Digidexo.com

Fast & Sunn Vekttap

En vellykket vekttap plan tar utdanning, besluttsomhet og viljestyrke. Reduser størrelse ved å lære hvilke matvarer du bør spise og hvilke du vil unngå, som er den mest effektive treningen for vekttap og hvordan hydrering spiller en viktig rolle i å slippe vekt. Slash kaloriinntaket, og sette ditt vekttap mål å få resultater raskt.

Drikk vann

Vann er en viktig komponent til vekttap fordi det fremmer sunn nyrefunksjon. Leveren tar seg av å holde stoffskiftet i gang, mens på samme tid, overvåking nyrene. Leveren omdanner lagret fett til energi. Imidlertid, når nyrene er vann-belastede, har leveren til å overta nyrefunksjon fordi nyrene ikke virker så effektivt. Dette fører til at leveren til å bremse metabolisme og fett-konvertering.

Hvor mye vann er nok til å generere vekttap? Den gamle standarden 64 gram vann hver dag er tilstrekkelig. Dette beløpet holder nyrene okkupert slik at leveren din kan fortsette å pumpe stoffskiftet. Hvis du blir lei av å drikke vann, prøve å legge en skive sitron eller drikker ingen kalori smakstilsatt vann.

Løfte vekter

Styrke og vekttrening utvikler muskelmasse som forbrenner kalorier --- selv under hvile. Tre pounds av muskler forbrenner 120 kalorier i løpet av resten, og arbeider ut med lett til middels vekter forbrenner opptil 10 kalorier per minutt.

Du trenger ikke å være en bodybuilder for å dra nytte av muskel. Bare trene med vekter eller gjøre styrke-trening gjennom pilates eller yoga tre eller fire ganger i uken vil bidra til å tone og stramme musklene dine.

Øke resultatene dine, og inkluderer 45 minutter med kardio trening i din styrketrening rutine for maksimal kaloriforbrenningen. Løpe, gå eller sykle din vei til vekttap.

Spis frukt og grønnsaker

Fiberrike matvarer hjelpe deg å miste vekt fordi mange high-fiber matvarer er lav i kalorier, men fylle deg opp raskere.

Fiber-tett matvarer inneholder hvetekli, bønner, brokkoli, spinat, epler og grapefrukt. Spis fem på seks frukt og grønnsaker porsjoner per dag, som betyr at du trenger for å få greener (og rødt, oransje og gult) til hvert måltid.

Gå ned i vekt raskt ved damping, steking eller spise frukt og grønnsaker rå. Unngå topping dem med sauser eller fritering dem fordi det vil legge uønsket fett og kalorier. En velsmakende måte å spise kokte grønnsaker er med en teskje olivenolje og en dæsj havsalt å hente ut den naturlige smaken av grønnsaker.