunnen kan bidra til å redusere mengden av skalaer. Shampoo babyens hår daglig.

Fjerning av Scales

Det er ikke nødvendig å forsøke å fjerne skalaer eller flak. Men hvis du ønsker å fjerne noe av det fra babyens hodebunnen er det best å bruke en myk børste eller vaske tøy. Også masserer det berørte området med varm olivenolje kan hjelpe. La oljen på babyens hodebunnen i ca 15 minutter før du prøver å fjerne vekten. Vask barnets hår for å få oljen ut av håret hans.

Medisinsk behandling

I alvorlige tilfeller kan vugge cap trenger å bli behandlet med reseptbelagte sjampo eller en kortison krem.

Slik Cure Eksem i babyer

Slik Cure Eksem i babyer


Eksem er en hud tilstand karakterisert ved tørr, flassing og irritert hud. I noen tilfeller av spedbarn eksem, kan huden vises opphøyd, blemmer og sprakk. Sekret av blod og andre slim-lignende stoffer kan oppstå; i slike alvorlige tilfeller bør medisinsk behandling søkes. Uavhengig av alvorlighetsgraden i saken, bør alle spedbarn behandles umiddelbart og endringer i livsstil senere iverksatt for å opprettholde de behandlingstiltak.

Slik Cure Eksem i babyer

eliminere eksponering for irriterende. Enten oftere hvitvaske barnets sengetøy og klær for å eliminere bakterievekst og oppbygging eller eliminere all sengetøy og klær som ikke er 100 prosent bomull og fri for parfyme. Unngå alle parfymerte vaskemidler, og favorisere rengjøringsmidler med naturlige ingredienser.

Bade babyen i varmt vann (ca. 85 grader) to ganger daglig. Sug barnets kropp i tare og bentonitt leire. Ifølge Dr. R. Lincoln Graham, bør såpe unngås: "Såpe kan inneholde store mengder av alkali Fordi alkali fjerner de ømfintlige fettstoffer som brukes for å beskytte huden, dens overflate er igjen tørr og hard når såpe brukes, sprekker.. i huden, eksem og annen annen tilstand, gå fra vondt til verre. " I stedet for å bruke såpe, bruke naturlig hud vask eller suge barnet i varmt saltvann. Ifølge Shelleys Wellness Cafe nettsted, er varmt saltvann en utmerket erstatning for såpe og er like effektiv i rensing av huden.

Håndkle-tørke babyen forsiktig klappe ned berørte områder med en mykere touch. Følg med en uparfymert fuktighetskrem som shea smør; anvende smøret til kroppen i en sirkulær bevegelse. For mer avansert eksem, bruke uparfymert fuktighetskrem til fuktig hud; huden er myknet når den ikke er 100 prosent tørr og mer fullstendig absorberer fuktighet.

Bruk en 100 prosent naturlig (dvs. ingen steroider eller kortison) eksem behandlingskrem som Skin-e-Dip. Vurdert nummer én ved HowToTreatEczema.com hjemmeside. Ifølge nettstedet, er svært effektiv i å eliminere kløe, rødhet og betennelser i forbindelse med eksem og som i 2009 Skin-e-Dip, er nummer én rangerte og mest anbefalte eksem krem ​​tilgjengelig.

Snakk med legen din om å legge lin-frø olje til barnets kosthold. Spør om følgende oljer kan mate til din baby eller lagt til sine måltider: nattlysolje, svart spisskummen olje, sesamolje, hamp frø olje, gresskar frø olje, borage olje, solsikkeolje eller linfrøolje. Servering størrelse vil avhenge av alderen på barnet, og en lege bør konsulteres først.
Ifølge Dr. Paul Fleiss, forfatter av "Healing Psoriasis: The naturlig alternativ," eksem kan være et resultat av en mangel på essensielle næringsstoffer (hovedsakelig omega-3-oljer). I noen tilfeller kan tilsetning av disse oljer kurere eksem.

Bruk en soaking wrap. Sug en bomullsklut i varmt saltvann. Vri for å fjerne overflødig vann og legg over de berørte områdene. (Ikke dekk til barnets ansikt.) Tillat hvert klut til å sitte på huden i 30 minutter før du tar ut. Bruk et ikke-parfymert fuktighetskrem umiddelbart etter.

Bruk en aktuell anti-inflammatoriske medisiner eller anti-inflammatorisk reseptbelagte medisiner. Gjelde for de berørte områdene (dvs. flare-ups) eller bruke som anvist av lege.

Hint

  • Observere endringer i symptomer før du stopper eller fortsetter noen eksem medisinering. Bade babyen i varmt vann daglig som du behandler eksemet.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell før du bruker noen legemidler på en baby. Behovet for å oppsøke lege vil i stor grad forholde seg til alvoret i barnets tilstand. Foreldre bør fortsette med forsiktighet; imidlertid hevet, blemmer og sprukken hud er symptomatisk for mer alvorlig eksem.

