Digidexo.com

Hvordan Reverse Brain Svinn i Alzheimers

Hvordan Reverse Brain Svinn i Alzheimers


Alzheimers sykdom er en progressiv, degenerativ sykdom som ofte resulterer i demens, et vidt begrep for symptomer knyttet til en nedgang i kognitiv evne. Fysisk, Alzheimers sykdom fører til hjerneceller til å krympe eller forsvinne. Disse celler blir erstattet av plakk, tette flekker på hjernen. Nyere studier har funnet at det er måter å reversere hjernen krymping forårsaket av Alzheimers.

Bruksanvisning

•  Gjøre noen form for aerobic trening hver dag. Aerob trening motvirker hjernen krymping ved å utvide hippocampus, en del av hjernen som spiller en stor rolle i korttidsminne og romlige relasjoner. I Alzheimers sykdom, er hippocampus den første regionen til hjernen for å lide krymping. Øvelse også stimulere vekst proteiner som stimulerer veksten av nye hjerneceller.

Hjernetrim. Lære nye ferdigheter, gjør ord gåter og engasjere seg i en aktivitet som krever deg til å tenke. Ved å utfordre hjernen din, få deg nye dendritter å vokse. Noe som betyr flere kontaktpunkter i hjernen og bedre hjernefunksjonen.

Forbli sosialt aktiv. Studier har funnet at eldre mennesker som samhandler med andre, utenfor sin nærmeste familie, har mindre plakk i hjernen enn de som er mindre sosiale.

Praksis stressmestring. Delta i yoga, eller andre former for avslapping for å redusere mengden av plakk i hjernen og omvendt hjernen svinn forbundet med Alzheimers sykdom.

Tips og advarsler

  • Spør legen din for å vurdere dine medisiner hvis du lider av Alzheimers sykdom. Mange medisiner foreskrevet for tilstander som vanligvis påvirke eldre mennesker inneholder glukokortikoider. Studier har funnet at glukokortikoider kan føre til akselerert hjernen krymping i Alzheimers pasienter.