Digidexo.com

Hvordan kjøpe Vitamin B17

Vitamin B17, som er et annet navn for amygdalin (Laetrile er en renset form), har blitt brukt til å forebygge og behandle kreft på verdensbasis. Funnet i frukt groper, rå bitre mandler, og andre planter som hirse og bønnespirer, er cyanid antas å være kreft drepe sammensatte i amygdalin.

Hvordan kjøpe Vitamin B17

Kjøpe Vitamin B17

•  Kjøpe B17 tabletter fra helsekostbutikker:

FDA tillater ikke informasjon om potensielle medisinske fordeler av vitamin B17 for å bli lagt ut eller selges i det samme området hvor forsyninger av B17 kosttilskudd er solgt. Derfor bør du huske eller ta skriftlig dosering informasjon med deg til din lokale helsekost butikk (se "tips" for ytterligere informasjon).

Kjøpe B17 Tabletter Online:

Det er lett å finne selgere av B17 på Internett ved å gjøre et søk etter "kjøpe vitamin B17." Sjekk plasseringen av produsent og forskning selgeren hvis mulig. Laetril fra Mexico har blitt funnet å inneholde bakterier og andre stoffer.

Kjøp av mat kilder til vitamin B17:

Raw aprikoskjerner (sju til ti om dagen) er antatt å være den beste naturlige kilde til vitamin B17 (kjøp på nettet hvis du ikke kan finne dem i din lokale helsekost butikk). Andre kilder er linfrø og linfrøolje, bygg, rå bitre mandler, lima bønner, mung bønnespirer (ca. en kopp utgjør en god porsjon B17) og hirse.

Hint

  • Til tross for mangel på FDA-godkjenning, en bevegelse i alternative medisinske kretser hevder at vitamin B17 er effektiv i forhindring og behandling av kreft. Denne leiren hevder grunnen ingen kontrollerte kliniske studier har blitt gjennomført på Laetrile er farmasøytiske selskaper har ingen insentiver til å betale for forskningen, siden amygdalin er tilgjengelig i matvarer som kan kjøpes på Rimi. Dosering informasjon: "The Nature of Cancer" av Dr. Ernst Krebs er mye sitert i den alternative medisinske miljøet som en kilde til vitamin B17 dosering informasjon. Han anbefaler 100 mg tabletter om dagen for kreftforebygging og 500 mg daglig (to 100 mg tabletter 3 ganger om dagen) for kreftbehandling. 500 mg dose kan gi kvalme og mageproblemer. Det kan være gunstig å starte med en mindre dose og jobbe opp til 500 mg i løpet av et par uker.
  • Ifølge National Institutes of Health National Cancer Institute, anekdotiske rapporter og laboratorie og dyrestudier utført på Laetrile viser lite bevis for at det er effektivt i behandling av kreft. Det er ikke godkjent av FDA. Potensielle bivirkninger inkluderer: oppkast, hodepine, svimmelhet, blå utseende hud fra oksygenmangel, leverskader, lavt blodtrykk, sagging øvre øyelokk, nerveskader forårsaker problemer med å gå, feber, mental forvirring, koma og død.