Beste behandlinger for baby Eksem

Babyer har veldig sensitiv hud, noe som kan få lett irritert. Et utslett forårsaket av eksem kan være svært kløende og rød, men kan vanligvis bli tatt vare på enkelt. Med noen enkle trinn, bør hennes eksem være kortvarig.

Moisturizing Skin

Å bruke baby lotion rett etter å gi ham et bad vil bidra til å hindre hans huden tørker ut. Du bør også unngå å bruke boblebadet eller noen form for såpe eller badeprodukt som irriterer huden hans. Holde bad kort kan også bidra til å holde huden hans fuktig, siden et langt bad kan resultere i tørrere hud, noe som bidrar til eksem.

Unngå å lage riper

Kloring kan gjøre utslettet verre, samt øke risikoen for infeksjon. Det er umulig å forklare for en baby som hun trenger for å unngå riper, så du må finne måter å holde henne fra å skrape og bryte huden. Hvis du holder neglene klippe kort nok, bør hun være ute av stand til å skade seg selv ved å skrape. Votter er også tilgjengelig for å dekke hennes fingre og hindre henne fra å skrape seg selv.

Passende klær

Du bør unngå å kle barnet ditt i alle klær som er skrapete eller tettsittende. Disse klærne vil gni mot utslett og kan irritere den ytterligere. I tillegg bør babyens klær være lys nok til å hindre ham fra å bli for varm og svett. Det beste valget for barnet ditt i løpet av et eksem angrep er lett, løstsittende bomullsklær.

Betraktninger

Babyens lege bør vurdere et utslett som ikke går bort eller som blir verre. Noen babyer trenger medisiner for å kontrollere tørr, flassende og kløende utslett som oppstår med eksem. Kortison salver er tilgjengelige i både reseptfrie og reseptblokker, men du bør konsultere legen din før du bruker selv ikke-reseptbelagte medisiner.

Eksem hos barn bleieområdet

Ifølge barnelege og forfatter Dr. Sears, ca 10% av barn opplever eksem gang i løpet av barndommen. Eksem er vanligvis en mild betingelse for tørr, irritert hud. Det kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og når det vises i bleieområdet, er det spesielt utsatt for komplikasjoner.

Typer

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot tørr hud. Hvis huden ikke holdes fuktig, så det kan bli tørr, irritert og kløende. Hvis eksem vises plutselig og blusser opp etter en endring i vaskemiddel, kosthold eller miljø, kan det være en indikasjon på en allergisk reaksjon.

Identifikasjon

Symptomene på eksem er tørr hud, vanligvis i patcher, ofte med små forhøyninger eller annen rød, oser patcher. Eksem i bleieområdet er forholdsvis sjeldne. Hvis utslettet er bare i bleieområdet, er det sannsynligvis en bleie utslett, ikke eksem.

Time Frame

Eksem er svært vanlig i barndommen. Det kan begynne så tidlig som to måneder gammel, og det kan fortsette gjennom barneårene. Eksem i bleie-området er spesielt vanlig potte før trening, når bleien legger til irritasjon av huden. Gjennomsnittsalderen for pottetrening i USA er mellom to og tre år gamle.

Forebygging / løsning

Forebygge eksem ved fuktighetsgivende regelmessig. Når den har spredt seg til bleieområdet, holde bleier av så mye som mulig for å la huden luft ut. Unngå mulige allergener ved å se på barnets kosthold og bruk av milde, fuktighetsgivende såper. Hyppige bad i lunkent vann uten såpe vil tillate vann for å suge inn i huden.

Behandling

For alvorlig eksem, kan du behandle kløe med orale antihistaminer. Legen kan også anbefale kortison krem, som inneholder et steroid som vil redusere kløe. Imidlertid kan steroidet bli absorbert inn i blodet og forstyrre hormoner, og dette er mer sannsynlig å skje dersom steroidet er påført i visse områder, spesielt bleieområdet. Hvis du trenger å bruke en kortison krem ​​i bleieområdet, bruker den mildeste krem ​​tilgjengelig, og la bleien av for så lenge som mulig etter påføring. Slutte å bruke så snart utslett begynner å bli bedre.

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Ti prosent av barn utvikler eksem, i henhold til Nemours Foundation. Tilstanden forårsaker røde, kløende flekker av hud som kan sive eller blemme, og det skjer vanligvis i ansiktet og hodebunnen av spedbarn. Mens steroider og antihistaminer er ofte foreskrevet for å behandle eksem hos babyer, mange foreldre foretrekker å prøve hjem rettsmidler før du godkjenner medisiner som kan forårsake ubehagelige bivirkninger. Heldigvis finnes det en rekke måter å redusere kløe og inflammasjon uten å bruke medisiner.

