Digidexo.com

10 tips for å miste vekt Fast

10 tips for å miste vekt Fast


Å miste vekt er et mål for mange mennesker i USA. Nyttårsfors består ofte av vekt-tap mål, og å miste vekt er ofte et samtaleemne, typisk blant kvinner. Å miste vekt bør gjøres trygt, men det er et par måter å miste en rimelig mengde vekt raskt.

Drikkevann

Ifølge Mayo Clinic, drikke minst åtte glass vann eller annen væske i døgnet. Men mange væsker er høy i kalorier, slik som melk, juice og soda; disse vil hindre vekttap når forbrukes i store mengder. Å drikke nok vann vil bidra til å redusere væskeansamlinger, fordi kroppen vil beholde væske når den ikke får de væsker den trenger.

Kalorier og fett

Brenn flere kalorier enn forbrukes er en metode for å miste vekt som virker for mange mennesker. Også matvarer som inneholder mye fett er vanligvis høy i kalorier, ifølge en artikkel på familydoctor.org, så det er en god idé å holde seg borte fra mye fett matvarer når du prøver å gå ned i vekt.

Ikke hopp over måltider

Mens det er viktig å kutte kalorier når du prøver å gå ned i vekt, er det også viktig å ikke sulte kroppen din. Å spise hyppige små måltider gjennom dagen vil bidra til å holde kroppen din ut av sult modus. Når legemet går inn i sult modus, har den en tendens til å oppleve igjen i vekt. På netwellness.org, påpeker Dr. Shirley Kindrick at målet bør være å spise mellom fire og seks små måltider om dagen for å unngå sult.

Reduser Natrium

Redusere saltinntak for å miste vekt er lik å drikke mer vann. Natrium fører til vann oppbevaring, noe som vil føre pounds å bo på kroppen. Å holde seg borte fra høye natrium matvarer, holde seg borte fra mange av de lettere mat, siden de er ofte fulle av natrium.

Økning Fiber

Mange high-fiber matvarer som havregryn, frukt og grønnsaker er ikke bare full av fiber og andre næringsstoffer, men også de fyller. Å fylle opp på disse matvarene vil redusere sjansen for snacking på mindre sunn mat. Fiber er også kjent for å hjelpe til med fordøyelsen.

Spis frokost

Frokost er uten tvil den viktigste måltidet på dagen. Spis en velbalansert frokost kort tid etter å ha våknet opp. Ifølge Mayo Clinic, spise frokost reduserer sult senere på dagen. Også, hoppe over frokosten kan øke kroppens insulinrespons, noe som øker fettlagring og vektøkning.

Trening

Kardiovaskulær trening i minst 30 minutter til en time noen dager i uken er nyttig. Brenne flere kalorier enn du forbruker vil mest sannsynlig være en av de mest effektive måtene å miste vekt. Også, trene regelmessig vil øke stoffskiftet, noe som kan hjelpe til å brenne flere kalorier selv etter at du er ferdig med å trene.

Få nok søvn

Hvor mye søvn du får om natten kan påvirke vekttap eller gevinst. Ikke får nok søvn kan føre til overspising, fordi kroppen er på jakt etter energi. Ifølge Mayo Clinic, folk trenger et gjennomsnitt på sju til åtte timers søvn om natten.

Moderat Vektløfting

Selv når målet er ikke å bulk opp og få mer muskelmasse, løfte moderate vekter et par ganger i uken er nyttig i å miste vekt. Ifølge thedietchannel.com, jo ​​mer muskler i kroppen har, blir mer fett brent, fordi muskelen er en aktiv vev, mens fett er ikke.

Rimelig mål

Vekt-tap mål bør være rimelig. Når laget rimelig, mål ofte møtt. Kortsiktige vekt-tap mål bør ikke settes for høyt, fordi det kan føre til usunn resultater. Fokus på bedre kosthold og trening mål, og vekten vil gå av på et sunt tempo.