Digidexo.com

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt


Selv om alle vet at grønnsaker er sunt og fordelaktig, liker ikke alle grønnsaker. Heldigvis skjønt, grønnsaker er lett å kle opp og maskere smaken av. Slip grønnsaker til noe annet, blande dem med frukt til å dekke smaken og ha dem med dip. Jo mer friske grønnsaker du kan innlemme i kostholdet ditt, jo bedre. Til dette punktet, FDA nylig skiftet slagord fra "5 a Day" til "Flere Matters."

Hvordan å innlemme grønnsaker i kostholdet mitt

•  Finn ut hva du gjør og ikke liker. Mens nesten alle sier: "Jeg liker ikke grønnsaker!" de er faktisk overrasket når de ser på fakta. Finn en omfattende liste over grønnsaker og sirkle dem du liker. Legge listen på kjøleskapet. Lover å spise ekstra av hva du liker og å prøve en ny veggis en måned.

Legg en saus til grønnsaker. Bruk dressing eller peanøttsmør å maskere smaken. Smelt ost over grønnsaker å legge til smaken.

Bland grønnsaker til noe annet. Legg mashed gulrøtter til potetmos. Du vil ikke være i stand til å smake forskjell, selv om potetene vil være en morsom farge. Barn vanligvis elsker mat som er en annen farge enn den burde være. Bland rå spinat i en frukt smoothie. Det endrer ikke smaken, bare farge, og frukt maskerer smaken av spinat. Legg grønnsaker til supper, stuinger eller aksjer.

Bruk krydder og urter. Mange mennesker liker ikke blandness av grønnsaker. Urter og krydder kan hjelpe sparke smaken faktor opp litt. Cook grønnsaker og kjøtt sammen for å legge smak til begge!

Hint

  • Minimer bruken olje. Det er ekstremt høy i caloriea og legger ikke mye smak.