Digidexo.com

neseblod barn ørebetennelse

Tilbakevendende ørebetennelse

Mellomøret infeksjoner, teknisk kjent som mellomørebetennelse, er den vanligste årsaken for barn å se legen. I de fleste tilfeller er det ingenting å bekymre seg for. Noen ganger, skjønt, utvikler dette vanlig sykdom inn i et stort problem hvis barnet ditt holder får tilbakevendende infeksjoner. Du bør være klar over behandlingsalternativer og mulige komplikasjoner.

Identifikasjon

En mellomøret infeksjon er en betennelse i øret bak trommehinnen. Det begynner med forkjølelse eller influensa symptomer, og etter noen dager, barnet utvikler smerter i øret hans. Han vil sannsynligvis ha en feber mellom 100 og 104 grader, og du kan se gulaktig eller klar væske drenering fra øret hans. Et spedbarn med en ørebetennelse vil gråte mye og dra på øret hans. Et eldre barn vil være i stand til å fortelle deg hans øre vondt. De fleste barn vokser deres tendens til å utvikle dem etter alder fem.

Tilbakevendende ørebetennelse betyr barnet ditt holder får ørebetennelser med perioder med helse i mellom. Det er generelt definert som tre infeksjoner innen seks måneder eller 04:56 infeksjoner i året.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket av en hevelse i Eustachian rør som forbinder mellomøret til baksiden av halsen. Denne svelling kan være forårsaket av et virus eller bakterier, eller ved å allergener. Barn med astma eller allergi er mer utsatt for ørebetennelser, som er barn i barnehage. Andre faktorer som øker barnets risiko for ørebetennelser er eksponering for passiv røyking og mating med flaske.

Eustachian rør forlenge og bli mer rigid som barnet vokser, noe som gjør ørebetennelser mindre vanlig.

Behandling

I mange tilfeller er den beste behandling for å la infeksjonen gå sin gang. Med legenes bekymring over bakterier vokser resistente mot antibiotika, er det mange ikke forskrive antibiotika så ofte som de pleide. Ditt barns ørebetennelse bør klare i løpet av to uker. I mellomtiden kan du gi ham paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte, eller bruke varme til de berørte øret.

Hvis barnets øre infeksjon er alvorlig eller tilbakevendende, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotika som amoxicillin. Ditt barns smerte bør forsvinne i løpet av få dager, men sørg for at han tar hele kurset av antibiotika. I noen tilfeller av tilbakevendende ørebetennelser, kan legen forskrive en daglig dose av forebyggende antibiotika for å avverge fremtidige infeksjoner.

Barn med tilbakevendende ørebetennelser kan ha nytte av en vaksine. FluMist kan bidra til å hindre ørebetennelse ved å øke immunitet i slimhinnene. For barn over en alder av to som har hyppige ørebetennelser, er Pneumovax ofte anbefalt. Spedbarn med tilbakevendende ørebetennelser kan få hjelp fra en vaksine som heter PNCRM7.

Kirurgi

Hvis ditt barns ørebetennelse ikke rydde opp med antibiotikabehandling, eller hvis barnet er utsatt for tilbakevendende ørebetennelse, kan legen anbefale kirurgi. Myringotomy innebærer å gjøre et lite snitt i trommehinnen og bidrar til å hindre fremtidige infeksjoner. En nyere prosedyre, kalt OtoLAM, bruker en laser til å lage små hull i trommehinnen.

Legen kan anbefale tympanostomy, vanligvis kjent som å ha rør innlegge. Dette krever narkose. Legen vil plassere en liten tube inn i øret for å drenere væske som har bygget opp over flere måneder. Røret vil til slutt falle ut på egen hånd.

Advarsel

Mens sjeldne, er det mulig for barn med alvorlige, tilbakevendende ørebetennelser å utvikle hørselstap. Dette kan føre til tale forsinkelser og problemer med å lære å lese. Tilbakevendende ørebetennelser bør aldri bli ignorert.

Botemidler for en baby ørebetennelse

I løpet av det første året av livet, babyer er utsatt for mindre forkjølelse som ofte kan føre til ørebetennelse. Som sine små kropper bygge opp immunitet mot felles miljømikroorganismer, kan forkjølelsesliknende symptomer. Slimet som forårsaker lunger under en kald kan ofte migrere til babyens ører, hovedsakelig Eustachian rør, hvor bakteriene begynner å formere seg og infisere dette følsomme delen av øret. Ørebetennelse er smertefullt, men behandler dem er vanligvis ganske enkel.

Symptomer

Når babyer er for ung til å fortelle foreldrene hva som plager dem, kan det være frustrerende å prøve å dekode rop og kroppsbevegelser for å finne roten av årsaken til ubehag. Heldigvis, i tilfelle av øreinfeksjoner, er det ikke vanligvis er vanskelig å bryte koden. Et skingrende skrik, uvanlig fussiness, manglende matlyst, feber og slite i øret (e) er ofte nok til å signalisere at barnet kan være lider av en øreinfeksjon.

Behandling

Mens mange ørebetennelser vil klare seg på egen hånd, er det lurt å besøke barnets lege hvis barnet utvikler en ørebetennelse i løpet av det første året. Legen vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika medisiner som vil drepe av bakterier i øret og fjerne infeksjonen. Den antibiotika vil vanligvis kommer i flytende form som du vil administrere til barnet ditt med en pære sprøyte inn i munnen for at det skal svelges.

I tillegg til en resept antibiotika, legen vil trolig anbefale at du behandler barnets feber og ubehag med en over-the-counter smertestillende medikamenter som er formulert for babyer, for eksempel Spedbarn 'eller Barnas Tylelonol eller Spedbarn "eller Barnas Advil.

Antibiotika-resistente bakterier

Siden øret infeksjoner er vanlig blant spedbarn og småbarn, leger er ofte litt forsiktige når det gjelder forskrivning av antibiotika til barn med gjentatte ørebetennelser. Over tid, kan bakteriene begynner å bli resistente mot vanlig foreskrevet antibiotika, noe som gjør ørebetennelser (og andre sykdommer) forårsaket av disse såkalte "superbugs" vanskeligere å behandle konvensjonelt. På grunn av dette, mange foreldre velger å se om barnas ørebetennelser lindre på egen hånd uten bruk av antibiotika. I mange tilfeller gjør de.

