Digidexo.com

Hvordan å gjøre en optisk Alignment

Hvordan å gjøre en optisk Alignment


Den enkle handling å ta brillene av og sette dem tilbake på fører til at rammer for å komme ut av stilling. Løse briller er vanlig og rammer til slutt sitte skjevt når du konsekvent ta dine rammer av med bare én hånd. Mens det er best å ha en optiker eller optiker justere briller, er det mulig å gjøre en optisk innretning på dine rammer hjemme. Du kan lage flere typer justeringer som hjelper dine rammer passer bedre.

Hvordan å gjøre en optisk Alignment

Rett ut Frame

•  Ta på deg brillene og se på deg selv i speilet. Sjekk om brillene sitter nivå. Øyet skal være sentrert i hver linse og toppen av rammen skal være en rett linje som er parallell til og med med øynene.

Fjern rammene fra ansiktet for å justere en skjev ramme. Juster templet, den delen av rammen som hviler på øret. Hvis den venstre linsen er for høy, bør du holde fronten av rammen med venstre hånd og med fronten av rammen mot venstre, ta tak i venstre templet. Med høyre hånd, veldig lett bøye venstre templet opp mot taket. Dette må gjøres veldig forsiktig for ikke å bryte hengslet av rammen.

Flytt høyre tinning opp hvis du høyre linsen er høyere enn venstre. Etter justering plassere rammene på igjen og se på deg selv i speilet igjen. Gjenta tempelet bevegelsen som trengs til rammen sitter rett i ansiktet ditt.

Stram skruene

Pakk et lite håndkle rundt linsene for å beskytte mot skader. Bruk en liten skrutrekker, for eksempel en gullsmed skrutrekker, for å stramme tempel skruene.

Plasser kanten av rammen på et bord eller disken mens du strammer skruene for å holde rammene stødig.

6. Åpne og lukke templene et par ganger for å sørge for at skruene er stramme.

Juster Nose Pads

Flytt nosepads hvis rammer har justerbare neseputer på broen. Sett rammen på og ser i speilet.

Fjern dine rammer fra ansiktet og vinkel hver nosepad så puten hviler jevnt på nesen.

Dekk linsene med et lite håndkle hvis du bruker tang til å flytte nesen putene. Elektrodene er festet til forsiden av rammen med en liten metallarmen. Grip armen med slutten av tang og bevege armen inntil puten er i den vinkelen du trenger for puten å hvile komfortabelt på nesen.

Hint

  • Templer og nese pads kan bryte enkelt. Flytte og bøye dem med ekstrem forsiktighet og i små, forsiktige bevegelser for å unngå skade.