Digidexo.com

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

Diabetes kan være en alvorlig medisinsk tilstand hvis det ikke er riktig overvåket. I tillegg til regelmessig trening og sjekke ens blodsukker, bør en diabetiker person også spise en sunn meny skreddersydd for å møte behovene til en diabetiker person. Selv om dette kan være tidkrevende og forvirrende, programmer er tilgjengelig på nettet for å hjelpe til med å planlegge en diabetiker meny. Det er nå mulig å lage en personlig, sunn og deilig diabetiker meny online.

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

Hvordan lage en personlig Diabetic Menu Online

•  Lag en liste over mat du liker. På dette stadiet, ikke vær opptatt av den ernæringsmessige verdien av måltider. Dette er et viktig skritt fordi en person er usannsynlig å holde seg til en meny som ikke er velsmakende og tiltalende.

Lær om de ernæringsmessige behovene til en diabetiker person. En diett lav-sukker er vanligvis hva som er anbefalt for en person med diabetes. Den sukkerinntak bør være likt fordelt utover dagen for å sikre blodsukkeret holde seg stabilt. I tillegg bør glykemisk indeks (GI) brukes for å finne ut hvilke matvarer har glukose som bryter ned raskt versus hvilke matvarer har glukose som bryter ned sakte. Jo lavere GI-stillingen, jo langsommere glukose bryter ned.

Endre måltider du opprinnelig oppført for å gjøre dem mer diabetiker-vennlig etter å lære om de ernæringsmessige behovene til en diabetiker person. For eksempel, hvis du ønsket å ha en bit av hvit toast med syltetøy til frokost, som kan endres til en skive grov toast med sukkerfri syltetøy å være en mer passende måltid for en diabetiker person. Ta kontakt med en registrert kostholdsekspert (RD) hvis du finner deg selv sliter med å skape egnede måltider.

Listen måltider i en online meny planleggeren, som for eksempel My Pyramid eller endre livet med diabetes (se Ressurser). My Pyramid vil tillate deg å planlegge måltider og se deres ernæringsmessige informasjon. Endre Livet med diabetes vil tillate deg å planlegge måltider og gi forslag til å møte behovene til en diabetiker person.