Hvis du eller legen din bestemmer seg for å vente med å administrere antibiotikabehandling, det er skritt du kan ta for å lindre barnets smerte og fart langs utvinning. Administrasjonen av Infants 'eller Barnas Tylenol eller spedbarn' eller Barnas Advil kan bidra til å redusere smerter og få ned babyens feber. I tillegg varmt (ikke varmt) komprimerer over øret kan bidra til å løsne tykt slim og la det renne ut av øret, noe som kan bidra til å lindre infeksjonen.

Hvis babyens feber er mer enn 100,4 grader i mer enn to eller tre dager, er det på tide å ta ham med til legen. Mens de fleste tilfeller av spedbarn ørebetennelse gjøre klart på egen hånd, er det best å feile på siden av forsiktighet på dette punktet og få profesjonell medisinsk behandling.

Hjem rettsmidler for øreinfeksjoner med barn

Et barns ørebetennelse kan behandles uten antibiotika når tilstanden ikke er alvorlig. Hjem behandlinger kan være effektive i å håndtere barnets ubehag. Herbal behandlinger er ofte brukt til å behandle milde betingelser, men du bør alltid konsultere lege før administrering av noen urter til et barn.

Naturlig rettsmidler

Varmt vann holdes mot øret, er et hjem rette for en ørebetennelse som kan lindre smerte og ubehag. En varm flaske med vann er en metode for å påføre varme til området for å stoppe smerten. En gammeldags fremgangsmåte til påføring av varme er en varm pose av salt.

En annen teknikk å bruke for ørebetennelse hos barn er Valsalva manøver. Har barnet ditt ta et dypt pust og hold den. Som du samtidig klype neseborene, har barnet blåse nesen forsiktig. Blåser for hardt kan skade trommehinnen. Denne teknikken åpner rørene i ørene og kan gi en viss lindring fra infeksjon symptomer.

Herbal behandlinger

Herbal behandlinger og medisiner er ikke uten kontrovers. Diskuter urte behandlinger med legen din før du prøver noen av dem for ditt barns ørebetennelse. De fleste urter er ikke farlig, men det amerikanske Food and Drug Administration ikke vurdere sin effektivitet.

Bland en pasta med løk pulver og varmt vann og bruke den til utsiden av øret. Bruk denne behandling for å lindre smerte.

Varme hvitløk olje og anvende noen dråper på innsiden av øret. Hvitløk brukes ofte for sin antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.

Bruk Johannesurt olje på en øreinfeksjon å redusere betennelse.

Ved å søke hjelp

Oppsøk lege hvis barnet har høy feber og sterke smerter med en ørebetennelse. Dette kan være et tegn på komplikasjoner. Ta med barnet ditt til en lege umiddelbart med noen tegn til feber, selv om ingen andre symptomer er til stede.

Når øreverk eller infeksjon er ledsaget av en alvorlig hodepine eller stiv nakke, kan det være et tegn på en alvorlig tilstand, og bør vurderes av en lege. En lege bør sjekke symptomer som oppkast eller kvalme så vel når barnet ditt har en ørebetennelse.

Når hjemme rettsmidler ikke lindre smerte eller ørebetennelse løser ikke innen et par dager, ta barnet til lege.

Smoking & øreinfeksjoner

Smoking & øreinfeksjoner


Mest sett i små barn, ørebetennelser vanligvis stammer fra noen form for viral infeksjon. Voksne normalt ikke opplever mellomøret infeksjoner, men når en infeksjon oppstår, kan det være ganske smertefullt. Røyking kan øke smerten og forlenge helbredelsesprosessen.

Funksjoner

Prøv ditt beste for å redusere risikoen for sykdom. Enhver type forkjølelse eller influensa som kan forårsake overflødig væske til å bygge i områder som forbinder øre, nese og hals har potensial til å forårsake en ørebetennelse. Væsken fører de smale passasjer i øret for å hovne opp, som fører til smertefull brennende følelse de fleste pasienter opplever.

Symptomer

Har legen din undersøke din indre øret. Symptomer på ørebetennelse hos voksne er smerter i øregangen, feber og svak hørselstap. Legen kan diagnostisere problemet.

Røyking

Ikke røyk. Sigarett og sigar røyk forårsake irritasjon i nese og svelg, utløser økt produksjon av slim. Dette slim gir et vekstmedium for bakterier som normalt ikke ville overleve i kroppen. Tilstedeværelsen av utenfor bakterier øker risikoen for en ørebetennelse.

Betraktninger

Begrense passiv røyking eksponering. Det har potensiale til å øke risikoen for en ørebetennelse, spesielt hos spedbarn og små barn. Disse aldersgruppene er allerede utsatt for bakterieinfeksjoner fordi deres immunforsvar er underutviklet.

Forebygging / løsning

Hold barnet ditt sunt og borte fra syke barn for å hindre ørebetennelse. Vaksinere barna til å bidra til å øke sin immunitet mot virus. For voksne kan ta en over-the-counter allergi medisin bidra til å redusere hevelse når de opplever kaldt symptomer.

Advarsel

Bestemme din løpet av behandlingen. De fleste ørebetennelser klare seg på egenhånd. Noen ganger, er en antibiotika foreskrevet for å fremskynde helbredelses. Under enhver omstendighet av behandlingen, bør du ikke røyke mens lider av en øreinfeksjon.

Alvorlig Neseblod hos barn

Neseblod forekommer ofte i barndommen og som regel ender kort tid etter at de begynner. Men noen neseblod er alvorlige og kan vare mer enn 20 minutter. Slike neseblod kan kreve medisinsk intervensjon.

Årsaker

Neseblod kan oppstå når et barn har en kald eller bihulebetennelse. Også barn med allergi er mer tilbøyelige til å ha neseblod. Neseblødning kan også være et resultat av neseplukking eller nesen traumer.

