Digidexo.com

Hvordan kan jeg Heal en øreflippen infeksjon?

Hvordan kan jeg Heal en øreflippen infeksjon?


Ear piercing er en populær hobby, men kan ha negative bieffekter som infeksjon. Hvis det er tegn på en alvorlig infeksjon, bør du gå se legen din umiddelbart. Men du kan prøve et par ting på egen hånd i mer milde tilfeller.

Hvordan vet jeg om øret er infisert

Øreflippen infeksjoner kan vanligvis bli oppdaget av rødhet og hevelse. Hvis du legger merke til dette på øret, og øret gjør vondt også å ta på, er det en ganske godt tegn på at du har en infeksjon av noe slag. Se legen din er den sikreste og mest pålitelige måten å håndtere situasjonen, men hvis smertene ikke er for alvorlig, kan du prøve et par ting på egen hånd.

Behandling av infeksjon

Mange ørebetennelser vil kurere seg selv gitt det infiserte området hvis de holdes rene. De fleste leger vil selv anbefale dette løpet av handlingen for å starte ut. Men hvis infeksjonen ikke rydde opp med tiden, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve før du går videre til mer alvorlige tiltak.

Det første du må gjøre er å vaske av det infiserte området ved hjelp av hydrogenperoksid. Hvis symptomene ikke minske i løpet av en dag eller to, prøv å bruke varmt saltvann i stedet. Bland vann med en liten mengde salt til å starte på, som for mye salt kan bare gjøre situasjonen verre. Bruk en vanlig ikke-jodinneholdende salt. Epsom salt eller havsalt vil fungere. Iodized salt kan også gjøre infeksjonen verre. Bruk en naturlig bomullsdott å bruke saltvann blandingen til det infiserte området, og deretter sørge for å tørke det berørte området grundig. En varm komprimere vil fungere godt for dette.

Andre tiltak

Et par av matvarer kan bidra til å rydde opp en infeksjon litt raskere. Prøv å spise mat med høyt vitamin C og sink. Hvitløk er også en utmerket naturlig infeksjon fighter.

Husk, hvis infeksjonen gjør rydde opp raskt på egen hånd, kontakt lege!