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Hjem tiltak minske sjansene for skadelige bivirkninger

bade barnet bruker bare lunkent vann. Ta barnet fra badet før huden hans begynner å beskjære. Såpe bør bare brukes når det er nødvendig, da det kan tørke huden og forverre eksem.

Legg havremel flak til babyens bad for å bidra til å lette kløe. Sørg for at du spør babyens barnelege før bruk, og slutte hvis du merke en økning i kløe eller irritasjon.

Påfør en fuktighetskrem. Spre den rundt noen tørre områder av huden umiddelbart etter å ha tatt barnet ut av badekaret. Unngå å bruke duftende lotion.

Kle barnet i naturlige tekstiler. Bomull er best å oppmuntre luftsirkulasjon og lar hans huden puste. Hold deg unna ull og andre grove materialer, noe som kan øke kløe og inflammasjon.

Bruk kjølig komprimerer å lindre kløe og lindre betennelser. Du kan bruke de komprimerer flere ganger i løpet av dagen, etter behov.

Kjør en luftfukter i barnerommet om natten; Dette vil bidra til å holde huden hans hydrert. Bruk en kul-tåke luftfukter for å redusere risikoen for brannskader, og plasser luftfukteren på et sted trygt fra barn og kjæledyr.

Identifisere eventuelle allergener som kan utløse barnets eksem flare-ups. Vanlige allergiske triggere for eksem inkluderer kumelk, egg, peanøtter, hvete, soya, sitrus og fisk. Hvis du ammer, må du fjerne disse matvarene fra kosten for et par uker for å se om det er en forbedring i babyens tilstand.

Unngå å bruke tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ofte kan disse produktene irritere sensitiv hud og øke kløe.

Hint

  • Babyen eksem nesten alltid klarner opp av to år, ifølge American Academy of Dermatology.

Hva er årsakene til Infant Eksem?

Ifølge babycenter.com, om lag 20 prosent av babyer og barn lider av en form for eksem. Eksem er en hudreaksjon som vises på armer, ansikt og kinn som flekkete, røde, tørre områder. Mange ganger mindre eksem irritasjoner kan lett bli beroliget med kremer og andre tema kremer, men noen babyer lider av en tjene eksem angrep og må bruke en resept steroid salve.

Fakta

Det er usikkert hva som egentlig forårsaker eksem hos babyer. Det er en allergisk reaksjon, men ikke forårsaket av et bestemt stoff som pollen eller peanøtter. Eksem er genetisk og er gått ned slektslinjer. Mange babyer med eksem har foreldre eller besteforeldre med eksem, allergi eller astma. Babyen eksem kan utløses av mange variabler som varme, visse matvarer og vanlige allergier. De fleste babyer født med eksem vil vokse det av 2 år.

Forebygging

Det finnes måter å hindre en serve utbrudd. Bading babyen på et kjølig havremel bath daglig hjelper roe huden. Etter badet, klapp babyen tørke, etterlot noen fuktighet på huden, og deretter dekke barnet med en duft-fri lotion. Hvis babyen din har allergi, snakk med legen din om muligheten for å gi ham en daglig dose av et antihistamin. Bidra til å hindre et alvorlig utbrudd ved å holde barnet ditt ut av varme omgivelser og kle ham i løstsittende klær.

Behandling

Den vanligste behandlingen for å få en hånd på en eksem utbrudd er å gi barnet ditt et antihistamin som Benadryl. Hydrokortison krem ​​er en over-the-counter salve som hjelper berolige eksem. Noen ganger kan en barsk utbrudd krever resept steroide krem ​​for å tvinge huden tilbake til normal tilstand. Babyer er sjelden innlagt på sykehus for en eksem angrep.

Komplikasjoner

Hvis barnet ditt er allergisk mot katter, kan eksponering for en katt føre til eksem til å blusse opp og forårsake et bluss. Infant eksem som ikke umiddelbart behandlet med lotion eller et antihistamin kan raskt bli svært kløende og spredt over natten. I sin verste tilstand, kan eksem dekke en baby hele kroppen, produserer svært kløende, hovne og oser hud. I slike ekstreme tilfeller kan medisinsk intervensjon i et sykehus være nødvendig.

Identifikasjon

For noen barn en mat kan føre til et utbrudd, mens et annet barn kan påvirkes av varme, og enda en kan reagere på såpe, parfyme og vaskemidler. Hold et øye med barnet ditt og observere når hans eksem fungerer opp for å fastslå årsaken. Unngå slike situasjoner og behandle eksem så snart som mulig.

Hvordan holde Neck Baby Dry til Hjelp Eksem

Infant eksem er en hudsykdom som krever en lege konsultasjon. I tillegg er det en rekke at-home metoder du kan trygt øve som vil bidra til å begrense fakkel-ups og spredning av eksem. Key blant slik behandling er å holde babyens hud tørr og fri for langvarig eksponering for væsker. Men siden eksem er preget av tørr, kløende hud, er det også viktig å holde babyens hud riktig fuktes.