Betraktninger

Neseblod er vanlige og generelt er ikke en indikasjon på en alvorlig tilstand. Men hvis barnet ditt plutselig begynner å ha hyppige neseblod eller om han begynner å bli neseblod etter begynner en ny medisin, diskutere neseblod med barnets lege. I sjeldne tilfeller kan hyppige og alvorlige neseblod være en indikasjon på en alvorlig tilstand som en blødning lidelse eller leukemi.

Hjem Behandling

Hvis barnet ditt har en alvorlig neseblødning, bør du sette henne i fanget. Fortell henne å lene seg fremover bare litt. Du bør da bruke en klut eller papir å klype barnets nesebor sammen. Fortsett å bruke milde press i 10 minutter. Når 10 minutter er opp, sjekk for å se om blødningen har sunket. Hvis ikke, gjenta for ytterligere 10 minutter. Hvis blødningen fortsetter etter 20 minutter, bør du oppsøke lege.

Advarsler

Ikke la barnet ditt ligge ned fordi blodet kan deretter reise til halsen og utløse oppkast. Også, må du ikke sette bomull baller inn i hans nese.

Medisinsk behandling

Alvorlige neseblod kan kreve medisinsk intervensjon. Barnets lege kan gjelde sølvnitrat til kilden til neseblødning å stoppe det. Dessuten kan medikamenter bli administrert via nesedråper. Slike medisiner stoppe neseblødning ved forårsaker blodkarene seg sammen.

Forebygging

Neseblod ofte oppstår når det indre av nesen blir tørket ut. Ved hjelp av en luftfukter om natten og bruke saltvann nesedråper kan bidra til å forhindre innsiden av nesen tørker ut. Nosebleeds som oppstår som et resultat av allergier kan forhindres ved å behandle allergier med medisiner.

Neseblod hos små barn

Neseblod er vanlig hos små barn, og de er sjelden alvorlig, ifølge American Academy of Pediatrics. Neseblod kan se verre enn de faktisk er. Mesteparten av tiden, blir bare en liten mengde av blod tapt.

Hva skjer

Blood begynner å strømme fra en eller begge neseborene når et barn får en neseblødning. Hvis blodet renner ned i halsen fra baksiden av nesen, kan barnet også spy.

Vanlige årsaker

Irritasjon fra forkjølelse, allergi, gastroøsofageal refluks, tørr luft eller giftige gasser kan føre til neseblod i små barn, ifølge AAP. Blødninger kan også oppstå etter en skade, nese plukking eller blåser nesen hardt.

Behandling

The AAP anbefaler å ha barnet sitte eller stå med hodet lent litt fremover. Etter å ha ham forsiktig blåse nesen (hvis han kan), klem den nedre delen av nesen sammen i 10 minutter uten å slippe den. Gjenta dette trinnet igjen hvis nødvendig.

Hva skal unngås

Har du ikke barnet ditt ser opp eller legge seg ned. Ikke legg noe inn i nesen.

Advarsel

Oppsøk lege hvis blødningen vedvarer etter 20 minutter, eller hvis barnet har en hodepine, et fremmedlegeme i nesen, andre blødninger eller blåmerker. Få hjelp med en gang hvis barnet blir blek, svett eller ikke svarer.

Hva er årsakene til ørebetennelse hos barn?

En mellomøret infeksjon er en vanlig sykdom hos spedbarn og små barn, og er lett behandles med antibiotika. Å vite årsakene kan hjelpe deg å unngå mer hyppige infeksjoner hos barnet ditt.

Virusinfeksjon

Øreinfeksjoner ofte følger en virusinfeksjon, for eksempel en vanlig forkjølelse. Slimhinnen i barnets mellomøret svulmer fra infeksjonen, slik at væske til å hope bak trommehinnen.

Obstruksjon

En ørebetennelse kan være et resultat av en hindring fra hevelse i Eustachian rør som forbinder nesen til mellomøret. Fluid kan bli fanget i mellomøret og forårsake en infeksjon.

Adenoids

Hvis ditt barns adenoids smittes de kan hovne opp og legger press på Eustachian rør og tillater væske til å samle i mellomøret.

Immune System

Fordi immunforsvaret hos små barn ikke har fullt utviklet, det gjør dem mer utsatt for sykdommer og infeksjoner.

Risikofaktorer

Barn som er på en økt risiko for ørebetennelser inkluderer de mellom 6 og 18 måneders alder, de i gruppe barnehage og babyer som er matet en flaske mens du ligger nede, noe som kan gi melk til å flyte tilbake i det indre øret, i henhold til Nasjonalt nettverk for Child Care. Eksponering for sigarettrøyk eller høye nivåer av luftforurensning kan også øke barnets risiko for ørebetennelser.

Betraktninger

Øret infeksjoner kan resultere i kort eller lang sikt hørselstap, og muligens en sprukket trommehinne, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å søke medisinsk behandling omgående.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn


Fordi babyer og barn har kortere Eustacian rør enn voksne, og fordi deres Eustacian rør er på et grunnere vinkel, de er mye mer utsatt for ørebetennelser enn tenåringer og voksne. Kompliserer problemet for et spedbarn eller småbarn er det faktum at han ikke kan fortelle deg hva som gjør vondt. Selv om du kan sikkert se etter tegn - som fussiness eller trekke på ørene - det er best å gjøre alt du kan for å forebygge ørebetennelser hos spedbarn og småbarn. Hvis du mistenker en ørebetennelse, men ta med barnet ditt til en lege med en gang.

Hvordan forebygge ørebetennelse i spedbarn / småbarn

•  Unngå røyking i hjemmet ditt, eller la noen andre til å røyke i hjemmet eller i nærheten av spedbarn eller småbarn. Eksponering for sigarettrøyk øker risikoen for ørebetennelse.

Hold barnets eksponering for alle med forkjølelse eller influensa til et minimum. Ørebetennelser ofte følger en øvre luftveissykdom, og immunsystemet av en baby eller småbarn er ikke så effektiv som det av en ungdom eller voksen.

amme babyen. Amming er assosiert med en lavere risiko for ørebetennelser hos babyer og småbarn, muligens på grunn immun-system boosters stede i morsmelken.

