Digidexo.com

Remedy for hjerte brenne

Halsbrann er en vanlig fordøyelses problem som er preget av en brennende følelse i brystet. Tilstanden oppstår når syre fra magesekken kommer inn i spiserøret. Selv om halsbrann kan være ganske ubehagelig, kan det være lett administreres ved å gjøre noen endringer i livsstil eller ved hjelp av over-the-counter medisiner.

Livsstilsendringer

Det første trinnet i å eliminere halsbrann er å unngå matvarer som forårsaker det. Hvis du oppdager at visse matvarer eller drikker som alkohol eller krydret mat utløse et tilfelle av halsbrann, unngå disse matvarene. Ifølge FamilyDoctor.org, kan kullsyreholdige drikker, tomater, sitrusfrukter, peppermints og sjokolade utløse halsbrann. Spis mindre porsjoner. I stedet for å spise noen få store måltider hver dag, spise flere mindre måltider.

Hvis du er overvektig, jobbe med Shedding noen overskytende pounds. Ifølge Mayo Clinic, legger vekt press på magen, noe som fører til syre å sikkerhetskopiere i spiserøret. Iført tettsittende klær kan også plassere ekstra press på magen. Unngå iført bukser med altfor trange waistbands.

Ifølge FamilyDoctor.org, kan halsbrann kan gjøre verre av røyking og fastsettelse etter å ha spist. Etter å spise, vente minst to timer før du tar en lur eller går til sengs.

Antacida og medisiner

Antacida er en kortsiktig løsning for å lette halsbrann smerte. De er tilgjengelige over disk og arbeid ved å nøytralisere magesyre. Unngå å ta mer enn anbefalt dose av antacids, som de kunne føre til forstoppelse eller diaré. Hvis halsbrann er alvorlig nok, kan legen forskrive medisiner som kalles H-2-reseptorblokkere som reduserer mengden syre i magen din produserer. H-2 reseptorer trer ikke i kraft så raskt som antacids, men de gir mer langvarig lindring.

Andre rettsmidler

Ifølge Mayo Clinic, kan stress og angst gjør halsbrann verre. Hvis du er stresset, finne noe som vil hjelpe deg å slappe av. Vurdere å ta en tur eller delta i en annen form for milde øvelser, lytte til musikk, meditere eller få en massasje.