Hvordan holde Neck Baby Dry til Hjelp Eksem

Kontroller at babyen ikke er overopphetet og svetter. Kle barnet i bomull klær og sjekk for å sørge for at han ikke er for varmt. Gi barnet ditt et bad hvis hun blir overopphetet og svett.

Tørk barnets ansikt forsiktig etter at han sykepleiere, drikker noen form for væske, eller er siklende. Prøv å tørke bort væske før den når halsen hans. Vurdere å ha barnet ha på seg en smekke.

Endre babyens skjorte hvis det blir vått fra noe væske.

gi barnet lunken, korte bad. Bruk en mild såpe eller hoppe over såpe helt.

Bruk en fuktighetskrem umiddelbart etter badet til halsen og eventuelle berørte området. Dette vil holde på fuktigheten samtidig beskytte henne fra irritanter som spytt.

Hvordan behandle veldig vanskelig Eksem i en Baby

Babyen eksem er preget av lett irritert hud og tendens til å ha fakkel-ups av utslett med rød eller tørr hud. Dette vanlig tilstand rammer opp til 10 prosent av babyer og krever en lege omsorg. Arbeid med legen for å utvikle en multi tilnærming plan for å behandle babyens veldig vanskelig eksem. I tillegg til eventuelle resepter, vil du ønsker å bruke naturlig rettsmidler for å begrense fakkel-ups og lette barnets ubehag. Dessuten er det viktig å identifisere eventuelle årsaker til fakkel-ups. De fleste barn vil vokse fra denne tilstanden.

Hvordan behandle veldig vanskelig Eksem i en Baby

Planlegge en avtale med en lege eller hudlege. Prøv å ha legen undersøke babyen mens en blusse opp er oppstått. En krem ​​kan være foreskrevet for å begrense kløe og betennelse forårsaket av eksem. Disse kremene inneholder ofte hydrokortison eller et annet steroid. Bruk bare en krem ​​som er foreskrevet av en lege som lignende medisiner kan være for kraftig for babyens sarte hud.

Fukte babyens hud. Kjent barnelege William Sears, anbefaler MD å bruke en fuktighetskrem på baby, særlig de berørte områdene, to til fire ganger om dagen. Han deler at fuktig hud er nøkkelen i behandling av babyen eksem.

Gi barnet en lunken bad og unngå sterke såper. For spesielt vanskelig eksem, kan legen anbefale å begrense antall bad per uke. Foreldre ekspert Elizabeth Pantley foreslår å gi barnet en havremel bath hvis han er kløende fra et utbrudd. Det er havregryn produkter spesielt utviklet for tørr hud. Forsiktig klapp babyen tørr etter et bad og påfør en fuktighetskrem for å holde på fuktigheten.

Clip babyens negler kort. Dette vil holde babyen fra skrape seg selv og spre utslett. Vurder å bruke votter spesialdesignet for babyer å bære under søvn for å unngå riper. Bruk også klær som dekker armer og ben når det er mulig.

Bruk en kald komprimere til å lette barnets ubehag fra kløe.

Unngå mulige irritanter som kan forårsake bluss ups. Syntetisk sengetøy og klær kan irritere babyens hud, så bruk bomull i stedet. Også se opp for elementer som duftende kremer, såper, vaskemidler, boble bad, og solkrem. Opt for parfymefri og allergivennlige produkter. Svette og andre væsker kan også irritere baby. Sørg for at hun ikke overopphetes og gi en lunken bad hvis hun blir svett. Hold haken og halsen tørr fra spytt, melk og andre væsker. Støv, dyr, og fjær dyner er andre vanlige triggere.

gir et behagelig miljø. Limit babyens utsatt for ekstreme temperaturer som enten varme eller kulde kan både føre til at huden til å tørke ut. I stedet gjør at barnet har et fuktig miljø gjennom bruk av en luftfukter. Ifølge Sears, bør et hjem relative luftfuktigheten være mellom 25-40 prosent. Kjøp en fuktighetsmåler for å sørge for at hjemmet ditt er på et passende nivå.

amme babyen så lenge som mulig som morsmelk inneholder antistoffer som kan redusere alvorlighetsgraden av babyen eksem. Pantley aksjer som noen mødre faktisk bruker morsmelk som en aktuell salve og finner ut at det er antibakteriell og helbredelse for effekten av eksem.

Monitor barnets kosthold. Heidi Murkoff, forfatter av Hva kan man forvente det første året, anbefaler å gjøre dette under oppsyn av legen din. Målet er å eliminere noen matvarer som kan forårsake en blusse opp. Hold en food logg for å hjelpe spore eksem kviser i forhold til barnets kosthold. På samme måte kan en ammende mor holde styr på hennes diett for å se om noen matvarer hun spiser som utløser flare ups. Også må du vente i minst seks måneder før innføre faste stoffer, spesielt hvis din familie har en historie med matallergier.