4 Før barnet ditt i en litt oppreist stilling. Dette er vanligvis ikke et problem for småbarn, som sitter opp for å spise, men i et spedbarn, kan ligge flatt å spise forårsake melk til basseng nær Eustacian rør, slik at en yngleplass for infeksjon.

Ha en eneste omsorgsperson se babyen din når du ikke kan, eller - hvis en barnehage situasjonen er nødvendig - se etter det minste overfylt barnehage du har råd. Jo mer overfylt barnehage, er sannsynlig å utvikle flere forkjølelser og andre infeksjoner spedbarn eller småbarn, og jo større er risikoen for ørebetennelse.

Vask hendene før du håndterer din baby eller smårolling, og oppfordre andre til å gjøre det samme.

Hint

 • Sørg for å alltid la barnet vaske hendene før de spiser
 • Gi barnet frukt og grønnsaker for å hjelpe øker deres immunsystem
 • Unngå røyking områder
 • Unngå crowed barnehage

Ørebetennelse hos barn

Øret infeksjoner er praktisk talt universell blant små barn. The National Institute of Health sier den vanligste typen av ørebetennelse er bak trommehinnen i mellomøret (akutt otitis media). Dette betyr at området er betent og infisert. Når en ørebetennelse vedvarer på ubestemt tid eller når symptomene kommer og går, det heter kronisk mellomørebetennelse. Øret infeksjoner er en av de viktigste grunnene til foreldre tar sine barn til legen.

Mellomøret infeksjoner

Når en mellomøret infeksjon er akutt, blir væske og slim kort låst inne i mellomøret. Ved kronisk mellomørebetennelse, forblir disse klare, glatte stoffer fast i øret, selv etter at infeksjonen forsvinner. Dette gjør det lettere for nye infeksjoner til overflaten.

Hvorfor barn er utsatt for ørebetennelser

Ifølge Mayo Clinic, barn under 3 år er mest utsatt for ørebetennelser. Faktisk, sier Mayo Clinic 75 prosent av barn i denne aldersgruppen opplever minst ett øre infeksjon. Rørene som fester mellomøret til innsiden av nesen (Eustachian rør) er kortere og mer horisontal hos spedbarn og små barn. Dette gjør det vanskeligere for væske til å renne fra øret.

Symptomer

Mellomøret infeksjoner kan være ganske smertefullt. Hvis barnet ditt er for ung til å snakke, kan han gråte og bli irritabel. Barnet ditt kan også være i stand til å høre svake lyder og har problemer med å sove på grunn av smertene. Noen ganger en gul eller hvit væske renner fra øret.

Behandling

Flertallet av ørebetennelser rydde opp naturlig uten hjelp av antibiotika. The American Academy of Pediatrics anbefaler antibiotika forskrives bare for infeksjoner som fortsetter utover noen få dager. Den AAP sier utstrakt bruk av et antibiotikum bidrar til veksten av antibiotika-resistente organismer. Legen din kan forskrive lammende øredråper hvis barnet ditt hadde det vondt.

Mulige komplikasjoner

I noen få tilfeller kan trommehinnen briste når det er for høyt trykk legges på mellomøret. De fleste rupturer gro naturlig i løpet av måneder

Øret rør

I noen tilfeller kan det være fordelaktig øre rør hvis væske forblir fanget i øret i flere måneder. Det er mulig at den blokkerte væske kan føre til hørselstap eller hindre utvikling av tale. Rørene lufte ørene og hindre væske buildup. Ear rør er kirurgisk satt inn gjennom en liten åpning gjort i hver trommehinne. De har en tendens til å falle ut av seg selv etter noen måneder.

Forebygging øreinfeksjoner

Det er mange måter å bidra til å forhindre ørebetennelse. Amming øker et barns immunitet mot forkjølelse og ørebetennelser. Sørg for at barnet er riktig vaksinert og ofte vasker hendene. Det bidrar også til å holde barnet unna folk som er syke.

Hvordan behandle ørebetennelse hos småbarn

National Institutes of Health (NIH) si at øret infeksjoner, også kalt mellomørebetennelse, er de vanligste sykdommer hos babyer og barn. Symptomer på en øreinfeksjon i småbarn kan omfatte en økning i gråt, slite på eller dra i ører, øre drenering og problemer med å sove. De fleste ørebetennelser klare seg på egen hånd og krever litt mer enn palliative tiltak.

Hvordan behandle ørebetennelse hos småbarn

Behandle en pjokk ørebetennelse

•  Gi pjokk en over-the-counter smertestillende. Paracetamol bidrar til å lindre smerte og redusere feber, og ibuprofen hjelper med smerte, feber og betennelse. The Mayo Clinic foreslår å gi barnet reseptbelagte øredråper med en bedøvelse som numbs øre til ytterligere å behandle smerte fra infeksjon. Varm dråpene litt før de legges i barnets ører. Legge barnet på et flatt underlag med den infiserte øret vendt oppover.

Legg en varm komprimere over øret for å lindre smerte. Den varme og fuktighet vil føle beroligende. Barnelege Dr. William Sears antyder også å plassere en dråpe varm, ikke varmt, oliven, grønnsaker, eller hvitløksolje i ørene som en beroligende tiltak. Test temperaturen på din egen arm først.

•  La barnet få litt søvn. Et barn med en ørebetennelse vil føle deg bedre raskere når lov til å hvile mer enn vanlig. Tilby ekstra væske for å hjelpe infeksjonen klart raskere og hindre dehydrering fra feber.

Spill med pjokk. The Mayo Clinic antyder distraherende en våken, men irritabel barn med aktiviteter som høytlesning og alderstilpassede spill.

Gå til en lege hvis du mistenker at din pjokk har en ørebetennelse som ikke rydde opp innen 72 timer. The American Academy of Family Physicians foreslår å vente i tre dager før du ser en lege så lenge barnet er over 6 måneder gammel, er ellers frisk, og har bare milde symptomer. CDC sier at mens de fleste øreinfeksjoner ikke krever antibiotika, kan legen din fortelle deg om medisinering er nødvendig. Hvis ørebetennelser er tilbakevendende, kan kirurgi til sted rør i ørene være nødvendig.