Hint

  • Å se din dyre babyens hud irritert kan være vanskelig for foreldre. Sørg for å fokusere på sin gryende personlighet og indre skjønnhet.
  • Rådfør deg med barnets lege om behandling for eksem. Tilfeller forblir ubehandlet har resultert i permanent skadet hud.

Slippery Elm for Baby Eksem

Slippery Elm for Baby Eksem


Eksem er en familie av hudsykdommer som forårsaker at huden blir hoven, irritert, kløende og tørr. Eksem er mest vanlig hos spedbarn og permanent løser etter alder tre i omtrent halvparten av berørte spedbarn, ifølge MedicineNet.com. Glatte alm kan brukes som en aktuell behandling alternativ for å gi lindring for babyer lider med ubehagelig irritert hud.

Betydning

Det er anslått at 85 prosent av mennesker har en begynnende eksem før fylte fem, ifølge medicinenet.com. Eksem oppstår hos babyer av alle raser, er noe vanligere hos jenter enn hos gutter og de med hudens tilstand ofte lider av allergi eller astma.

Funksjon

Slippery Elm er en urtemedisin som kan brukes til å helbrede sår, byller, brannsår, og huden betennelser, for eksempel eksem. Det kan også tas oralt for å lindre hoste, sår hals, diaré og mageproblemer, ifølge University of Maryland Medical Center.

Natural Skin Wash

For å redusere hud betennelser, kombinere 1 ts. av glatte alm, 1 ts. Comfrey rot, 1 ts. hvit eik bark og 2 kopper vann og varme over middels varme til det begynner å koke. Småkoke i 30 minutter, deretter press faste stoffer fra væsken og la den avkjøles helt før du bruker til å vaske babyens hud, ifølge Nature Moms 'hjemmeside.

Sikkerhet

Selv om det finnes ingen dokumenterte vitenskapelige studier på bruk av glatte alm i babyer eller barn, er det generelt ansett som trygt, ifølge University of Maryland Medical Center.

Advarsel

Glatte alm bør ikke brukes på skadet hud eller åpne sår. Kontakt helsepersonell eller sertifisert herbalist å diskutere alle mulige risikoer og bivirkninger knyttet til bruk av glatte alm for behandling av eksem.

Produkter for Baby Eksem

Eksem er en vanlig hudlidelse som kan oppstå i babyer. Selv om det ikke er ansett som en allergisk reaksjon, er det noen ganger knyttet til allergener i en barnets kosthold, eller i mors diett hvis hun er amming. Eksem forsvinner vanligvis etter når et barn er fem år gammel, men i noen tilfeller vedvarer det inn i voksenlivet. Det er noen få produkter på markedet som er rettet mot lindrende rødhet og ubehag av eksem hos babyer.

California baby Super Sensitive Shampoo og Body Wash

California baby Super Sensitive Shampoo og Body Wash er mild og duft-free. Ifølge California baby hjemmeside, er dette produktet anbefales av ledende hudleger for pasienter med kjemisk overfølsomhet, duft intoleranse og eksem. Alle som har sensitiv hud kan bruke den om de er nyfødte babyer eller voksne. Det produktet finner du i de fleste lokale butikker som Target og Walmart, men kan også bestilles online via deres hjemmeside.

California baby Calendula Cream

California baby Calendula Cream er skånsom mot huden og er lavendel-duftende. Det er utmerket for bruk på milde bleie områder, kutt og skrubbsår og hudirritasjoner som eksem og vugge cap. Ifølge California baby hjemmeside, har kunder rapportert gode resultater i å bruke denne kremen i deres baby kamp mot eksem, kviser og andre hud følsomhet. Kremen kan kjøpes i butikker som Target og Walmart, og online gjennom California baby hjemmeside.

Aveeno Rensing Therapy Moisturizing Wash

Aveeno Rensing Therapy Moisturizing Wash er en uparfymert kroppsvask. Den inneholder kolloidalt havremel og emollients å myke opp og berolige irritert, tørr hud som er assosiert med eksem. Ifølge aveeno nettsted, en klinisk studie fant at mer enn 90 prosent av babyer viste forbedring i sine eksem symptomer når vaske ble brukt daglig. Vaske ble tildelt National Eksem Seal of Acceptance. Den kan kjøpes på de fleste apotek og butikker som CVS, Walgreens og Target, eller online på aveeno nettside.

Aveeno Eksem Therapy Fuktighetskrem

Aveeno Eksem Therapy Fuktighetskrem er en uparfymert lotion. Den inneholder rike emollients som umiddelbart lindre tørr, kløende, irritert hud forårsaket av eksem. Ifølge aveeno hjemmeside, en klinisk forskning studie fant at mer enn 90 prosent av babyer viste forbedring i sine eksem symptomer da produktet ble brukt daglig. Kremen kan kjøpes i de fleste apotek og butikker, for eksempel CVS, Walgreens og Target. Du kan også kjøpe kremen online på aveeno hjemmeside.