Hint

 • For å hindre ørebetennelse hos småbarn, avstå fra å utsette barnet ditt for passiv sigarettrøyk og holde pjokk up-to-date med vaksinasjoner.
 • Alternative behandlinger, for eksempel homeopati og kiropraktikk behandlinger, ikke har vært tilstrekkelig undersøkt, derfor Mayo Clinic anbefaler ikke disse praksis for behandling av ørebetennelse hos barn.

Tegn på allergisk rhinitt i et barn

Allergisk rhinitt, eller høysnue, er en tilstand der irriterende stoffer som pollen, støv, mugg og røyk årsaken neseproblemer som somle lenger enn en kald. Mens han bodde med allergi er ikke morsomt, kan betale oppmerksomhet til skiltene hjelpe barnet ditt med å leve et sunt og lykkelig liv. Nøkkelen til dette er å vite hva som utløser barnets symptomer og hvordan du effektivt behandle dem. Hvis de er sesongmessige allergier, ofte barnelege vil foreslå en over-the-counter antihistamin. Hvis de er flerårig, kan legen anbefale å se en allergolog som kan finne ut nøyaktig hva barnet ditt er allergisk mot og foreslå et kurs i behandling, som kan omfatte allergi skudd.

Nasal Issues

Nysing, rennende nese og snufsende er vanlige tegn på allergi. Andre nasale problemer inkluderer neseblod, nesetetthet, dryppende nese (hvor drenering fra nesen går ned på baksiden av halsen), puster gjennom munnen og forstørret adenoids. Drenering fra en rennende nese og nysing er generelt klart når du arbeider med allergisk rhinitt. Dersom barnet bor med allergier ubehandlet, kan disse problemene føre til snorking og søvnapné.

Ear Issues

Barn med allergisk rhinitt kan ha hyppigere ørebetennelser fordi nesegangene og bihulene blir overbelastet og sikkerhetskopiere inn i ørene. Barn kan også klager over at deres ører er kløende.

Øyeproblemer

Et barns øyne kan være vassen, kløende og kan utvikle hyppige infeksjoner som øyekatarr, også kjent som rosa øye. Dette skjer fordi bihulene og nesegangene blir blokkert med lunger og føre til en opphoping av slim.

Søvnforstyrrelser

Søvn kan bli forstyrret hos pasienter som arbeider med allergisk rhinitt på grunn av søvnapné og snorking. Både søvnapné og snorking er forårsaket av hyppig nesetetthet. Over tid, nesegangene bli betent permanent. Denne mangelen på søvn kan føre til dårligere på skolen, atferdsproblemer og problemer med fokus på oppgaver. Noen barn opplever også sengevæting og søvnløshet, i henhold til barnesykehuset i Boston.

Lengre varig Infeksjoner

Barn med allergisk rhinitt har en tendens til å ta lengre tid å komme seg fra virus og bakterieinfeksjoner som forkjølelse og bihulebetennelse i henhold til barnesykehuset i Boston. Dette kan skje fordi nesegangene er kronisk betent og tar lengre tid å tømme ut slim. Barn kan også utvikle betennelse i mandlene oftere, noe som fører til mandlene og adenoids blir fjernet. Dette skjer fordi mandlene og adenoids blir betent eller forstørret over tid ved drenering nedover baksiden av halsen og kronisk eller hyppig nesetetthet.

Andre reaksjoner

Noen barn kan ha problemer med astma i tillegg. Dette kan presentere som hyppige hosteanfall, tungpustethet eller begrenset pust.

Virkningene av veksthormoner hos barn

Hypofysen, en ertestor kjertel i bunnen av hjernen, utskiller veksthormonet som forårsaker at et barn å vokse høyere. Da pakkboksen ikke utskiller nok naturlig veksthormon, vil et barn ikke nå normal høyde. Mens barnets kropp vil utvikle seg i riktig forhold, vil han sannsynligvis være kort. Det er andre komplikasjoner fra underproduksjon av veksthormon, særlig beinmasse underutvikling. Stort sett er det de sosiale ulempene ved å være kort som forårsaker noen foreldre til å vurdere bruken av en mann gjort hormon som kalles Human Growth Hormone (HGH) for barnet sitt.

Årsaker til underproduksjon

Unormal utvikling av hypofysen i utero kan forårsake hypopituitarisme, eller veksthormonmangel. Skade på hypofysen av traumer, for eksempel en hodeskade, sykdom eller en svulst kan forårsake et barn til å slutte å vokse med en normal hastighet. Nyresvikt, diabetes, AIDS, Turner syndrom og Prader-Willis syndrom er alle lidelser som kan påvirke hypofysen naturlige funksjon. I noen tilfeller er det ikke kjent årsak.

Diagnose og behandling

Ifølge Human Growth Foundation, et barn som er i samme høyde som barn to eller flere år yngre, eller hvis vekstkurve er unormal, bør vurderes av en lege.
En detaljert historie om hennes vekstmønster fra fødselen, vil noen familiehistorie med sen pubertet sammen med sin medisinske historie evalueres. Et røntgenbilde av hånden og håndleddet, kan pålegges å sammenligne bein utvikling til alder og høyde utvikling. En blodprøve kan utelukke skjoldbruskkjertelen, gastrointestinal eller nyrerelaterte sykdommer som årsak til hennes tregere enn normal vekst.
Under omsorg av en pediatrisk endokrinolog, er HGH administreres over en periode på to til fire år eller inntil barnet har nådd en normal høyde. De to hormoner som oftest gis ved injeksjon, er Somatrem eller somatropin.

Postive effekter

HGH kan hjelpe barn vokse til en normal høyde. Den normale høyde utvalg for menn er 5 fot 7 syv inches til 5 meter 11. For kvinner er det 5 meter 2 til 5 meter 6. Injeksjonene administreres 06:57 ganger i uken. Veksten er vanligvis synlig tydelig etter 3-4 måneders behandling. Veksttakten vanligvis avtar over tid, men barnet vil fortsette å vokse. Foreldre rapporterer ofte en reduksjon i sine barns kroppsfett (et mønster vanligvis sett i normalt utviklings barn) og en økning i appetitt.

Komplikasjoner og bivirkninger

Komplikasjoner av HGH er hodepine, endring i hjerterytmen, ørebetennelser, hørselsproblemer, svimmelhet, synsproblemer og nervøsitet. En lege bør kontaktes så raskt som mulig hvis noen av disse utvikler seg. Sjeldne komplikasjoner som også krever øyeblikkelig legehjelp omfatter smerte eller hevelse på injeksjonsstedet, smerter i hofte eller kne, en slapp, eller kvalme og oppkast.
Vanlige bivirkninger er influensalignende symptomer, forstoppelse, søvnvansker, tap av matlyst, vektøkning og tetthet i brystet.

Effekter på barn med fungerende hypofyse

Høyde oppfattes som en fordel både sosialt og i friidrett, og det er debatt om bruk av HGH til på barn som kan falle på kortere enden av normal høyde rekkevidde.
Det er potensial for alvorlige komplikasjoner. HGH i en menneskekropp allerede produserer nok naturlig veksthormon kan føre til unormal vekst i hjertet, lungene og leveren, åreforkalkning og utvikling av diabetes eller hypertensjon hos ellers friske barn.

Hvordan hjelpe et barn gjenopprette fra en mandlene

Mandlene er vanligvis fjernes hvis et barn har reccurring betennelse i mandlene eller ørebetennelse, eller lider av søvnapné. En mandlene er utført under narkose. Dette poliklinisk prosedyre er ganske rask og pasienten vanligvis går hjem samme dag. Stingene er ikke nødvendig, men smertene under utvinning kan være alvorlige. Forvente bedring å ta 10 dager.

Hvordan hjelpe et barn gjenopprette fra en mandlene

•  Begynn smertestillende medikamenter og administrere doser som anbefalt. Det er viktig at du holder deg i forkant av smerter i den første uken og ikke la medisinen slites av til det punktet at barnet er i sterke smerter. De fleste leger anbefaler å gi medisinen i løpet av natten slik at barnet ikke våkner opp i ekstrem smerte.

Sørg for rikelig med kald væske og sørge for at barnet drikker på jevnlig basis for å unngå dehydrering. Har en rekke juice og sportsdrikker tilgjengelig. Hvis barnet nekter å drikke noe, prøve å suge på isbiter, is spretter eller popsicles.

Serve myk mat til smerten er borte. Bananer, Jell-o og pasta er gode valg. Hvis alt barnet vil spise er is eller pudding så det er bedre enn å nekte å spise i det hele tatt. Prøv å få barnet til å spise mer på gode dager, noe som kan bli etterfulgt av en dårlig dag.

Plasser en luftfukter i nærheten av barnet, særlig om natten for å lindre ubehag.

Hold barnet borte fra andre syke. Halsen er svært utsatt for infeksjoner under helbredelsesprosessen.

Ring lege hvis det oppstår problemer, slik som høy feber, blødning eller symptomer på dehydrering.

•  Gå tilbake til legen for den planlagte etter operasjonen checkup.

Hint

 • Har filmer og andre aktiviteter planlagt at en sengeliggende barn kan gjøre for å holde sitt sinn av smerte.
 • Få resept på smertestillende medikamenter fylt før operasjonen slik at du kan gå rett hjem og gi den første dosen med medisin.
 • De fleste barn vil gå ned i vekt fordi det er for smertefullt å spise etter en mandlene, men deretter raskt få den tilbake.
 • Ikke bli overrasket om de første par dagene er relativt smertefri og deretter smerten blir mer alvorlig. Noen leger bruke en langtidsvirkende bedøvende å få hjelp til første smerte. Også smerten nivået kan øke som halsen begynner å gro.
 • Ikke gi barnet ditt harde, sprø eller krydret mat.

Hvordan å holde barna friske i vinter

Hvordan å holde barna friske i vinter

Barn og vinteren går sammen som peanøttsmør og syltetøy. De fleste barna kan ikke vente på den første snøen til å bygge en snø fort eller ake ned naboens bakken. Men for foreldre, kan vinteren bringe på en ekstra porsjon bekymring. Her er noen tips for å holde barna friske og trygt i vinter.

Hvordan å holde barna friske i vinter

Ward Off Sykdom

•  Har barnet ditt vaksineres hvert fall med dagens influensavaksine.

Sørg for at barnet vasker hendene ofte for å unngå å bli syk. Han bør vaske opp før du spiser og etter bruk av toalettet, dele leker, hoste og blåser nesen.

Kontroller barnet får nok søvn for å hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner.

Serve barnet næringsrik mat for å øke sitt immunsystem.

Bruk en kul-tåke luftfukter i barnets soverom hvis han er forkjølet eller har en tendens til å få neseblod.

Hold Barn Sikker Outdoors

Gi barnet ditt en matbit før du drar utenfor. Kalori boost vil bidra til å gi kroppen energi i kaldt vær.

Vær oppmerksom på temperatur og vind chill. Holde barnet inne hvis temperaturen er under 10 grader Fahrenheit.

Kle barnet ditt i lag, med en mer lag enn du ville ha selv. Begynn med lange underbukser, en turtleneck eller skjorte og en gamasje, en genser og deretter en frakk. En vanntett øverste laget er best.

9. Ikke glem en lue som dekker ditt barns ører, men glem om et skjerf, som kan være en kvelning fare. En nakke gamasje er bedre.

Hold et ekstra tørr par hansker på hånden slik at barnet kan handle i sine våte de og bo utenfor litt lenger.

Sjekk på barna regelmessig når de er utenfor. Bedre ennå, leke ute med dem. Du vil ha førstehånds kunnskap om værforholdene og dele på moroa.

Hold Kids Safe på helligdager

Legg uknuselige elementer på de lavere grenene av juletrær.

13 Må lys og lys ut av et barns rekkevidde.

Vær ekstra forsiktig med varmeovner. Følg instruksjonene for bruk nøyaktig, og ikke la barnet ditt til å ta på den eller være alene med den.