Lett Naturals baby Eksem Krem

Lett Naturals baby Eksem krem ​​er en duft-fri lotion. Det er helt naturlig og inneholder produkter som aloe, calendula og andre vitaminer. Den inneholder også rike kremer som er ment å målrette babyens eksem symptomer som tørrhet, kløe og rødhet. Lett Naturals baby Eksem krem ​​kan kjøpes i de fleste store apotek og butikker, inkludert CVS, Walgreens, Target og Walmart. Du kan også bestille den på nettet på Gentle Naturals hjemmeside.

Dyr og Eksem

Dyr og Eksem


Dyr kan gi kameratskap og er en kilde til samhandling og stress lettelse, spesielt for barn. Men for lider av eksem, er det ikke alltid mulig å holde et kjæledyr eller å vite hvordan man skal håndtere problemer som fører til eksem flare-ups. Å vite mer om hvilke typer kjæledyr som forårsaker flare-ups kan hjelpe deg å gjøre et informert valg.

Hva Eksem er

Eksem er en type kronisk eksem, en hud tilstand med symptomer som intens kløe, hevelse, utslett og rødhet i huden. Ytterligere hevelse og rødhet er ofte forårsaket av skrape, som også kan føre til sprekkdannelser, skorpedannelse eller skalering av huden. Mens årsaken til eksem er ukjent, har det vært knyttet til allergier og unormal respons fra immunsystemet. Allergener, hud irritanter og stress er andre årsaker.

Selv om det er forskjellige typer eksem, American Academy of Dermatology stater, "Ti til 20 prosent av barn og 1 til 3 prosent av voksne utvikler atopisk dermatitt, og er den vanligste typen eksem."

Eksem hos barn

The American Academy of Dermatology sier, "For 60 prosent eller mer, begynner atopisk dermatitt i løpet av første leveår, og minst 80 prosent har tilstanden før fylte 5. Mens sjeldne, atopisk dermatitt kan først dukke opp i puberteten eller senere."

Men de fleste barn vokse ut av eksem. Mange vise bedring etter alder 5 og eksem tendens til å rydde opp etter hvert som de vokser til tenåringer. Mens eksem ikke er forårsaket av spesielle allergier, barn med denne tilstanden har overfølsom hud og kan reagere på miljø allergener. Disse omfatter pollen, støvmidd og dander fra katter, hunder og fjær.

Hvordan Husdyr påvirke Eksem

Husdyr kan forårsake eksem flare-ups i noen lider på grunn av pelsen og skur hud (flass), som legger til mengden av husholdningenes støv. Alle pelsdyr er en mulig kilde til eksem flare-ups, som er fuglefjær eller avføring.

Noen mennesker opplever at deres kjæledyr ikke forårsaker symptomer, men ta kontakt med en annen hund eller katt kan forårsake fakkel-ups. Hvis fakkel-ups øke rundt kjæledyr, er det noen ting du kan gjøre for å forebygge eller redusere symptomene.

Hvordan å holde en Pet

Rengjøring av sengetøy, klær, møbler, tepper og sjamponering kjæledyret ukentlig kan alle redusere eller eliminere flare-ups. Men i alvorlige tilfeller kan dette ikke være nok. Noen mennesker opplever at det å ha en korthåret dyr som en puddel ikke påvirker deres eksem. Dette kan også holder for den "hårløse" katten rasen Sphynx. Men Sphynx katter trenger rutine bading fordi deres mangel på pels betyr at potensielle eksem utløsende proteiner bygge opp på huden deres. Uten pels, må dette bli vasket bort for hånd.

Ingen reaksjon

Det er dyr som ikke forårsaker en reaksjon i eksem lider, som fisk, skilpadder, øgler, frosker, slanger og edderkopper. Men slike kjæledyr trenger ofte spesifikke miljøhensyn (varmelamper, fôrings dyr / insekter eller hyppig tankrengjøring) og noen mennesker kan være motvillige til å bringe disse utradisjonelle kjæledyr i hjemmet.

Ansatte hos din lokale dyrebutikk kan bidra til å lindre dine bekymringer. Små slanger er sjelden farlig og frosker og skilpadder kan være morsomt å se på, selv om interaksjon er vanligvis best holdes på et minimum for kjæledyret helse. Øgler er et godt valg fordi de er interaktive (spesielt de større varianter) og vanligvis ufarlig. Noen arter, men produserer salmonella rundt munnen.

Eksem behandling med Cetaphil

Den mest vanlige type er en kronisk eksem brennende, kløende utslett kjent som atopisk dermatitt (AD). Mens AD har mange årsaker, er det ofte forbundet med tørr, sprø hud. Holde huden fuktig med oljebaserte produkter eller lotion kan bidra til å redusere ubehagelige symptomer. Cetaphil er et slikt hudlege-anbefalt produkt.