15. Vær oppmerksom på ferie godbiter som kan være en kvelningsfare for små barn, for eksempel nøtter, hard candy, druer, popcorn, epler eller rå gulrøtter.

oppdage mulige farer ved boliger kan du besøke med barnet ditt. Din beste venn kan ikke vite for å dekke opp hennes stikkontakter eller sperre en farlig trapp. Det er opp til deg å beskytte barnet ditt, så du må kanskje ta med noen sikkerhet elementer som en baby gate bare i tilfelle.

Hint

 • Se etter tegn på hypotermi: skjelving, gåsehud, blek eller blålig hud og uregelmessig pust. Tegn kan være forskjellig for spedbarn; babyen kan ikke skjelve, men har lyse rød hud, irritabilitet og søvnighet. Ta med barnet innendørs, endre hennes til tørre klær, gi henne en varm drikke og pakker henne inn i et teppe. Ikke varm barnet foran en peis eller varmeovn. Ring 911 hvis barnets temperaturen faller under 95 grader, hvis hun ikke synes å forbedre eller virker klønete eller sløv.
 • Se etter tegn på forfrysning: hvit eller grå gul hud som vises hardt, voksaktig eller blemmer. Endre barnet i varme, tørre klær og gå rett til legevakten. Ikke varm de forfrosne området over en brann, og aldri gni frostskadet hud, som lett kan skade.

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old

Tegn og symptomer på en ørebetennelse i en to-Year-Old


Øret infeksjoner er vanlig hos små barn, med mer enn 90 prosent av barna utvikler en øreinfeksjon etter når de når skolealder, ifølge American Academy of Pediatrics. Tilstanden er vanligere hos barn enn voksne, fordi deres Eustachian rør kan tettes lettere, som deretter kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller, øreinfeksjoner utvikles etter et lite barn har hatt en kald eller annen viral infeksjon. Mange ørebetennelser vil klare på egenhånd uten behandling, men bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika.

Pain

Øresmerter er den vanligste tegn på en øreinfeksjon, ifølge American Academy of Pediatrics. Mange 2-åringer vil være i stand til å fortelle din sine ører vondt, men i mange tilfeller vil du legge merke til barnet ditt er mer masete eller irritabel enn vanlig. Du kan også legge merke til barnet ditt høgg eller gni ørene.

Fever

En feber er vanlig hos barn med en ørebetennelse. Feberen kan vanligvis varierer fra 100 grader til 104 grader Fahrenheit, ifølge American Academy of Pediatrics.

Problemer med å sove

Et lite barn med en ørebetennelse kan ha problemer med å sove eller sovne. I de fleste tilfeller er dette på grunn av smerte fra infeksjonen.

Drenering

Når to-åringen har en ørebetennelse, kan du merke avtapping fra øret. Fluidet kan være hvit eller gul farge, eller kan blandes med blod. Væsken, som er forskjellig i utseende fra ørevoks, kan lukte ille. Når øret begynner å renne, kan det avlaste noen av smerte som oppstår på grunn av infeksjonen. Imidlertid bør barn med øret drenering bli sett av sine barnelege, ifølge American Academy of Pediatrics.

Hørselstap

En ørebetennelse kan føre til forbigående hørselstap hos barn også. Høringen er svekket på grunn av væske buildup bak trommehinnen. Høringen vil som regel tilbake til det normale i en uke eller to.

Hva er årsaken til migrene hodepine hos barn?

Hva er årsaken til migrene hodepine hos barn?

Statistikk viser om lag 10 prosent av barna lider av migrene, og om lag 20 prosent av dem har hatt sitt første angrep i en alder av 5. Årsaker til disse hodepine er lik migrene triggere for voksne.

Slektstreet

Flertallet av barn som lider av migrene har en familiehistorie med sykdommen. Det trenger ikke å være mamma eller pappa. Hvis bestemor eller en tante lider av migrene, de er familien link.

Sleep

I mange tilfeller er en mangel på søvn årsaken til barnets migrene, og ofte kan ta en lur gi lindring.

Mat

Matvarer som forårsaker migrene inkluderer sjokolade, ost, nøtter, MSG, sukker og koffein. Skipping måltider kan også være et problem. Pass på at barnet ditt har regelmessige måltider.

Sykdom og skade

Sykdommer som influensa eller en ørebetennelse kan føre til et angrep. Vær også oppmerksom på mulige hodeskader fra en ulykke eller et fall.

Stress

Bekymre seg om foreldrenes skilsmisse, uenigheter med venner og frykt for lærere eller vanskelige tester kan alle være eksempler på situasjoner som kan føre til migrene hodepine for barn.

Miljø

Miljømessige årsaker inkluderer vær endringer, sterke lukter, høye lyder og skarpt lys.

Forskjeller mellom ditt barns Migrene og Yours

Smerte er ofte på begge sider av barnets hode og rundt øynene, ikke ensidig smerte voksne vanligvis opplever. Barn kan ikke ha en faktisk hodepine og i stedet lider av magesmerter eller følsomhet for lys og lyd. Rådfør deg med lege før behandling av barnets migrene med over-the-counter medisiner.

Passiv røyking og astma hos barn

Passiv røyking er ekstremt farlig for alle som puster den inn, spesielt på en jevnlig basis. For et barn, som lunger og andre organer er fortsatt utvikling og vekst, kan konsekvensene føre til astma og andre alvorlige helseproblemer.

Forårsaker New Astma

Passiv røyking kan føre til barn som tidligere var upåvirket å utvikle astma.

Forverre eksisterende astma

Passiv røyking kan utløse flere astmaanfall hos barn som allerede har astma.

Ingen nivå er trygt

The Surgeon General har nylig annonsert at det ikke er nivået av passiv røyking som er risikofritt.

Farlige kjemikalier

Det er over 250 kjemikalier og giftstoff i sigarettrøyk og nivåer i passiv røyking er enda høyere, ettersom de ikke har gått gjennom sigarettfilter, men i stedet brenne fra sigaretten direkte ut i luften.

Andre negative effekter av passiv røyking

Barn som utsettes for passiv røyking på en jevnlig basis er mye mer utsatt for bronkitt, lungebetennelse, ørebetennelse og selv krybbedød (SIDS).

Hjem rette for Barnas Earache

Hjem rette for Barnas Earache

Øreverk er svært vanlig hos barn. De kan være forårsaket av allergi, ørebetennelser, kaldt og vindfullt vær eller atmosfærisk trykk. Selv om alvorlige infeksjoner ofte kreve behandling med antibiotika eller med kirurgi, er det en rekke hjem rettsmidler som kan bidra til å avlaste øreverk smerte naturlig.

Behandling med varme eller kulde

Å sette en varmepute varm kompress over øret kan hjelpe til å lindre smerte. En enkel måte å gjøre en slik komprimere er å sette en håndfull ris inne i en gammel, ren sokk, bind den stengt, og varme den i mikrobølgeovnen. Du kan også bruke en hårføner til å blåse varm (men ikke varm) luft direkte inn i øret. I noen tilfeller kaldt er også effektiv for øreverk smerte --- kan du prøve å sette en kald pakke eller kald vaskeklut over øret og holder det på plass i ca 20 minutter hvis det ser ut til å lindre smerten.

Oil Treatment

Olje kan være veldig beroligende å en betent trommehinne. Legg noen dråper olivenolje, lakserolje eller mineralolje inn i barnets øre. Hvis du ønsker å kombinere varmebehandlingen med olje behandling kan du forsiktig varme opp oljen først, men vær veldig forsiktig for ikke å gjøre det for varmt fordi det kan skade trommehinnen.

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner

Paracetamol, ibuprofen eller naproxen kan bidra til å lindre barnets øreverk smerte. Ikke gi aspirin til et barn eller unge voksne under 20 år, fordi aspirin har vært knyttet til Reyes syndrom, en sjelden, men dødelig sykdom som påvirker leveren og hjernen. Over-the-counter eardrops kan også være effektive, som er reseptbelagte dråper som Auralgan.

Chewing Gum

Hvis barnet er gammelt nok til å tygge tyggegummi trygt kan gjøre det bidra til å avlaste noe av presset på hans indre øret. Tyggegummi anbefales spesielt i tilfelle av øreverk forårsaket ved å ri på et fly. Suger på godteri, gjesper, og drikke væske også bidra til å avlaste trykket og kan lette øresmerter noe.

Å se en Doctor

Hvis ditt barns øreverk er alvorlig eller vedvarer i mer enn to dager, eller hvis andre symptomer, som svimmelhet eller alvorlig hodepine er til stede, bør du rådføre deg med barnets lege med en gang. Legen vil forsøke å finne årsaken til øreverk, og hvis det er fastslått at øreverk skyldes en infeksjon, er et kurs av antibiotika ofte foreskrevet. Hvis øreverk er tilbakevendende, noen ganger utfører legen en enkelt kirurgisk prosedyre som innebærer innsetting av små rør inn i trommehinnene.

Neseblødning hos barn

Neseblod er vanlig i barndommen og vanligvis ikke signalisere alvorlige problemer. Disse stopper med behandling hjemme, men medisinsk intervensjon kan være nødvendig for blødninger som er vanskelig å kontrollere. Barn vanligvis vokser neseblod i løpet av tenårene.

Årsaker

Neseblod er forårsaket når de små blodårene i neseslimhinnen sprekke. Dette kan utløses av traumer til hodet eller nesen samt nese plukking. Tørt vær, allergier, forkjølelse og bihulebetennelse føre til neseblod på grunn av mangel på fuktig luft og hevelse i nesegangene.

Underliggende tilstander

Neseblod kan være relatert til blodproppsykdom eller kreft i sjeldne tilfeller. Unormale strukturer innenfor nesen samt vekster forekommer sjelden, men kan føre til neseblødning.

Forebygging

Bruk en luftfukter for å holde luften fuktig og hindre nesegangene tørker ut. Saltvann dråper kan også brukes til å holde passasjer fuktig og klar. Motvirke nese plukke eller å sette fremmedlegemer i nesen. Behandling av allergier hindrer også neseblødninger fordi virkningene av irritasjons minimaliseres.

Hjem Behandling

Har barnet ditt spytte ut noe blod som kan være i munnen. Lean barnet fremover mens hun sitter på fanget og klemme neseborene lukkes med et vev eller vaskeklut; gjelder kontinuerlig milde press i 10 minutter, minner barnet å puste gjennom munnen. Hvis dette ikke stopper blødningen, bruke en kald komprimere over neseryggen og klemme neseborene stengt i ytterligere 10 minutter.

Medisinsk behandling

Se en lege hvis hjem behandlinger er mislykket, eller hvis neseblødning forekommer ofte. Medisinert dråper som constrict blodkar kan plasseres i nesen av legen om å stoppe blødningen.

Influensa hos barn

Influensa, ofte kalt influensa, er en sykdom forårsaket av influensavirus. Barn oftest får influensa i løpet av influensasesongen månedene oktober til februar. Influensa kan gjøre et barn veldig syk og føre til andre sykdommer. Barn kan i stor grad redusere sjansen for å få influensa ved å få en influensa vaksinering.

Symptomer

Et barn med influensa vil først utvikle en høy feber veldig plutselig. De kan også ha frysninger, tretthet, tørr hoste og rennende nese. Noen barn kan også ha en sår hals, hovne kjertler, magesmerter, oppkast og diaré.

Varighet

Influensa vanligvis vare ca tre til fem dager, men kan vare i to uker.

Behandling

Barn med influensa trenger masse hvile og mye væske å drikke. Hvis barnet vil spise fast føde, kan du prøve suppe. En smerte og feber redusering for eksempel Tylenol eller Motrin kan hjelpe feberen komme ned og også bidra til å lindre bodyaches.

Sekundære betingelser

Noen ganger barn med influensa kan utvikle lungebetennelse, bronkitt eller en ørebetennelse. Disse forholdene vil også trenge å bli behandlet.

Forebygging

Influensa skudd er tilgjengelig for alle i alderen seks måneder eldre. Det anbefales at alle i husholdningen får influensa skutt i begynnelsen av influensasesongen.