Betydning

Mayo Clinic bemerker at eksem er en langvarig betennelse i huden din. Det begynner ofte i barndommen og varer inn i voksenlivet. Egenomsorg tiltak, som for eksempel å unngå såper i favør av milde rensemidler og bruke kremer eller salver kan hjelpe lindre kløe.

Expert Insight

Cetaphil tilbyr "Restoraderm Skin Gjenopprette Moisturizer", som er formulert for eksem-utsatt hud, ifølge produsenten. Den inneholder fuktighetsgivende glycerins, lanolins og silikoner. Cetaphil fuktighetskrem er høy i petroleum, som også anbefales. Cetaphil produktene er fri for parfyme, parabener og mutter oljer - som alle kan være irriterende for huden.

Hudpleierutine

The National Eksem Association råder bruker kremer og petroleums baser, bruke dem til huden din i løpet av tre minutter bading med varmt vann. Cetaphil kan være en del av en Eksem lidende daglige hudpleie rutine.

Diet for Eksem i babyer

Diet for Eksem i babyer


Eksem er en vanlig hudlidelse som forårsaker røde flekker av kløende hud. Det kan være spesielt vanskelig på babyer fordi de ikke klarer å effektivt kommunisere deres ubehag. Mens eksem kan oppstå hvor som helst på kroppen, synes tilstanden vanligvis hos spedbarn på panne, kinn, underarmene, ben, hodebunnen og halsen. Det er flere årsaker til eksem hos babyer, men noen av de vanligste er matallergier som lett kan behandles ved endringer i kosthold.

Finne Trigger

Først må du finne mat allergi eller allergi utløser eksem hos barnet ditt. Hvis barnet ditt er ung og får flaske, er meieri den mest sannsynlige trigger. Mange barn har problemer med melkeprodukter som babyer og må være på soya formel, selv om de har en tendens til å vokse denne allergien. Hvis barnet ditt er allerede på fast føde eller ammet, vil du trenger å gjøre en eliminasjonsdiett. Ta en mat som du eller barnet er å spise og utelate den i minst en uke. Se babyens hud for å se om det er noen ekstra eksem utbrudd. Hvis eliminasjonsdiett ikke avsløre noe, snakk med legen din om å gjøre allergitester.

Utdanning

Når du har funnet mat trigger for eksem hos barnet ditt, må du snakke med barnelege og / eller en kostholdsekspert for å se om noen relaterte matvarer bør unngås. For eksempel vil et barn som er allergisk mot peanøtter noen ganger må unngå erter fordi de er i den samme maten familien (belgfrukter). Dessuten kan helsepersonell lære deg hvordan å lese mat etiketter og identifisere eventuelle andre navn for maten trigger.

Start Eksem Diet

Når du vet trigger og har lært hvilke matvarer for å unngå, ta disse matvarene ut av ditt hjem. Les alle etikettene på matvarene som du kjøper og unngå de utløsende ingredienser. Fortell venner, familiemedlemmer og barn-omsorg leverandører om barnets eksem relaterte diett og be dem om å sørge for at de ikke mate dem mat til babyen.

Andre forholdsregler

I noen babyer, men ikke alle, noen nær barnet må også unngå identifiserte eksem triggere. Matvarer som peanøtter og melk kan bo i og rundt munnen og hendene lenge etter at du har inntatt dem, og hvis du berører barnet, kan føre til en eksem breakout. Advare venner og familie om denne risikoen og spør hvem som helst håndtering barnet å vaske hendene og pusse tennene etter å ha spist disse matvarene.

Magnesium & Eksem

Eksem er en slags hud lidelse som vanligvis oppstår hos spedbarn og barn, men noen ganger voksne også, blir påvirket av det. Barna som er berørt av det blir fullstendig kurert når de oppnå voksenlivet. Eksem er ikke en alvorlig helselidelse, men det definitivt er irriterende og smertefull. Begrepet & ldquo, eksem & rdquo; indikerer ikke én bestemt sykdom i huden, men brukes vanligvis til å referere til alle lidelser i hud som involverer tørr, betent og irritert hud. Denne lidelsen er ikke smittsomt og kan kureres ved hjelp av riktige medisiner.

Symptomer

Det er nødvendig å identifisere sykdom før du starter et behandlingsregime. Visse symptomer på eksem inkluderer: Huden kan ha rødbrune flekker; huden blir tørr og kløende. I løpet av natten kløe øker; huden kan utvikle sprekker, blemmer og hvis dårlig smittet det blir purulent; og det berørte området av huden blir tykkere og blir rå å røre.

Årsaker

Årsakene til eksem eller dermatitt kan være både egenverdi samt extrinsic. Noen av de indre faktorer er magnesiummangel, svette og allergi og ytre faktorer er eksponering for visse kjemikalier, legemidler og bakterier. På grunnlag av disse to faktorene er eksem klassifisert i endogen eksem, eksem og eksogene kategorier eksem. Avhengig av graden av infeksjon, kan eksem være kronisk, akutt eller subakutt.

Magnesium

Det er ingen direkte korrelasjon mellom magnesium og eksem, men mangel på magnesium ikke passivt forsterke symptomene ved eksem. Magnesium er et vesentlig element av hvilken flere biokjemiske reaksjoner i kroppen er avhengig. Under slike omstendigheter, kan eventuelle avvik i sitt nivå forårsake symptomer til å blusse opp. Studien er litt komplisert, men et innblikk i om det kan hjelpe på effektiv behandling av eksem.

Forholdet mellom Eksem og Magnesium

Forholdet mellom eksem og magnesium kan oppsummeres i tre hovedpunkter.

Histamin produksjon stiger når det er magnesium-mangel forårsaker svelling av blodkar og utslipp av fluid inn i huden og underliggende vev. Dette resulterer i rødlig, flekkete og kløende hud som skjer for å være et klassisk symptom på eksem.

Magnesium er avgjørende for lipidmetabolisme som er ansvarlig for å tilveiebringe elastisitet og fuktighet til huden. Når det er en mangel på magnesium senker fettsyrene i huden forårsaker tørrhet. Det vanskeliggjør huden & rsquo; s beskyttende skjold gjør den mer utsatt for betennelser og irritasjoner. Således er den tørre usammenhengende betent hud, som skjer i eksem også på grunn av de reduserte nivåer av magnesium i kroppen.

Den mangel på magnesium i kroppen utløser også stressnivået. Det er et kjent faktum at stress har en tendens til å forverre symptomene ved eksem. På grunn av stress saltsyre (HCL) produsert av magen blir redusert som resulterer i B12-mangel i kroppen. B12 er svært viktig for å opprettholde helsen til vevet, og det også er ansvarlig for reparasjon av vev. Atopisk eksem er resultatet av B12-mangel, som i sin tur er forårsaket av den lave nivåer av magnesium.

Betraktninger

De forskjellige typer eksem-lignende allergisk eksem, eksem og seboreisk eksem har forverret symptomer hvis det er mangel på magnesium i kroppen. Magnesium fungerer som en immun-modulator og hvis mangel er håndtert så symptomene på eksem er bundet til å bli gjenopplevd.

Eksem Diet Secrets

Ifølge University of Maryland Medical Center, er eksem en kronisk hudsykdom som forårsaker en kløende, flassende utslett. Kosthold og livsstilsfaktorer direkte påvirke eller hemme eksem kviser. Graden av forbedring fra kosthold endringer varierer sterkt fra person til person. Visse dårlige matvarer som inneholder mye sukker kan også øke alvorlighetsgraden av eksem kviser fordi sukker og andre matvarer er direkte knyttet til betennelse i kroppen.

Spis Foods høy i Omega-3-6 Fatty Acids

Ifølge University of Maryland Medical Center, både omega-3 og omega-6 fettsyrer bidra til å forbedre helsen til huden, noe som kan redusere forekomsten av eksem. Disse fett hjelpe huden ved å redusere inflammasjon i kroppen. Du kan få omega-3 og 6 fettsyrer fra flere mat kilder - inkludert tran, egg og laks. Andre kilder til sunt fett inkluderer kveite, solsikkefrø, Seabuckthorn bær og linfrøolje.

Cook dine matvarer med kokos eller olivenolje i stedet for margarin fordi begge disse sunne oljer er høy i omega-3 fettsyrer. Noen av fett er ødelagt gjennom kokeprosessen, men du kan fortsatt få litt næring fra disse matvarene. Maten kan også opprettholde den nærings kvalitet hvis du spiser disse oljene rå. Dryss olivenolje på salaten.

Unngå behandlet sukker

"Fitness" magasinet sier at et høyt sukkerinntak kan føre til betennelse i kroppen. Unngå alle typer behandlet sukker - som hvitt sukker og brunt sukker - og kunstige søtningsmidler, slik som høy fruktose mais sirup. Du kan ha små mengder naturlig sukker i frukt, men unngå å drikke fruktjuice. Spise hele frukten hjelper kroppen å fordøye naturlig sukker på grunn av fiber inneholdt i frukten. Unngå å spise hvit ris, pasta eller hvitt brød, fordi disse matvarer konvertere til sukker i kroppen.

Spise rå frukt og grønnsaker

Spis fem eller flere rå frukt og grønnsaker daglig. Frukt og grønnsaker er høy i næringsstoffer, som vitamin C, A og kalsium. Disse næringsstoffene bidrar til en sunn hud som også kan redusere betennelse. Cooking maten ødelegger noen av vitaminer og mineraler i maten. Spis salater ofte og prøve å omfatte frukt eller grønnsaker i hvert måltid i løpet av dagen.